Inače, bili smo u Pešti za praznike, vreme nas je dobro služilo i ja sam se baš lepo osećala.
Stigli smo u četvrtak (1.maj) popodne, i otišli na Margit sziget, iznajmili onaj porodični bajs (konkretno nas je bilo 4 odraslih i 4 dece ), malo vozali, lizali sladoled, bili na igralištu, šutali loptu po parku...
Sledeći dan smo posetili ZOO, bilo je toliko toplo da sam deci kupila majce kratkih rukava u parku preko puta ZOO. . Taman kad smo završavali obilazak, malko se smrklo, pa smo pobegli u West End City Center, tamo ručali, šetali.
Sledeći dan smo bili u Campona TC, tate su povele stariju decu u Palace od Miracle, njima se dopalo i lepo su se proveli, a posle smo drugarica i ja povele decu u Tropicarium (opet, svake godine odemo, deca baš vole). U povratku iz Campone smo svratili do centra, protegli noge pola sata i onda je krenula kiša, pa smo pokisli i pored kišobrana.
U nedelju smo otišli u Premium Outlet, obišli, u povratku svratili do Tesco, i kući.
Žao mi je što Railway Museum nismo obišli, malo nas je plašila kiša, a i navigacija nam je riknula, a to je negde malo dalje da bismo išli na slepo, pa je ostalo za neku narednu posetu.