cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

14.01.2022, 12:29

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Danas ce hleb Sa zacinima Iz lidla I dimljeno meso.

clock-img

14.01.2022, 12:45

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Napunila babure sa mesom.

Supica. Neka salata.Hleb.

clock-img

18.01.2022, 09:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce su bile palacinke za dorucak.Za rucak domaca pileca supa, pilav sam junecim mesom. Za veceru smo jeli picu. 
Danas je Krstovdan, tako da je svima posno. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.01.2022, 14:27

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Supica, pljeskavice, pomfrit, zelena salata

clock-img

19.01.2022, 14:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Kod nas danas pasulj.. ili bolje rečeno meso sa pasuljem user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.01.2022, 15:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za dorucak carska pita. Rucak sam spremila supicu i mesance. Umesicu za veceru pogacu. Ima domaceg sira i kobasica.Napravila sam tortu Ferrero. To je tražila Teodora. Od sutra pravim spisak za ručkove. Krecemo u školu 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

19.01.2022, 18:46

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Juce riba, postili smo, danas dorucak pita kupusara, za rucak snicle sa senfom i susamom. 

clock-img

19.01.2022, 21:21

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Danas su rucali musaku, salata je bila kisela cvekla.
Planiram neku Reformu tortu da spremam.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

21.01.2022, 13:01

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Na terasi u krcku ostale svinjske snicle jos samo da napravim sos od pecuraka kada stignem kuci.

Za suta cu nesto od piletine.

clock-img

21.01.2022, 13:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Danas taljatele sa tikvicama i sirom, brzinski.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.01.2022, 13:19

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Posno pecivo za doručak.Za ručak prebranac,vruća pogača i kiseli kupus za salatu.Posna torta da se posladimo.

clock-img

21.01.2022, 13:54

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Domaca pileca corbica,  pilav, zelena salata

clock-img

21.01.2022, 14:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce sam pravila musaku i pilecu supicu. Uz to salata. I spremila sam pogacu sa sirom.
Za danas pasulj i kiseo kupus.

clock-img

23.01.2022, 16:18

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Potaž čorbicu od povrća i bundeve, pohovanu ćuretinu u susamu, pire krompir, zelenu salatu i limunadu-oranžadu s medom.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

23.01.2022, 16:45

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za danas je ostao pasulj, pa sam dodala domace kobasice. Skuvala sam i kupus sa mesom za sutra. Veceras pravim slane mafine za dorucak i slatke za užinu. 

clock-img

25.01.2022, 21:52

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Pasulj za ručak i banana bread za večeru.

clock-img

25.01.2022, 22:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za rucak spagete bolonjeze. Spremala sam za veceru gibanicu.Dobro si me Didy podset_ila na banana bread. 

clock-img

25.01.2022, 23:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

U nedelju sam ceo dan krčkala sarmu tako da smo juče i danas imali ručak. Retko je spremam, možda samo jednom u toku zime, ali bude vrhunska (nije da se hvalim user posted image )

Sutra moram da spremim neku pastu sa povrćem ili morskim plodovima, dosta je bilo mesa.

clock-img

26.01.2022, 15:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Pihtijeeeeee 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

clock-img

26.01.2022, 16:43

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Jao Ivanka, mi smo pravili prosle nedelje, danas opet. 🙂 Za dorucak kobasice, za rucak grasak corbicu. 🙂

clock-img

26.01.2022, 19:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Bambino1

Jao Ivanka, mi smo pravili prosle nedelje, danas opet. 🙂 Za dorucak kobasice, za rucak grasak corbicu. 🙂

I pojedosmo vec pola 😂
Svekrvin recept, prelepeeeeeeeeee ❤️❤️❤️Za vikend opet pravim, pocinjem od cetvrtka uvece 😁

clock-img

26.01.2022, 20:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Jao svaka vam čast.. ja nisam mogla ni u kući da budem kada ih mama kuva a njene su pune mesa... user posted image

clock-img

26.01.2022, 21:04

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Isto svekrva radi, ja samo pripomazem, budu lepe i nisu masne. 🙂Jooj Ana razumem, ja sam imala problem sa pecurkama, kako oset_im miris kad se pripremaji meni krene mucnina. Srecom vise nemam problem, sad ih i spremam i jedem. 🙂

clock-img

26.01.2022, 21:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ja to na sporetu koji je napolju. Posle samo beli luk smrduckao😁

clock-img

26.01.2022, 22:34

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Danas samo ispekla novi hleb u pekari i napravila limunado-oranžadu s medom. Banana bread s voćem jeli i za večeru i za doručak, a pasulj od juče za ručak.

Za sutra moram smisliti šta ćemo, a sve mi je već dosadilo (i da pravim i da jedem).