cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nedeljni meni

  
clock-img

04.04.2023, 11:03

clock-img

nata11

pencil-img

9223


IZVORNA PORUKA: jess021

Nato, šta je prženija? 



Przeno.

pr. jaja+ spanac

paprika+paradajz+jaja

kisela paprika + sprza

suvo meso + jaja

_____________________________




clock-img

04.04.2023, 15:48

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Vidim da pojedina jela vec pripremljena zamrznete. Interesuje me kakvog su ukusa ta jela nakon odrzavanja? Npr meso. Nato, zamrzavas vec isprzene pljeskavice ako sam dobro razumela. Kako ih posle zagrejes? Uopste, kako zagrevate meso od prethodnog dana? Recimo pohovano. Opet stavljate u tiganj sa uljem?Do sad sam zamrzavala po neko kuvano jelo, ali n

clock-img

04.04.2023, 15:49

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ne mogu da izmenim, a ode poruka. Htedoh da kazem da nisam meso zamrzavala, pa ne znam kakvog je ukusa.

clock-img

04.04.2023, 16:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Daco, ja sam zamrzavala pripremljene burgere ali nepečene. Odledim i ispečem na roštilju, grilu... Pohovano meso ako ostane za sutra ubacim u rernu na 10ak minuta.

Od gotovih jela mislim da sam samo sarmu zamrzavala (ne računam testo, pite itd). E da i prebranac. Ne mogu da se setim da li sam još nešto.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.04.2023, 18:38

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ja sam zamrzavala sarmu, punjenu papriku, sos za makarone, pasulj. Ali vidim da se zamrzavaju i pljeskavice (ne znam da li su sveze ili vec pripremljene) pa me interesuje kakve su nakon odmrzavanja. Ima li razlike u ukusu?

clock-img

04.04.2023, 18:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Nisam nikad zamrzavala pečene ali ove samo pripremljene budu skroz ok.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.04.2023, 20:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Ja uvek zamrzavam nepeceno. Posle samo izvadim poređam na pleh ako su kiflice i čekam da se ugreje rerna. 

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.04.2023, 08:33

clock-img

nata11

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: dddaca

Vidim da pojedina jela vec pripremljena zamrznete. Interesuje me kakvog su ukusa ta jela nakon odrzavanja? Npr meso. Nato, zamrzavas vec isprzene pljeskavice ako sam dobro razumela. Kako ih posle zagrejes? Uopste, kako zagrevate meso od prethodnog dana? Recimo pohovano. Opet stavljate u tiganj sa uljem?Do sad sam zamrzavala po neko kuvano jelo, ali n




Nepecene samo formiram pljeske od mesa i zamrznem. Pecem ili u gril tiganju ili na rikletu. Postom nemam elektricni rostilj.

Jedino sto ne odmrzavam su jela sa krompirom. Pogrevam na laganoj temperaturi u rerni ili mikrotalasnoj (koja mi je crkla pre par nedelja user posted image .)

_____________________________




clock-img

05.04.2023, 11:39

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mogla bih da probam da zamrznem pljeskavice tako sveze. 

clock-img

19.04.2023, 12:20

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Utorak - musaka
Sreda - kuvani kupus
Cetvrtak - pileci prstici
Petak - makarone sa sirom za mene, za mm sa tunjevinom posto posti
Subota i nedelja sam slobodna pa cemo skitati ako bude lepo vreme i malo u goste.

_____________________________




clock-img

19.04.2023, 20:11

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Nato,super je tvoj meni.Kod nas je to nemoguća misija.🙄Dete ne jede sve što mm i ja.A tek ja...Tako da ispunjvam želje,pa sam stalno u kuhinji,što mi ne predstavlja problem.Nije mi teško obzirom da volim da kuvam,a i imam vremena.Najlakše mi je kad mi kažu šta žele da jedu.

clock-img

20.04.2023, 08:21

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Flamingos kada imas vremena onda ti i ne treba meni. I ja bih kuvala svaki dan, da immao sveze ovako sam ogranicena. Ne mogu krompir unapred i mnogo sto sta drugo.

