cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

21.07.2021, 09:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja doručkujem sweet fit ovsenu kašu, muški imaju pitu sa sirom. Za ručak ispunjavam želje user posted image Marko je tražio pohovano meso i krompiriće, biće i spanać. I krem čorba od povrća.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.07.2021, 08:36

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Za doručak poca.Za ručak pasulj sa suvim mesom i salata po želji.

clock-img

24.07.2021, 09:49

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Za dorucak carske mrvice. Za rucak nemam ideju. Mozda nesto nesto na brzinu, a mozda i narucimo

clock-img

24.07.2021, 10:05

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce su bile deci kiflice sa sirom, a za rucak pomfrit iz rerne i lignje i salata kupus sa sargarepom.

Za danas je na meniju ostala obrok salata. To sam doruckovala. Za rucak sam planirala musaku sa tikvicama i dodacu krem corbu i salatu. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

25.07.2021, 08:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Za doručak gibanica.Za ručak pileća bela čorba,pohovane šnicle,pomfrit,salata,kuglof sa malinama.

clock-img

25.07.2021, 09:04

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Juce bile pljeskavice, spanac i pire krompir za rucak. Danas opet na znam sta cu

clock-img

25.07.2021, 16:12

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Za dorucak przenice, za rucak punjene paprike, dve vrste. Klasicne i sa krompirom. I juneca corbica. Od mene dosta za danas

clock-img

26.07.2021, 08:45

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Za doručak posluženje iz frižidera.Za ručak ne spremam ništa.Idemo na slavu.

clock-img

26.07.2021, 12:05

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ni ja danas ne spremam nista. Ima od juce

clock-img

26.07.2021, 12:17

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I kod mene je isto stanje 😁

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

26.07.2021, 17:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Pohovane lignje iz rerne, začinjeni krompirići, mix salata.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

27.07.2021, 11:34

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Sinoc u krcku zatvorila svinjske snicle sa povrcem. Za sutra planiram pirinac sa piletinom.

clock-img

27.07.2021, 11:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za rucak ce biti boranija sa mesom. I umesicu kiflice u slucaju da gosti odgladne.

clock-img

27.07.2021, 12:02

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Nista mi se ne sprema po ovoj vrucini

clock-img

28.07.2021, 09:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Deci je ostala boranija sa mesom, a meni i mm ce biti pržene paprike i salata. 

clock-img

28.07.2021, 09:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Juče tortilje i uveče opet američke palačinke sa borovnicama. Danas teleća čorba i pljeskavice od tikvica. Salata standardno.

clock-img

29.07.2021, 10:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za dorucak carska pita, za rucak pileca supica i makarone u sosu. Naravno, salata. 

clock-img

30.07.2021, 22:07

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

Krofnice iz aparata, ali nesto nisam zadovoljna receptom. Ako nekoga ne bude mrzelo neka napise nekad na forumu, sad kad nema kuhinje.

clock-img

31.07.2021, 13:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za danas krofnice sa kremom. Za rucak musaka sa pecurkama. Juce sam spremala za goste i sve su pojeli. Sad spremam za nas. 

clock-img

31.07.2021, 15:24

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Kolutici lignje, pomfrit i salata.
Sanjice, kako pravis tu musaku sa pecurkama?

clock-img

31.07.2021, 17:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Izdinstam crni luk, sargarepu, celer i pecurke. Dodam paradajz pelat. Zacinim. Poslažem red tikvica, red nadeva, red tikvica i nadeva. Prelijem jajima, mlekom i pavlakom. Izrendam kackavalj. Na 180, 40 minita. Bas je super. Danas nisam imala pavlaku, pa sam umutila sa pavlakom za kuvanje, bez mleka. 

clock-img

31.07.2021, 17:41

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Super, mogla bih da probam. Mozda samo da zamenim tikvice krompirom, posto mislim da se ovim mojima ne bi svidelo sa tikvicama

clock-img

01.08.2021, 09:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Kiflice za dorucak. Za rucak cufte u belom sosu i krem čorba i obavezno grcka salata. Sladoled domaci ce da bude za dezert

clock-img

01.08.2021, 15:53

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Grasak sa junetinom 

clock-img

04.08.2021, 09:31

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Za doručak gibanica.Za ručak dinstano meso sa povrćem,pire krompir i salata po želji.