cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

21.09.2021, 15:40

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

user posted image

user posted image

Danas je dan za slatko 😊
I deca su se malo zabavila, malo novogodisnjih motiva ali nema veze 😁

clock-img

22.09.2021, 08:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Juce sam skuvala novu supu i ostalo je musake.Danas ce deci da bude rižoto sa tikvicama i piletinom. Nama za rucak salata sa tunjevinom. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

22.09.2021, 08:16

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Opet sam juce svasta pravila, tako da imamo rucak, imamo slatko.
Za veceru cu nesto, neku pitu samo danas.

clock-img

22.09.2021, 13:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Za mm i mene prženi kupus sa ćurećim kobasicama. Za Marka krompirići umesto kupusa user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.09.2021, 15:24

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak mekike.Za ručak supa sa knedlama,dinstana piletina sa povrćem i kupus salata.

clock-img

22.09.2021, 15:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Za rucak meni i mm obrok salata. Za decu je bio omlet sa kackavaljem. Nisam bila kod kuce, pa im je mm spremio. Za sutra sam spremila krem čorbu i rižoto sa piletinom i tikvicama,

Za veceru ce biti mafini. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

22.09.2021, 16:18

clock-img

Didy

pencil-img

7274

I ja sam juče pravila svašta, pa je ostalo svega za danas (ćureća supa s knedlama, pečeni çureçi batak i pekarski krompir). Mm pravio sinoć deci palačinke, tako da ima i dezert, a i mama nam poslala medenjake. Za doručak sam pravila tople sendviče. Za večeru sam stavila u pekarici integralni hleb sa žitaricama da se mesi (i peče, taman će biti vruć za večeru), a mm napravio domaću paštetu. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

23.09.2021, 07:59

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Za dorucak proja.
Za rucak imam supu i danas, i nemam pojma sta cu jos.. Povrce i meso u rerni, izaci ce mi to na nos 😂

clock-img

23.09.2021, 16:04

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Grašak paprikaš za ručak.

Mm stavio u pekarici testo da se muti za picu večeras (on pravi). 

clock-img

23.09.2021, 16:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Danas ikea ručak - sve je u frižideru pa svako sebi neka sklapa user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

23.09.2021, 16:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Krem corbica i juce sam spremila piletinu sa tikvicama i pirincem. Nisu deca jela jer sam tek napravila kad sam stigla kuci. Mm im je napravio omlete.

Sad sam ispekla lenju pitu sa jabukama dok ne odem u škoku. Za sutra ce biti pasta sa tunom. 

clock-img

23.09.2021, 16:49

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Za dorucak krompirici, za rucak boranija. 

clock-img

24.09.2021, 08:56

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Za danas ce biti krompir paprikas za rucak

clock-img

24.09.2021, 10:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ćufte u sosu i taljatele.

clock-img

24.09.2021, 11:04

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Za danas pohovane palacinke sa piletinom i uz to mozda przena paprika.

clock-img

24.09.2021, 15:26

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Posluženje iz fružidera i pekare pošto nije bilo struje.Za večeru detetu pica.Mm je u selu.Ja postim.

clock-img

24.09.2021, 15:45

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Napravih sad i lenju pitu

clock-img

25.09.2021, 15:05

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Ja danas pravim grcku musaku, mirise cela kuca.Jos malo pa je gotova. Juce je cerki bio rodjis,pa sam po njenoj zelji pravila belo meso i njoke u besamel sosu.Ostalo je i toga pa ko sta hoce. 
Potopila sam mladi pasulj, sutra cu to da skuvam sa suvim mesom. Ne uprzavam ga vec izdinstam povrce (paradajz, sargarepa, celer, paprika, praziluk, beli luk) i vratim ga u pasulj pa krckam zajedno. Bude tako ukusan.. 

Imamo tortu od juce i od godisnjice braka, nista slatko ne pravim. 

clock-img

25.09.2021, 15:31

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Grilovano belo i pomfrit sa kecapom, krem corba od povrca. Lenja pita od juce za dezert

clock-img

25.09.2021, 23:16

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Tiziana,srećna vam godišnjica braka i ćerki neka je srećan rođendan.

Spremih za  doručak mafine sa sirom Za ručak pileću belu čorbu,dinstan,pa zapečen presan kupus i pržila sam domaće kobasice.

clock-img

26.09.2021, 09:51

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Danas supa, meso, krompir i sargarepa iz supe sa sosom od paradajza i pohovano belo.
Kolac sa visnjama.

clock-img

26.09.2021, 10:01

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Moje dete hoće za doručak plazmu i mleko.Za ručak pohujem šnicle,pržim pomfrit,salata po želji.Ostala je i pileća bela čorba od juče.Posladićemo se palačinkama.

clock-img

26.09.2021, 10:16

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Za dorucak jaja na oko, za rucak gulas i salata. 

clock-img

26.09.2021, 12:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Jutros je bila pita sa sirom. Deca su se pocas_tila krofnama. Za rucak deci sarma, nama meso sa salatom. Kuvam pasulj za sutra. Posti se. Krstovdan je, a to je praznik kad se uvek posti.

Za utorak ce biti grcka musaka. 

clock-img

26.09.2021, 13:18

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Supa, sosa i mesa. Vojvodina nedeljom klasika.