_____________________________




clock-img

20.04.2023, 08:49

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Nato ovo ti je super ideja.. To bi mogla i ja da radim.Lakse je i organizovanije. 

clock-img

20.04.2023, 11:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25408



IZVORNA PORUKA: nata11

Flamingos kada imas vremena onda ti i ne treba meni. I ja bih kuvala svaki dan, da immao sveze ovako sam ogranicena. Ne mogu krompir unapred i mnogo sto sta drugo.

Upravo tako.

clock-img

22.06.2023, 11:32

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ove ndelje:

-utorak- porucen rostilj
-sreda - od utorka user posted image user posted image
-cetvrtak - dinstane pecurke sa povrcem
-petak - riblji stapici + krompir salata
-subota - idemo u skitnju pa ce nesto usput
-nedelja - punjene paprike

_____________________________




clock-img

22.06.2023, 11:57

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Kod nas je bilo:
-slatki kupus+salata
-muz je kuvaouser posted image ,porucio je rostilj+salata+pomfrit
-mladi krompirici na maslacu i parmeyanu+sv.vrat u marinadi+salata
-danas imamo corbu od tikvicai makarone sa 4 vrste sira uz neku kobasicu,nisam joj zapamtila nazivuser posted image
-sutra ce biti teleca corba+pileci prstici iy rerne +salata

Za vikend ne znam.user posted image

clock-img

31.08.2023, 12:02

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Natoooo! Daj neku ideju

clock-img

31.08.2023, 12:40

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Ove nedelje bilo

- ciken nugets i pomfrit
-pljeske
-pirinac sa pacijim mesom - sve to unapred peceno pa smao promesam u tiganju
-danas - grcki sir sa rostilja, neka pecenica i tzatziki
-sutra - narucicu ribe 0,5 kg



_____________________________




clock-img

31.08.2023, 16:44

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Hvala 😊

clock-img

02.09.2023, 11:11

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Mene je prosto sramota,ali ja ove nedelje nista nisam kuvala.
Zivela dostava i generalno, restorani do stana.


Takav mi je tempo bio da je to strasno.

Zato,danas pravim plan za barednu nedelju,pa kontam da sutra nakuvam,zamrzem i da vadim po potrebi dan pre.

Ne vredi drugacije.

clock-img

14.09.2023, 13:59

clock-img

nata11

pencil-img

9223

utorak - przenija od jaja i sprze.
sreda - bili pileci prstici i pomfit .
Cetak- nemam pojima sta cu user posted image mozda porucim picu
petak - planiram palacinke sa piletinom

_____________________________




clock-img

16.09.2023, 08:59

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Nato, kako spremaš palačinke za piletinom? I sta je sprza? 😁

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.09.2023, 10:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Spržaaaaaa mljaaaaac ❤️❤️❤️ samo nek je masno i slasno!
Sprža

clock-img

16.09.2023, 10:32

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Tacno se po nekad osecam kao da sam ja iz Makedonije ili Bugarske a vi iz Srbije. user posted image user posted image user posted image
Ne znate sta je przenija, sprza, poparnica ...user posted image

Salim se naravno.

Objasnila Ivanka imate u Lidlu nesto slicno. To je najcistije meso a izgleda kao kosa user posted image

Palacinke filujem - pavlaka, kuvana piletina, kiseli krastavcici, secerac - urolujem, pa pohujem.

p.s. a jel znate sta su ribanjke? (nema veze sa ribom)

_____________________________




clock-img

16.09.2023, 14:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853



IZVORNA PORUKA: nata11

Tacno se po nekad osecam kao da sam ja iz Makedonije ili Bugarske a vi iz Srbije. user posted image user posted image user posted image
Ne znate sta je przenija, sprza, poparnica ...user posted image

Salim se naravno.

Objasnila Ivanka imate u Lidlu nesto slicno. To je najcistije meso a izgleda kao kosa user posted image

Palacinke filujem - pavlaka, kuvana piletina, kiseli krastavcici, secerac - urolujem, pa pohujem.

p.s. a jel znate sta su ribanjke? (nema veze sa ribom)




Nato, ja sam iz zapadne Srbije i pola od onoga sto ika ovde nikad nisam ni cula ni videla dok nisam dosla. I tako naucih svasta po nesto 😊
Hmmmk ribanjke... Moja sestra ih mnogo voli. Ja volim ono drugo, isto to samo malo drugacije 😂