cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

09.07.2021, 09:05

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Ostalo hrane od juče.Petkom svakako postim.Dete hoće prženo jaje za doručak,a za ručak šta poželi to i spremam.❤

clock-img

10.07.2021, 08:41

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Za doručak gibanica.Za ručak gulaš.

clock-img

11.07.2021, 09:11

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Slani rolat za predjelo uz suhonesnato sir...Domaća supa,pohovano pileće belo,a i pohovane svinjske šnicle.punjene paprike,salata,sladoled torta.

clock-img

11.07.2021, 22:37

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Za ručak imali neko pečenje od sinoc,uz to salata.Za večeru palačinke

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.07.2021, 13:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Imamo punjene čamce od tikvica od juče. Za Marka samo moram nešto spremiti.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.07.2021, 13:36

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Pravila sam kiflice po Anđelinoj želji.Ostalo imamo od juče,tako da ništa više ne spremam danas.

clock-img

13.07.2021, 12:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za dorucak su mi ostale galete, pa sam ih jela sa krem sirom i pecenicom.

Rucak pasta sa tikvicom i slaninicom u sosu i salata. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.07.2021, 12:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Danas ne kuvam. Biće jaja sa tikvicama i šparglom, šopska salata. Ili ćemo poručiti iz Srbije nešto.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.07.2021, 15:21

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mama spremila punjenui papriku, tako da sam free danas

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

15.07.2021, 15:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za rucak je bila domaca supica i grilovano povrce sa piletinom i puno sveže salate.

Dezert cu deci da napravim neki šejk sa ovsenim pahuljicama. Meni je mama poslala štrudlu sa makom. ❤️

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

16.07.2021, 06:21

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

Kiflice sa sirom, a imace i slatke.

clock-img

16.07.2021, 08:16

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ko jos kuvana +40. Danas mozda neku mesanu przeniju od povrca.

clock-img

17.07.2021, 17:49

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Za rucak je bila domaca supica i grilovano povrce sa piletinom i puno sveže salate.

Dezert cu deci da napravim neki šejk sa ovsenim pahuljicama. Meni je mama poslala štrudlu sa makom. ❤️

Jaoooo strudla sa makom....to nisam 100 godinapravila, mogla bi sutra pola mere.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

18.07.2021, 09:18

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Za doručak tost sendviči.Za ručak pogača,pečena piletina na krompru,šopska salata.Za desert palačinke.

clock-img

18.07.2021, 11:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Palacinke za dorucak. Za rucak špagete karbonara i za decu spremam novo pošto nema dovoljno od juce - gulaš i naravno salata. 

clock-img

18.07.2021, 15:36

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Za dorucak przenice, za rucak pasulj

clock-img

19.07.2021, 14:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Domaća supa sa knedlama, musaka sa krompirom, salata mladi kupus sa mladim lukom, domaći paradajz. Obećala sam palačinke predveče.

clock-img

19.07.2021, 14:18

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za danas rucak: krem čorba, ostalo je gulaša, pohovane i punjene crvene paprike i salata.Spremila sam deci mafine sa sirom. 

clock-img

19.07.2021, 14:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Sanjči, Anči, jaooo, mmm eto me kod vas user posted image , samo da nisam ovako sva sama sebi troma i nezgrapna, teram se da gladujem, da bar koju kliu skinem.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

19.07.2021, 17:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ajde Dunjči user posted image user posted image i ja jedem samo supu i kuvano meso i salatu user posted image

A mm već pripremio namaze za palačinke - džem od kajsija i šipka, milka krem, maple sirup, med od uljane repice. I lešnici, kokos, banane... znači ubiću ga.

clock-img

19.07.2021, 20:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Hahahhaha, pa bravo za njega user posted image

Znači moram bar 2kg da skinem kako znam i umem do sledeće nedelje, da mogu u one letnje Vogeli haljine da uđem, na moru.
Kupila sam karte za avion danas, tako da moram brzo da delam, i ne jedem ništa, imam malo vremena, za rođendan sam na moru user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

19.07.2021, 21:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sanjči, Anči, jaooo, mmm eto me kod vas user posted image , samo da nisam ovako sva sama sebi troma i nezgrapna, teram se da gladujem, da bar koju kliu skinem.

Ajde, ajde. Cekamo.
E da spremala sam i zdrave kuglice. Nosila drugarici. Operisala se, pa sam joj isla u poset_u.

clock-img

19.07.2021, 21:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Haha možeš ti to Dunjči user posted image

Gde idete na more na kraju? Piši u temi.

clock-img

21.07.2021, 08:48

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Za doručak mekike.Za ručak domaća supa,punjene paprike,rolovano pileće belo meso,salata.

clock-img

21.07.2021, 09:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce je bila supica sa knedlama. Anci me je podset_ila. Spanac sa mesom i pavlakom. Pravili smo palacinke. Imale smo goscu. 

Za danas je deci ostala supica i spremicu za sve nas pastu sa posnim nadevom.