cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Novogodisnja euforija!!!!

clock-img

22.11.2013, 13:59

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Juče smo otpočeli projekat. user posted image

user posted image

Narednih dana ćemo da seckamo karike od kolaža i nadovezujemo ih u lance, pa pahulje od papira, seckaćemo omiljene likove iz crtaća, juče su obojili neke ribice koje smo zalepili na jelku... Pa lagano, svaki dan malo zanimacije.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

22.11.2013, 14:16

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Peace user posted image

Nas dve cemo za vikend da ukrasavamo nasu zidnu jelku od prosle godine.
Ovako je izgledala prosle godine

user posted image

clock-img

22.11.2013, 18:45

clock-img

tanjak

pencil-img

25

bravo,bravo divna ideja

clock-img

22.11.2013, 18:49

clock-img

tanjak

pencil-img

25

svake godine jedva docekamo pocetak decembra i krecemo sa euforijom
a ove kodine smo dobili jos jednog clana koji ce e petljati oko jelke

clock-img

22.11.2013, 18:59

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Peace super idejauser posted image
Cime ste lepili?

Bas me zanima koliko bi god mog Vuka takav projekat izdrzaouser posted image kod nas je problem sve sto se lepi on mora da odlepiuser posted image

clock-img

04.12.2016, 16:57

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod nas komsiluk zasvetlucao tako da je i nas uhvatla..upravo kitimo jelku user posted image user posted image

clock-img

06.12.2016, 11:05

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

super ideje

...jer nisam u mogucnosti :P ...

clock-img

06.12.2016, 11:26

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Kod mene je ranije, dok smo ja i muz bili sami,bila euforija itekakva,gde cemo,sta cemo obući. A sada je mnogo lepse i zabavnije. Spremanje paketica za nase srecice i kicenje jelke. Jesu malene jos uvek ali ce gledati u svetlucavu i sarenu jelku i obradovace se igrackama user posted image

clock-img

06.12.2016, 14:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa ja uopste nemam utisak da ce Nova. Cak ne znam ni da l da kitimo jelku. L ce je sruditi 100 puta dnevno. Suzi jel ti mozes da je drzis okicenu pored njih dve?

clock-img

06.12.2016, 15:13

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Pa mogu, okacicu je na plafon user posted image
Salim se ,nije nam velika jelka pa cu je podići na policu visoko, mocice samo da je gledaju user posted image

clock-img

06.12.2016, 16:32

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

To sam sada htela da kazem, kod male dece kicenje uspeva samo ako se jelka digne nebu pod oblake.user posted image Meni su ukrasi u podrumu pa dok mi se muzic skani da donese tad cu i okititi user posted image

clock-img

06.12.2016, 16:39

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa eto ...moja je preko metar 80 visoka.... mozda da uzmem vrh te jelke , posto je iz dva dela pa da samo taj vrh okitim.

clock-img

06.12.2016, 16:40

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

I nasa je mala i ide na policu user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

23.12.2016, 20:36

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jedva da je osetim, jer ne izlazim iz kuce user posted image Da nam kuca nije okicena...

clock-img

23.12.2016, 21:59

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Isto. Grad skoro i da nisam videla kako je okicen.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

23.12.2016, 22:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja planirala sa decom da odem al kasno za V, nikako da iskombinujem da nemamo obaveze a da je on budan. Pa je mm vodio devojcice do grada, bilo im je lepo al kazu mama nedostajala user posted image

clock-img

24.12.2016, 06:51

clock-img

branki*

pencil-img

20828

nije bas da je nema,ima je,doduse nije kao ranije,kad sam bila devojka,ja krenem mesec dana unapred da razmisljam sta cu obuci,kako cu kosu,ma sve,sve..sad se radujem,ne zelim da mi se izgubi ta praznicna radost,nije bas euforija,ali radost jeste,smisljam sta da kupim deci,koji pokln bi ih obradovao,stalno spominjem kako ce deda mraz da donese poklone,uvece palim lampice na jelki,pustam novogodisnje pesmice,planiram sta cu da spremim od hrane,kako cu da ocistim detaljno stan,da kupimo balone da duvamo,ipak je to radost.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.12.2016, 12:23

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja kak sam na porodiljskom , pojima nemam sta se desava. Nikakva euforija kod mene.... al danas uzeh dve grilande pa sam malo okitila kucu. Jelku i dalje mislim da necemo kititi zbog L , da je ne prevrne na sebe

clock-img

24.12.2016, 16:38

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

definitivno mi fali snijeg da osjetim euforiju,ovako nije to to.Iako je sve okiceno i divno opet snijeg fali

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

24.12.2016, 16:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: branki RR

kako cu da ocistim detaljno stan,

Pošto to inače uopšte ne radiš user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.12.2016, 17:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: branki RR

kako cu da ocistim detaljno stan,

Pošto to inače uopšte ne radiš user posted image

user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.12.2016, 17:26

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hhahauser posted image e,ako ste mi rekleuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.12.2016, 19:41

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

user posted image vrednice.
Mi cemo naduvati puno balona, imamo jelkicu, lampice, bice svece, girlanda i vatromet koji cemo gledati sa terase user posted image

clock-img

24.12.2016, 20:16

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ma kakva euforija, moram da dezuram oko jelke user posted image
Sledece godine cu je zakucati na plafon, valjda mu ne podje za rukom odande da je srusi.

clock-img

24.12.2016, 20:30

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mi jelku cuvamo od macke user posted image mini buba nikad nije pokusala da je obori.
Iskreno, jedva cekam da se ova godina zavrsi. A euforija ce da pocne kad zamirisu cimet kolacici i gingerbread user posted image