cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

22.11.2023, 12:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Srecko, imam Philips xxl, mislim da je OVAJ

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.11.2023, 06:35

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak pica.Cezar salatu hoće dete za ručak.Dodaću joj još šta želi.Za mm i mene juneća čorba.Popodne pravim čokoladne mafine.

clock-img

23.11.2023, 14:44

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Za dorucak popara, za rucak pileca corbica i makarone u besamelu sa sunkom, kackavaljem i onim dodatkom 4 vrste sira. Za veceru, sta dragi spremi. Sinoc je napravio proju pa nam servirao sa prsutom i sirom. 😊

clock-img

23.11.2023, 14:55

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Dorucak-poparu sa kajmakom, rucak-gulas i rezanci od spelte i vecera...Smislicu na putu sa posla.

clock-img

24.11.2023, 06:29

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak posne mekike za mm i mene.Dete nosi užinu u školu.Za ručak im spremam špagete.Večeras šta požele-ispunjavam želje.

clock-img

24.11.2023, 09:44

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Mafine sa sirom,gotove za pet minuta a mekani kao dusa.

Rucak-skuvala sam sinoc domacu supu,detemi nesto kasljuca i file oslica na mediteranski nacin.
Vecera,verovatno nesto usput,planiramo do Matis-a veceras.

clock-img

25.11.2023, 08:09

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za danas poručismo hranu pošto nam dolaze gosti.Meni ostaje da zamesim testo,ispečem hleb i da napravim voćni kolač.

clock-img

25.11.2023, 08:35

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Nista za sada.
MM ce uzeti decacima u pekari nesto,jer idu rano na casove,mladji doduse.Stariji je trazio burek.

Za rucak sam planirala telece snicle u crvenom sosu.

clock-img

26.11.2023, 09:13

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak topli sendviči.Za ručak ostalo hrane od juče.Za dete tunjevina i rižoto.Posladićemo se korpicama sa plazma keksom.

clock-img

26.11.2023, 12:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce sam svasta spremala. Supa, sarma, lazanje, kiflice sa sirom. Tortu jednu i jos jednu za danas. Opet kiflice i bruskete sa namazom.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.11.2023, 14:34

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Danas-mafini sa sirom.
Kasno sam ustala i to mi je bilo najbrze.

Rucak-ostavila sam mucu u pacu snicle,samo da ubaci u sac sa povrcem

Vecera-deci cu spremiti americke palacinke-

clock-img

28.11.2023, 07:10

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Moji neka se snalaze dok se ne vratim.Posle detetu da spremim slane mafine za školu,za užinu.Za ručak gulaš.Dete želi večeras kad dođe iz škole Cezar salatu, složismo se da ispržim i palačinke.

clock-img

28.11.2023, 08:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce su bili brusketi sa nadevom. Ostalo mi je za veveru. Danas mm i meni posto je poceo post, zapecena boranija.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

28.11.2023, 09:40

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Jutros sam spremala banana palacinke,jer moje dete pre vrtica mora da jede,jednostavno.

Rucak-zapecene boranija sa piletinom.

Vecera-kupicu pastrmku po povratku sa posla i spremiti je uz dosta povrca.

clock-img

28.11.2023, 10:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mare ima gnojnu anginu pa sam juče kuvala domaću supicu i njemu makarone sa sirom, to mu je mekano za gutanje. Za večeru brusketi sa lososom, za Marka losos u tortilji.

Danas za doručak integralni hleb i domaća pašteta/namaz, za ručak najverovatnije rižoto sa piletinom. Ima još supice.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

29.11.2023, 07:45

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak prženice.Za ručak đuveč.Detetu večeras skuša i pomfrit.Za užinu nosi voće.

clock-img

29.11.2023, 09:09

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Mladjem decaku -zapecenu ovsenu i prosenu kasu,miks.Suvo grozdje,brusnica,aronija.Agavin sirup,bademevo mleko,kakao.Delicija ukusa uz bademovo mleko.
Oinela sam i ja na posao.Bude kao kolac!

clock-img

30.11.2023, 06:28

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak pita sa pečurkama.Za ručak pljeskavice,pire i salata po želji.Napraviću i čizkejk(u čaši,to nam je super)..Za večeru videću šta ko želi to i spremam.

clock-img

30.11.2023, 09:42

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Posle duzeg vremena nista.
Ne osecam se najbolje.

Imamo domacu supicu,skuvala sam je sinoc i pravila sam krokete od krompira sa mirodjijom.
Danas cu kupiti belo meso i ubaciti u frajera.

Rucak+vecera-2u1.

clock-img

01.12.2023, 09:33

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak dete svoju omiljenu kašu.Mm jaja i domaći sir(uz to šta još želi).Za ručak mojima spremam špagete bolonjeze,a sebi pomfrit i zamesiću za posne kflice,a i dete ih voli,pa da ponese u školu za užinu.Za večeru se nisu izjasnili.

clock-img

01.12.2023, 10:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Danas svima posebno. Sinoc su deca imala pitu sa sirom i to je bilo za dorucak. Za rucak imaju paprikas sa mesom. Nqpravila sam im lepinjice da moze T da ponese u skolu posto ima osam casova danas. Za veceru ih ceka topla supica i domaca pasteta.
Za mm je pasulj bez mesa. A za mene posto mi ne prija pasulj, socivo sa pastom. Pravila sam u postu. Nije lose.

clock-img

01.12.2023, 11:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Za doručak topli sendviči sa pestom i mocarelom. Za ručak podvarak, moraću da idem dole u kuhinju ili u garažu na plinu da spremam, da ne usmrdim kuću.

< Poruku je uredio Ana RR -- 1.12.2023 11:05:18 >

clock-img

01.12.2023, 11:48

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Tople sendvice sa mocarelom i sunkom.
Rucak-kupicu usput nesto.
Veceras...Bukvalno isto.

Bas sam lose..user posted image

clock-img

01.12.2023, 12:11

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Grašak supa,i pohovano belo meso

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

01.12.2023, 12:19

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Pomfrit, dinstano meso sa lukom i sampinjonima (da bude guuuusto) 😊Supa sa rezancima, pecena muskatna tikva i od salata sve po malo. Trenutno kuvam cveklu, stići će za ručak.