cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 11. deo

clock-img

17.09.2021, 08:21

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Pileca corbica i pilav. 🙂

clock-img

17.09.2021, 08:50

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Odoh da zamesim za posne kiflice.Dete ih isto voli,a ja petkom postim.Njoj ću za ručak da pravim pljeskavice,uz to hoće krastavac salatu.Voćni jogurt od borovnice je čeka u frižideru.Za većeru topli sendvič.

clock-img

17.09.2021, 10:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Petak je a to znači da je pizza day user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.09.2021, 09:24

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za doručak dete hoće neskvik kuglice sa mlekom.Ručak ne spremam.Idemo u piceriju na iće i piće.

clock-img

18.09.2021, 12:27

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Americke slane palacinke za dorucak, a za rucak pasulj sa mesom. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

18.09.2021, 12:59

clock-img

Tiziana

pencil-img

2645

Ja danas nemam snege za neki piseban rucak. Stavila u kesu za pecenje zacinjena pileca prsa, krompir, paoriku i spargle, napravicemo neku salatu, stavila supu da se kuva. Toliko od mene. Toliko mi je nedelja bila intenzivna da za vise snage nemam. Usisala malo, pobrisala i to je to.

A sutra sto rece Ivanka u nekon chatu kuvanje za narednu nedelju🙄

clock-img

18.09.2021, 13:05

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Da, da Tizi isto se tako osecam. Živeo ekspres lonac.

Sutra moram spremati za narednu nedelju🙄

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

18.09.2021, 15:07

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ništa jer sam bila celo pre podne u školi. Mm napravio zlatiborske komplet lepinje. Uveče ću neku potaž čorbicu s povrćem i pitu s jabukama za dezert. Kaže moj sin - Danas smo izmešali sve obroke, ručamo večeru, a večeraćemo ručak. Danas takav dan. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

18.09.2021, 15:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Serpa vikend 😊

Imam jedno 30ak paprika da napunim, bice bar za 3 rucka ako ne i vise. Oslobodila sam veliku kutiju da ih zamrznem. Dve kutije spremne za spagete i stavljene u zamrzivac. Sutra pravim cufte i piletinu isto za zamrzavanje. Danas za rucak cirbica od spanaca, pohovana piletina i krompir pire. Na frizideru čuči plan ishrabe 😂

clock-img

18.09.2021, 16:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Jutros pekla palačinke. Za ručak đuveč sa kremenadlama.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

18.09.2021, 17:54

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ivanka, umorila sam se samo dok sam procitala user posted image Svaka cast!

clock-img

18.09.2021, 20:57

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Piletina u sosu od sampinjona, juneca corbica, markiza

clock-img

19.09.2021, 08:34

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Danas ne kuvam.Poručila sam roštilj,torta je spremna.Za doručak posluženje iz frižidera.

clock-img

19.09.2021, 09:13

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Za dorucak mini pice, i eno supa se kuva, sta ce biti jos videxemo

clock-img

19.09.2021, 10:46

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Za doručak sam napravila hleb u jajima, za ručak će mm da ispeče ribu i povrće na roštilju u dvorištu, a ja ću da napravim pitu s jabukama jer juče nisam, nešto me mrzelo iskreno. Za večeru će biti banana bread (živela pekarica). 

clock-img

19.09.2021, 22:07

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Didy

Za doručak sam napravila hleb u jajima, za ručak će mm da ispeče ribu i povrće na roštilju u dvorištu, a ja ću da napravim pitu s jabukama jer juče nisam, nešto me mrzelo iskreno. Za večeru će biti banana bread (živela pekarica). 

Hahahaha. Ništa od planiranog nismo napravili. Otišli smo na čamac da se vozimo, pa smo svratili na čardu na ručak. Znači - ništa roštilj, ništa pita s jabukama, ništa banana bread jer smo se tek u 19h vratili kući. Napravila sam za večeru napuhance od sira na brzinu, dodala sam rendanu tikvicu i rendane šargarepe u smesu. 

clock-img

20.09.2021, 09:36

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Evo dete doručkuje plazmu i mleko.Ručaće roštilj ii pomfrit,uz to krastavac.Užinu nosi.Za večeru hoće skušu.Sebi ću da napravim nešto sa krompirom,pančetom i kačkavaljem.Ostalo roštilja od juče.

clock-img

20.09.2021, 10:43

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Didy, još vam je bolje ispalo user posted image

Ja danas spremam domaću supicu i buritose.

clock-img

20.09.2021, 10:44

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Domaca supa i bice nesto corbasto, verovatno boranija danas

clock-img

20.09.2021, 10:45

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja za danas spremila musaka i supicu. Ima i torte. 

clock-img

20.09.2021, 15:03

clock-img

Bambino1

pencil-img

842

Za dorucak przeni krompirici i ajvar, za rucak supa sa griz kneglama i peceno pile. 

clock-img

21.09.2021, 11:58

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Za dorucak gibanica, juce sam kuvala corbu pd brokolija ima i za danas i stavicu batake u rernu sa krompirom uz kupus salatu. Htela sam neku torticu ne znam sta da pravim

clock-img

21.09.2021, 12:17

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Za danas domaća ćureća supa s knedlama, sosa, mesa naravno i ćuretina i krompir pečeni u rerni u zemljanoj posudi. Mešana salata i limunada. Od koga je i previše je. 😁

clock-img

21.09.2021, 12:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Supica od juče, pohovana ćuretina, mešana salata, kuvani kukuruz.

clock-img

21.09.2021, 12:27

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Za ručak gulaš.Za večeru pica.