cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

24.10.2021, 15:02

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Evo i ja da se javim. Za dorucak sardine, za kasni rucak pilav sa piletinon, i mozda budu palacinke sa medom. 🙂

clock-img

26.10.2021, 11:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sinoc su bile slane palacinke. Za sutra ce biti riba i krompir. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.10.2021, 08:05

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Пошто су нам стигли манастирски млечни производи, направила сам за вечеру запечене макароне са сиром и јајима.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

31.10.2021, 10:44

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Punjene pljeske za muza, piletina i tartaljete sa pecurkama.

clock-img

31.10.2021, 11:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Kiflice sa sirom. Za rucak krem corba i njoke sa piletinom. 

clock-img

31.10.2021, 12:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Junetina sa graškom. Biće i kod mene neke kiflice ili buhtle ili štrudla sa rogačem...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.11.2021, 08:06

clock-img

tacatic

pencil-img

158

Nemam ideju sta praviti, Da pogledam ovde kod Vas.

clock-img

09.11.2021, 08:09

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ja u nedelju spremila
Gulas,Pastu bolonjeze ,Nasekla kobasice i upakovala sa chicken nugetsimaPiletinu u sosuPunjene paprike
Sve to lepo u cinije i zamrzla - sem paste koja je u frizu.
Od sada tako radim. Jedino mi je problem jela sa krompirom. Ne znam da li bih mogla probati da naseckam, slozim musaku pa tako nekuvanu zsmrznem ? 🙄

clock-img

09.11.2021, 08:12

clock-img

tacatic

pencil-img

158

Nato, spremas za celu nedelju> Nisam krompir nikad zamrzavala, mislim da ce ako ga malo ne potpeces pocrneti.

clock-img

09.11.2021, 08:59

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Nato, bojim se da ti krompir ne pocrni. To nisam nikad zamrzavala.

Kod nas juce je ostao paprikas, a imali smo za dorucak picu. Za veceru su deca imala przenice. Mi smo jeli ostatke. Ostalo je proje i pice.

Za danas, za dorucak gibanica.

clock-img

09.11.2021, 09:43

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak mafini sa sirom Za ručak gulaš.Dete hoće skušu i pomfrit.Za užinu bakin kolač.

clock-img

09.11.2021, 12:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Nato, krompir se ne podgreva ali ne znam za zamrzavanje... ljudi zamrzavaju pitu sa krompirom tako da valjda je ok user posted image

Kod nas danas lazanja sa ćuretinom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

14.11.2021, 20:16

clock-img

tacatic

pencil-img

158

Pravila sam keksice sa maslacem i orasima, stari domaci recept# moze i sa kokosom.

clock-img

15.11.2021, 08:56

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Za ovu nedelju pripremila i zamrzla-

kuvani grasak sa piletinom
punjene paprike
izdinstala mesano meso za muckalicu- to se posle sve u krcka
nasekla suvog mesa i slanine za kupus- to ce isto u krcka
napravila pljeske i pileci file u zacinima

clock-img

15.11.2021, 09:06

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce za dorucak su bile americke krofnice.

Za rucak su bile zapecene makarone sa sirom i jajima. Danas: kupus sa mesom i proja sa sirom. 

clock-img

15.11.2021, 09:25

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: nata11

Ja u nedelju spremila
Gulas,Pastu bolonjeze ,Nasekla kobasice i upakovala sa chicken nugetsimaPiletinu u sosuPunjene paprike
Sve to lepo u cinije i zamrzla - sem paste koja je u frizu.
Od sada tako radim. Jedino mi je problem jela sa krompirom. Ne znam da li bih mogla probati da naseckam, slozim musaku pa tako nekuvanu zsmrznem ? 🙄

Nato, ja sve zamrzavam osim jela sa krompirom.

Kad isplaniram musaku sa krompirom, pravim je ujutru pre nego sto krenem na posao. Spremim fil ranije (i njega cesto imam zamrznutog) pa samo poredjam krompir i ispecem ujutru. Zato retko jedu musaku od krompira user posted image cedce pravim musake od karfiola, tikvica i patlidzana, to sve moze u zamrzivac

clock-img

15.11.2021, 09:31

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Krompir zato slabo trosimo user posted image

clock-img

22.11.2021, 08:19

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak piroške sa sirom.Za ručak svadbarski kupus za nas dvoje.Detetu-krompirići,pohovano pileće belo meso i kiseli krastavčići.Večeras palačinke.

clock-img

23.11.2021, 09:22

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak kiflice.Za ručak supica i lazanje.Za večeru šta pižele moji spremiću im.

clock-img

23.11.2021, 18:38

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Za dorucak zu-zu i jogurt. Za rucak mm se jeli przeni krompirici, i sarmica od juce. 

clock-img

24.11.2021, 14:02

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak topli sendviči.Za ručak pasulj sa suvim mesom i kupus salata.Kasnije spremam američke krofnice.

clock-img

24.11.2021, 15:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Имам у плану свашта за сутра.

За данас гибаница са сиром.  За ручак је остала боранија са месом. За мм и мене посна паста са поврћем и туњевином. 

clock-img

25.11.2021, 18:25

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak prženice.Za ručak ćufte u paradajz sosu.Napravih i štrudlu,pošto mi dolazila prijateljica.Za većeru posluženje iz frižidera.

clock-img

25.11.2021, 18:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Prženi kupus sa slaninom.

clock-img

25.11.2021, 20:08

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Ja sam jutros na brzaka napravila rizoto i supu, to mi je bilo najbrze, nisam imala vremena za ozbiljno kuvanje. Ali sam htela da napisem da sam za vikend pravila Dzejmijev potaz od bundeve, djumbira, nane,sa kokosovim mlekom itd.. . Fantasticno!