cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

06.10.2021, 14:49

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Corbica, pirinac i riblji stapici sa salatom. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.10.2021, 14:58

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Pileće belo meso zapečeno u rerni, pirinač, umak od pavlake i belog luka i zelena salata. 

clock-img

06.10.2021, 19:40

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Za dorucak pita sa mesom. Za rucak pasulj. 

clock-img

06.10.2021, 21:34

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sada sam spremila obroke za sutra. Za dorucak gibanica sa sirom. Za rucak ce biti boranija sa pilecim mesom. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

07.10.2021, 07:13

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Imam rucak za danas.
Za veceru ce biti moce ostalo nekog hleba od pre neki dan, i pravicu im popsice, to su pozeleli

clock-img

08.10.2021, 12:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Petak je dan za picu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.10.2021, 14:01

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

U, sjajno, pica dan, mogli bi ga i mi uvesti 😍

clock-img

08.10.2021, 14:03

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Haha petak je za picu i prosecco (ili belo vino) user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

08.10.2021, 15:27

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Nama petak, nije za picu, nego neki mrsan dan😁Mm i ja smo jeli sendvice sa dimljenim losos. Nama dvoma je pravio. Deca su rucala jucerasnji dan. 

clock-img

09.10.2021, 08:33

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

E ja sam odlucila da danas bude pizza day, juce ste me ovde potsetile user posted image

clock-img

09.10.2021, 14:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za danas su bile palacinke. Za rucak sam spremila piletina sa njokama. 

clock-img

09.10.2021, 14:38

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Za dorucak krompirici, za rucak sladak kupus sa mesom. 

clock-img

10.10.2021, 09:33

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Dete hoće palačinke za doručak.Za ručak domaća supa,dinstano meso,pire krompir,salata po želji.Imamo i oblande.

clock-img

10.10.2021, 09:36

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Направила сам кифлице са сиром. Биће лазање са поврћем. И супица. 

clock-img

10.10.2021, 19:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Kod nas lazanje sa ćuretinom i spanaćem. Planirala sam da zamesim štrudlu sa rogačem ali previše me boli rame.

clock-img

11.10.2021, 06:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak kiflice sa sirom.Za ručak pečeno pile,salata po želji.Ostalo hrane i od juče.

clock-img

11.10.2021, 07:04

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Danas pileci paprikas.
Juce prsvila tortu pa je malo ostalo i za danas i to je to od danasnjeg kuvanja.

clock-img

11.10.2021, 08:55

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sinoc sam spremila rolat sa ajvarom.

Bice za sutra pileca supica. I moram smisliti jos nesto. 

clock-img

11.10.2021, 21:57

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Dodala sam cufte i bice uz to pire. Napravila sam za užinu slatke mafine. 

clock-img

12.10.2021, 16:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Lovačke šnicle, pirinač iz rerne, pečeni brokoli.

clock-img

12.10.2021, 17:06

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Supu iz kese. U kakvom sam stanju, i to je previše od mene. Srećom, ostalo od juče pohovanih šnicli i pirea.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

12.10.2021, 17:26

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Ostalo supice od juce, i musaka sa krompirom. 

clock-img

12.10.2021, 17:48

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Pileca corbica, pilav i pohovana piletina

clock-img

13.10.2021, 08:28

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Bice verovatno lovacke snicle sa pireom. Htela sam i krem corbu, ali ne znam hocu li stici

clock-img

24.10.2021, 14:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ovde se nije danima pisalo.

Za dorucak su bile krofne. Za rucak ce biti musaka sa krompirom. Napravila sam pasulj sa mesom za sutra i lenju pitu sa jabukama.Imam salatu sa brokolijem. Zanimljiva je. Mogu da stavim recept. Idu i brusnice.