cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 4.deo

clock-img

29.01.2022, 16:37

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Kod nas su svi dobro. Čekamo da Sofiji prođe izolacija, uz nju smo se i mi ostali primirili, ne idemo gde ne moramo, a I tamo gde idemo, nosimo maske.
U školama je haos. Meni su grupe na engleskom prepolovljena, deca su sa blagim simptomima, ali bolesna. Mislim da je kod nas u Vojvodini uzelo svoj danak to što su deca krenula redovno 17. januara, pa starije tek 24. prebacili na kombinovani model. Taman su svi izvrteli u krug. Mislim da će se u Srbiji će se tek sledeće nedelje oset_iti u školama posledice kad se zavrti ko kod nas. I puno je nastavnika pozitivno, skoro polovina, ne mogu nekima zamene nikako da nađu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

29.01.2022, 17:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I ja tako mislim Didy, da ce sledece nedelje da se oseti. Nek nam je Bog u pomoci.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

29.01.2022, 17:09

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Super Didy.I kod nas u školi je puno nastavnika koji su pozitivni.Valjda i ovome dođe kraj.

clock-img

29.01.2022, 17:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Moj zet je dobio temp u cetvrtak i pozitivan je. Jutros sam se  ula sa njim i kaze da ovo sad nije nista prema koroni iz dec 2020. kad je imao temperaturu skoro mesec dana, nije mogao ni do kupatila da dodje a da se ne umori. Danima nije nista neo jer nije imao snage. Kaze zvakao sam na silu. Posle problemi sa srcem, bubrezima...

Nek i ovom zlu dodje kraj. 

clock-img

29.01.2022, 23:09

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Ivanka,hajd da zet što pre bude dobro.Nadam se da uskoro prođe ovo zlo.Džaba ga više bilo.

clock-img

30.01.2022, 11:19

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Ivanka, kako je zet? 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.01.2022, 12:43

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Duškić,Ivanka,kakva je situacija?Didy,nadam se da ste svi dobro.

clock-img

30.01.2022, 14:20

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ivana, Flam, zet je ok, sestra upravo ceka na pregled 😟 Nije je zaobislo. 

clock-img

30.01.2022, 15:10

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

L je u četvrtak dobio T u vrticu. Zalio se da ga glava boli, ponekad i grlo. Odveli smo ga juce u covid ambulantu. Grlo crveno. Udaljeno. Kaze dr moraće antibiotik(standardna njegova boljka grlo i usi) stigli reztazi, L pozitivan na koronu . Dobio je panklav zbog grla.
Jutros isla i ja da se testiram. Kijam kao da imam alergiju. Curi mi nos, grlo juce/prekjuče malo grebucka. I meni brzi test pozitivan.
Dakle L i ja pozitivni. S sa nama u izolaciju. Ne može ni ona u vrtic. Suprug za sad ok. Po svemu sudeći L doneo iz vrtica...

clock-img

30.01.2022, 15:23

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Ivanka, bice sestra dobro?Maraj, vi ste imali skoro koronu? Ili sam ja pobrkala nesto? 

clock-img

30.01.2022, 15:38

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Seka ceka lab i test. Jedva predala knjizicu 😟

clock-img

30.01.2022, 15:55

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Maraj, Nadam se da ce Sofi da preskoci.Ti si vec imala koronu, pa ces brže da izguras ovog puta.
Ivanka, javljaj

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 30.1.2022 16:04:43 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

30.01.2022, 16:28

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Maraj,držite se da sve što pre prođe.Ivanka,javi za sestru.

clock-img

30.01.2022, 17:51

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ivanka, bice sestra dobro?Maraj, vi ste imali skoro koronu? Ili sam ja pobrkala nesto? 

Iv pre godinu dana. U februaru prošle godine, i evo sad opet. Kijam, kao da imam alergiju...

clock-img

30.01.2022, 19:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Naš kum je preležao početkom oktobra i evo opet je zaražen user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

30.01.2022, 19:51

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Sestra neg na antigneskom. Leukociti joj 4.5, trebalo da ceka red za PCR, da preda knjizicu, pa da unesu  u sistem, pa opet kod lekara da joj da papir zq PCR. Posle 5h cekanja, njoj bilo hladno, tresla se pa se vratila kuci 😟 Ujutru ce opet kod lekara.

Nije mi jasno st odmah ne daju i za PCR uput. Ovde dobijes 2 papira. 

clock-img

30.01.2022, 20:53

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ma i ovde je isto sad kad su gužve. 

clock-img

30.01.2022, 21:01

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Ivanka,luda kuća.Da se smrznu ljudi dok čekaju.Javi sutra kad završi.

clock-img

31.01.2022, 05:16

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ana,  vas kum je pozitivan nakon 3 meseca? 

Poludecu vise od korone.
Ivanka,  javi kako je sestri. 

Ali da dok cekas da sve zavrsis razbolis se ili ti bude jos gore. I ja sam tako cekala ali sedele u autu i grejala se, a dosta ljudi se smrzavalo ispred kontejnera..

clock-img

31.01.2022, 07:19

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Koje gluposti. Kod nas rade pcr odmah nakon brzog ako si negativan. Sve zavisi od ambulante. I moja drugarica pozitivna, a bila je pozitivna negde pocetkom oktobra. Malo pre mene. Vise je stvarno nezadrživo.
Maraj, meni se sve cinilo da ste imali sad jesenas. Drzite se! 

clock-img

31.01.2022, 07:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sad moraju da overe i ovaj tip virusa. Kažu da se on dobija najbrže. .Stvarno vise nije normalno. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 31.1.2022 8:54:25 >

clock-img

31.01.2022, 08:35

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Da Mirko, moze da se dobije i drugi put. Isto kao i posle vakcine

clock-img

31.01.2022, 09:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Da, Mirko, opet je pozitivan. Užas.

I kod nas odmah rade PCR, kakav uput, tačno bi ih oterala tamo gde sunce ne sija.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

31.01.2022, 10:24

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Da, Mirko, opet je pozitivan. Užas.

I kod nas odmah rade PCR, kakav uput, tačno bi ih oterala tamo gde sunce ne sija.

Ma tamo je zdravstvo oduvek cudno. Sve nesto naopako rade. Odyvek se sestra cudi. 

clock-img

31.01.2022, 10:44

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ja imam da imam opet Koronu.

Opet sve isti simptomi, krece T u ocima osecam. user posted image user posted image

Imala sam Koronu do kraja oktobra jel moguceee uopste _

Ana jel Marko dobro_