cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

17.04.2023, 15:03

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Čorbu od tikvice i batata (zaboravila na supu u frižideru), njoke u sosu od slanine i spanaća, odlične su bile. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

17.04.2023, 16:32

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Za danas rostilj

clock-img

19.04.2023, 11:13

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Piletina , krompirici i zelena salata.

clock-img

19.04.2023, 11:29

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Lazanje i salata

clock-img

19.04.2023, 11:38

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Danas za rucak ce biti makarone i bolonjez

clock-img

19.04.2023, 11:47

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nemam pojma... user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.04.2023, 12:18

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Kod mene danas dijetalno. Supicu sam skuvala. Mm i S imaju stomacni. T i meni je ostala sarma i meso. Uz to cemo salatu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.04.2023, 12:19

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Za danas imamo kuvani kupus.

clock-img

19.04.2023, 14:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mare tražio picu (imamo i krem čorbicu od povrća od juče), zamesila sam testo za njih dvojicu i posebno za sebe (oni neće picu sa integralnim brašnom lol)

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

20.04.2023, 08:16

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Sinoc sam spremala picu i kolacice banini.Jutros sam mu ispekla ptice posto doruckuje pre skole. Za rucak jos ne znam sta cu ako budem radila duze nesto brzinski.. 

clock-img

20.04.2023, 08:19

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Jao banini user posted image user posted image bas bih to mogla za vikend.

clock-img

20.04.2023, 11:57

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Kod nas ce opet biti bolonjez. Samo danas umesto makarona ce biti spagete

clock-img

20.04.2023, 12:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Americke krofnice ali moram da nadjem lepsi recept za testo. Ovo ko uštipci 😊

clock-img

20.04.2023, 16:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Marku filet losos pastrmke i krompirići. Za nas chili taljatele sa dimljenom tunom, sušenim paradajzom i začinima.

clock-img

21.04.2023, 16:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Muški imaju pileću čorbu, za mene samo salata (leblebije, krastavac, paradajz, crveni luk, začini, masl.ulje, limun)

clock-img

21.04.2023, 20:08

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Danas palačinke na sve načine: za doručak američke, za večeru one standardne. Usput još i rolat sa džemom od kajsija i špagete za ručak

clock-img

21.04.2023, 21:47

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Za rucak nista, nadjoh punjene paprike u zamrzivacu, o mioe srece 😊 I palacinci za veceru. 

clock-img

23.04.2023, 14:32

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Danas je dete malo na ekskurziji a nedelja je. Opušteno sam napravila fritatu i od mene odličan nedeljni ručak. Uveče ću da zameseim testo za picu ( ono Anino čuveno jer boljeg nema) i da se nadam da ću potrefiti tajming da bude baar mlaka kad Zver stigne

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.04.2023, 14:51

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Supa od cureceg mesa, peceno curece meso i svinjsko sa krompirom. Stavila sam dosta mesa, da ostane i za sutra, pa cu samo da dodam nesto. Za dorucak przenice, za veceru ce biti sta se nadje iz frizidera.Od mene dosta.
E da, sinoc pravila projaru za veceru

clock-img

23.04.2023, 15:21

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Fasirane snicle, krompirici, pileca supa. 

clock-img

23.04.2023, 15:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Uveče ću da zameseim testo za picu ( ono Anino čuveno jer boljeg nema)

user posted image user posted image

Kod nas pileća čorbica od juče, ćevapi i mladi krompirići. Grčka salata.

clock-img

23.04.2023, 16:39

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce sam pravila domacu pilecu supicu za bolesnike i pirinač. Sofiji meni piletina u sosu. Uveče sam pravila slane palačinke.
Sutra ce biti supica i punjeni kaneloni.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.04.2023, 19:16

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Dzigu ...i povrce razno..

clock-img

12.06.2023, 16:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mi smo kupili airfryer pa ga isprobavamo ovih dana. Do sada sam pekla batake, mlade krompiriće, punjeni svinjski file, grilovala povrće...baš mi se sviđa. Planiram da kupim i dodatak za pečenje tako da mogu da spremam i klasična kuvana jela u njemu.

Danas sam pohovala meso u njemu, lepo je mekano i sočno, a bez prženja u ulju. Kuvala supu (ne u aparatu naravno haha), juče nismo bili kući pa smo poručili obrok salate u burrito madre i ostalo je malo i za danas.

clock-img

12.06.2023, 16:26

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Kod nas su danas-njoke od batatata u sosu od povrca.
Belo meso sa palentom iz rerne uz to.
I salata.
Maksimalno jednostavno.Slaze se uz bljak dan.