writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

25.12.2023, 14:21

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Pasulj na brzinu danas. Sutra cemo nesto vise fensi 😊

clock-img

28.12.2023, 10:07

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Napravila sam riblje pljeskavice od pastrmrke i povrca, grasam sa kinoom i bosiljkom-tost sa maslacem od kokosa.
Starijem sinu za uzinu.

Mladjem kasu od heljde sa kikiriki maslacem,karmelizovanom jabukom sa cimetom i grckim jogurtom.... i odjurila na posao.
Sebi nisam ponela nista,naravno.Sjajno.

clock-img

30.01.2024, 09:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

U nedelju mm kupio ceo ručak - već ispečenog lososa i grilovane lignje, krompir salatu, barenu kiselu papriku, četvrtinu glavice kiselog kupusa sa alevom paprikom.

Juče goveđa supa, piletina u kari sosu i taljatele, za dete tortilje sa piletinom, kukuruzom i pavlakom.

Ima supice i za danas, za mm i mene obrok salata sa tunom, za dete grilovana tuna i krompirići.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.01.2024, 10:41

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ivka trazila podvarak pa ce i da ga dobije. Gledacu malo na suvo da ga spremim, sto manje masnoce. Imam susenog mesa, taman stiglo iz sušnice mmmmmmm mljacki 😁

clock-img

02.02.2024, 12:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Za mm i mene tuna i dalmatinski prilog, za Marka losos i pečeni krompir. On nije neki ljubitelj tune.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

02.02.2024, 13:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Danas pasta, tortelini sa rukolom, kom volja besamel sos i pavlaka a kom volja pesto sos sa malo belog luka. 
Plus dimljeni šaran. 

clock-img

02.02.2024, 15:10

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Danas  nista posebno  sto se tice  dorucka i plana za veceru za rucak podvarak i projarice Elem  kiselih stvari nikad dosta 😊😁

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

03.02.2024, 19:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Danas bela čorba, kremenadle i sosu (iz rerne), pire krompir, zelena salata sa mladim lukom i rotkvicama.

Sutra idemo kod mame na ručak user posted image

clock-img

04.02.2024, 15:35

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Giros, da iskoristimo meso od juce, tzaziki, pomfrit, supa s knedlama i kolac sa pudingom i plazmom. Prvi put sam ga pravila i đasvi im se 😂❤️

clock-img

04.02.2024, 15:50

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mm sprema za sutra gulas po mom receptu. Imacemo i krem corbu. Samo da dodam makarone uz gulas.
Juce sam spremala pilecu supicu i krompir zapecen sa domacim kobasicama. T je pravila neke krofne i plus meni i njoj plazma sejk

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.02.2024, 16:24

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Danas smo rucali spagete  bolonjeze  brzinski  isli smo pre podne u set_nju  vreme mami pa nismo nista konkretnije spremali.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

04.02.2024, 22:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Danas smo bili kod moje mame, spremala je moj omiljeni đuveč user posted image (koji nam je spakovala i za poneti ali smo zaboravili da ponesemo user posted image ) pohovanu ćuretinu i svinjske šnicle. I krofne user posted image user posted image

clock-img

12.02.2024, 11:07

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Spremila sam sinoc cepkano mesu u sosu od senfa i pire krompir,koji sam prelila sa malo sosa u kojem se meso krckalo.

Dezert su im krempite.

clock-img

12.02.2024, 11:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Danas ćemo nešto brzinski, za mm i mene pečene paprike punjene sirom i kajmakom. Za M taljatele sa sirom.

clock-img

12.02.2024, 12:38

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Imam piletine u sosu sa susenim paradajzom od juce.

clock-img

12.02.2024, 14:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Danas pileca supica i lazanje.
Juce je bila isto supa, pire krompir i curece snicle u sosu.
Slatki mafini deci za uzinu i za dorucak su imale slane jastucice. A za mene je bila pita bez brasna. Mada, jela je i Sofi to.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.2.2024 14:17:02 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.02.2024, 15:29

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Tavce na gravce 😊 cvekla domaci hlebZa veceru   palacinke 😁

clock-img

13.02.2024, 13:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Danas ćureći burgeri

clock-img

13.02.2024, 13:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ćufte u paradajz sosu i restovani krompir. 

clock-img

14.02.2024, 11:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Danas losos sa povrćem iz fryera, pirinač iz rerne. Potaž od povrća.

clock-img

16.02.2024, 14:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Juče bila pica. Danas bela čorbica, za M tortilje, za mm i mene salata sa piletinom, povrćem i prelivom od pesta i avokada.

clock-img

16.02.2024, 17:17

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Restovani krompir i pilece belo za rucak ja sam uz jela i mladi luk 😁Pita  od jabuka i od tikve 😋

clock-img

16.02.2024, 19:26

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Krompir iz rerne i grilovano meso, a za veceru, upravo sam ispekla pitu sa sirom i spanacem 😊

clock-img

21.02.2024, 11:50

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Đuveč. 

clock-img

21.02.2024, 12:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Moji su tražili musaku i supicu. Ne znam šta ću za sebe, neku salaticu verovatno.