cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

31.01.2023, 22:35

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Junecu supu i pitu sa mesom

clock-img

01.02.2023, 08:05

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Za danas nemam bas nitsa. Moram se vratiti na nedeljno planiranje menia.

clock-img

01.02.2023, 08:44

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Kod nas ce biti pasulj danas, a i sutra

clock-img

01.02.2023, 11:10

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Pileće meso u lerni i krompir

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

01.02.2023, 16:01

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Đuveč (kao prilog uz roštilj od juče) , a za večeru sam stavila banana bread u pekaricu da se smućka i ispeče. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

01.02.2023, 23:01

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Update: i pitu sa sirom od starog hleba. Znači - sutra ništa ne pravim. 😉

clock-img

01.02.2023, 23:18

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ima domaca supica za sutra i spremila sam pilav sa piletinom. Spremila sam opet ovsenu kašu ali sad mrsnu sa grckim jogurtom. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.02.2023, 14:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nova tura granole gotova, poješćemo je pre nego što spakujem u tegle haha volimo da grickamo ovako bez ičega.

Za ručak krem čorbica sa povrćem, Marku nešto nije dobro pa ću mu spremiti šta mu se bude jelo, obećala sam kiflice. Mm i ja imamo pastu sa dagnjama.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.02.2023, 15:08

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Čorbicu na povrću, pire, pohovono pileće meso, pastrmku iz rerne, salatu i limunadu. Đuveč ostao od prekjuče. A planirala sam samo neki brzinski ručak. 🙄

clock-img

04.02.2023, 17:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Pileća supa sa knedlama, pohovano belo i spanać. Za doručak smo imali kiflice od juče.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

04.02.2023, 18:07

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

Svasta nestoo lepo. Kolace I tortu...

clock-img

04.02.2023, 18:11

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Supa od curetine, pohovano belo i pire krompir

clock-img

04.02.2023, 20:00

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za rucak je bila domaca pica. T je pravila slane galete.Sutra ce biti gozba. Verovatno cu sarmu za dva dana. Mafine sa visnjama za ponedeljak deci za užinu. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

05.02.2023, 11:31

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Danas ništa. Ustali smo svi kasno, nismo ni doručkovali ništa posebno - čas, keks. Idemo kod moje mame na ručak, posle nas zahvaljujući zvala na kafu i kolače. Danas je - relax. 😎

clock-img

05.02.2023, 13:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Сарму касније стављам. Сад сам скувала супицу и мусаку сам спремила. 

clock-img

05.02.2023, 14:05

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Supa,pohovano meso,krompir pire i kiseli rebanac pored....

clock-img

05.02.2023, 15:32

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Za dorucak palacinke sa jabukama, za rucak kupila ribu i krompir salatu i dodala pomfrit. A i on je bio polugotov, tako da se nisam puno mucila danas Za veceru jos nemam ideju

clock-img

06.02.2023, 16:56

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Za doručak griz sa ribizlama, za večeru se peku proje s feta sirom, a ručak mi je mama juče spakovala da imamo i za danas (supa, pire, pohovano meso, kupus salata). 

clock-img

06.02.2023, 21:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Pasta sa dimljenom tunom, crvenim lukom, kukuruzom i iceberg salatom.

clock-img

06.02.2023, 22:06

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Ana, uvek praviis nesto drugacije, inspirativno.. Upravo sam gledala Jamiea, pravio je upside down fish pie. Ludilo.. Moracu jednom da probam. 
Ja danas nista nisam pravila. Juce sam ceo dan bila u kuhinji. Sve sto sam napravila ima da se jede do cetvrtka.. 

clock-img

06.02.2023, 22:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Tizi, još kada bi ovo moje dete jelo...uvek za njega moram nešto drugo spremiti. A muž i ja volimo da isprobavamo svašta, on je baš gurman a ja volim ove obrok salate i to mi je super pogotovo kada sam u gužvi na poslu.

Imaš pp inače...

clock-img

07.02.2023, 09:43

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Posto sam se ulenjila prethodnih dana za danas planiram:
proju
tortu od plazme i pudinga
boraniju sa piletinom -za sutra
i cufte u sosu za neki naredni dan.

clock-img

07.02.2023, 12:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mi ćemo danas opet obrok salatu - grilovana piletina, pečeni brokoli i crveni luk, iceberg salata, krutoni, preliv od senfa, majoneza i limuna.

Marko pre škole ima supicu, za užinu nosi pužiće sa sirom. Uveče filet lososa i krompirići.

clock-img

07.02.2023, 18:43

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Danas nista nisam stigla,sada za veceru pica 🍕

clock-img

07.02.2023, 21:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Veceras sam za rucak spremila boraniju sa mesom. Ova nedelja je trapava. Ujutru ce da budu prženice. Za užinu imaju mafine sa visnjama. Dosta od mene. 😄