cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

21.12.2021, 11:47

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Domaća supa sa griz knedlama,bečke šnicle,pomfrit,kupus salata,princes krofne.

clock-img

21.12.2021, 12:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Kupila sam juče morske plodove pa ćemo danas rižoto. Marko ne voli pa njemu spremam ćuretinu i pirinač.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.12.2021, 12:11

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ih kako bi mi to Anci dobro doslo.
Za danas spremam pasulj bez mesa. Deci zapecene makarone sa sirom i jajima. Do vecere cu smisliti 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.12.2021, 12:15

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ana kad napravis napisi kako se zove jelo pa da googlam user posted image

clock-img

21.12.2021, 14:40

clock-img

Marinkela

pencil-img

480

Ja cu na brzinu onaj kolac sa visnjama da napravim.

clock-img

21.12.2021, 15:16

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Danas nisam nista kuvala, imam rucak od juce. Za veceru cu mekike da isprzim

clock-img

22.12.2021, 07:42

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sinoc su bile svima palacinke. Za danas od juce rucak

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

22.12.2021, 11:21

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Ćufte u paradajz sosu.Posladićemo se rolatom.Za večeru šta požele(u frižideru sve domaće(siir,suvo meso,čvarci...)Mada,dete mnogo štošta ne jede,pa njoj spremim šta poželi da večera.

clock-img

22.12.2021, 12:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Sinoc su bile svima palacinke. Za danas od juce rucak

Mmm mogla bih večeras palačinke ako završim sa poslom u dogledno vreme.

Za ručak domaća supica sa rozbratnom, pečeni karabataci i pekarski krompir. Ukiseljene špargle za salatu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.12.2021, 12:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Anci kad sam ovako ogranicena kupovinom, moram bas da improvizujem. Izdrzacemo, ako ne poslacu Sofiju u kupovinu. user posted image
Kupila sam neki kremic u dm-u misleci da je super. Posan je. Jok. Previse slatko za moj ukus. Kad se mm nije svideo. Odlazem.

clock-img

22.12.2021, 12:50

clock-img

Marinkela

pencil-img

480

Pizza pitu . Imam i neku corbicu onako kremastu.

clock-img

23.12.2021, 11:18

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za ručak pasulj sa suvim mesom,vruća pogača i kupus salata.Ostao rolat od juče,ali videću kad dete dođe šta želi da napravim nešto slatko.

clock-img

23.12.2021, 11:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

За данас боранија са месом. Доручак је био са кифлицама. Ја сам појела пасту. И мм је остао за ручак пасуљ без меса.

clock-img

23.12.2021, 13:06

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

I ja sam mislila boraniju danas, ali se predomislila. Tako da ce biti grasak sa junetinom i za veceru mafini sa spanacem najverovatnije

clock-img

23.12.2021, 13:37

clock-img

Marinkela

pencil-img

480

Krofne , ali hocu neki novi recept da budu bas vazdusaste .

clock-img

23.12.2021, 20:14

clock-img

Marinkela

pencil-img

480

E pa krofne su mi bile odlicne. Podelila ih jedne punila dzemom od kajsija, jedne eurokremom i prazne.

clock-img

23.12.2021, 20:27

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja sam kasno videla poruku. Spremam ih posne, po receptu sa sajta minjine kuhinjice. Drago mi je da su ti dobre ispale. Sad mi se jedu mljac, samo retko to spremam, jer se prze u dubokom ulju. Ne prija ni mm, ni meni stomaku.

clock-img

23.12.2021, 21:20

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Uh krofne, sad bih i ja pojela neku

clock-img

23.12.2021, 22:31

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Danas sam spremala domacu supicu, rinflajs, pilece pohovano meso (snicle),  pomfrit i salata paprike neke od moje bake.

I palacinke sa kremom i slagom.

clock-img

24.12.2021, 05:57

clock-img

Marinkela

pencil-img

480

Minja ima stvarno lepe recepte. A uvek su mi se svidjale one njene Coca cola sstvarcice.

clock-img

24.12.2021, 07:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Za ručak ćuretina sa tikvicama i prazilukom u sosu i taljatele.

Danas moram spremiti i za sutra: riblja čorba, prebranac, štrudle sa makom i orasima, ribu i restovan krompir sam poručila. Ako budem imala vremena napraviću i pivske kiflice sa orasima.

clock-img

24.12.2021, 09:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Anci, toliko lepog pravis, da mogu da izađem dosla bih.

clock-img

24.12.2021, 09:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Sanjči, da vam pošaljem malo? user posted image

Da dodam, i štrudlu sa rogačem pravim. Najlepše sam zaboravila da napišem.

Samo da stignem sve, sreća pa je danas Badnji dan pa nemam puno posla.

< Poruku je uredio Ana RR -- 24.12.2021 9:59:41 >

clock-img

24.12.2021, 10:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mislim da može komotno bez tih kiflica. Mada, poznavajuci tvog muza, strudla ce nestati brzinom svetlosti. 

clock-img

24.12.2021, 10:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Haha, a ne, ja ništa ne sečem danas. To spremam za sutra pa će morati i on da čeka user posted image

Inače, urekla sam user posted image očekivala sam miran dan kad ono međutim...