cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

04.06.2021, 12:03

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Danas slatki kupus sa mesom

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

05.06.2021, 09:20

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Daco, tikvice i mladi luk propržim (možeš i da izrendaš tikvice ako nećeš da ih primete), kada tikvice omekšaju dodam običnu kiselu pavlaku i pavlaku za kuvanje, so, dosta sveže mlevenog bibera, i prokrčkam. Onda ubacim skuvane taljatele (a može i obične makarone), prokrčkam dva, tri munuta. Danas sam odozgo stavila mocarelu pa ubacila u rernu da se mocarela istopi i malo zapeče.

Ja nisam baš ljubitelj pavlake za kuvanje pa nekad stavim samo običnu pavlaku i fetu npr. Sada sam imala pavlaku za kuvanje pa sam je iskoristila ali ne mogu samo nju, prejak mi je ukus.

Mogla bih da probam, mada ne znam da li bi jeli bez mesa user posted image Ja koristim uglavnom pavlaku za kuvanje ali u pravu si, jeste dosta jaka i masna. Mada mi se Prezident pokazala ok. Jednom sam se presla, nisam nasla prezident pa uzela neku drugu, razlika se bas primeti

clock-img

11.06.2021, 09:49

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

I ja volim ovako taljatele sa tikvicom, moze i kockice pileceg belog mesa.

clock-img

21.06.2021, 13:42

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Juneca supica, cufte u paradajz sosu sa pire krompirom. Sladoled.

,,Carpe diem"

clock-img

21.06.2021, 15:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ništa. Juče mi je mama poslala pohovano meso, samo sam nam dodala domaći paradajz i kozji sir u maslinovom ulju. Toliko.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.06.2021, 18:01

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Danas rucak od juce, meso sa rostilja, dodala sam krompir pire i salatu, imamo i tortu od juce i to je toliko za danas.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

23.06.2021, 13:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Jel kuvate ovih dana? Ja sam danas skuvala punjene paprike. Trebalo je da budu carbonare, ali nisam nasla lepu slaninicu. Mrzelo me je da špartam dalje.

Za veceru ce da budu makarone sa nekim sosom. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.06.2021, 13:29

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ja sama sa detetom pa ne bas redovno. Danas cu makarone sa ml mesom. Ali tek planiram da kuvam od vikenda kada sam na odmoru. E sad imam slowcooker pa cu najverovatnije njega isprobati. 

clock-img

23.06.2021, 13:53

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja kuvam uvece jer mi bas mrsko preko dana da se cvarim pored sporeta. Danas imam rucak od juce, dinstano povrce u paradajz soku uz snicle.

,,Carpe diem"

clock-img

24.06.2021, 14:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18859

Danas przenija 😊

clock-img

24.06.2021, 14:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Kod nas danas samo nešto lagano - pečem paprike za salatu, imamo domaći paradajz, grčku fetu, mlade krompiriće... ne kuvam ništa dok ne prođe vrućina. Klima radi non stop ali nemam snage za kuvanje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

24.06.2021, 14:49

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Deci karbonare za rucak. Mm je imao punjenu papriku od juce, a ja grasak sa mesom. I salata.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

24.06.2021, 15:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Paradajz corba, lovacke snicle.

,,Carpe diem"

clock-img

24.06.2021, 16:17

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Punjene paprike,salata,sir.Smućkah i sladoled.

clock-img

24.06.2021, 19:11

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Corbica i salata. Kemasti kolac sa jagodama.

clock-img

26.06.2021, 10:43

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Pileća bela čorba,buhtle sa čokoladom.Dista je za danas po ovoj vrućini.Ima svačega u frižideru.Što se mene tiče mogla bih samo šopsku salatu i sladoled u ovim vrelim danima.❤

clock-img

26.06.2021, 12:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Imamo teleću čorbu od juče, samo da dodam salatu.. Mare traži neki čokoladni kolač, možda zamutim malu meru na brzaka.

clock-img

26.06.2021, 14:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Americke krofnice za dorucak. Za rucak boranija sa mesom. 

clock-img

26.06.2021, 14:26

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Bela corba, nasuvo, palacinke.

,,Carpe diem"

clock-img

27.06.2021, 09:25

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Palacike, slane i slatke.

clock-img

27.06.2021, 10:04

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Pohovana piletina,prženi krompirići,salata po želji.

clock-img

27.06.2021, 12:35

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Palacinke su mi super ispale slane, zapekla sam ih u tuganju i odusevila se deca.

clock-img

27.06.2021, 12:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

I mi smo palacinke za dorucak.
Zarucak supica, mladi krompirici, snicle i salata. Kolac sa visnjama.

,,Carpe diem"

clock-img

28.06.2021, 09:35

clock-img

flamingos

pencil-img

25413

Prženice,ali ih pečem.Mm hoće za doručak uz domaći sir.Za ručak kuvam gulaš.

clock-img

28.06.2021, 09:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mm i ja smo sami tako da ću nam samo baciti šnicle na gril i napraviti salatu.