cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 03/21

clock-img

27.03.2021, 12:29

clock-img

pari

pencil-img

6778

Dobro je Ivanka! Samo da ti bude bolje...

Mi smo juče 8h bili van kuće...išli u našu ambasadu u NY i onda šetali,šetali,šetali, malo i sedeli.  Bilo je 25 stepeni! Neverovatno... Danas još ne znamo šta ćemo, svi su u krevetima još uvek...
Puno vas pozdravljam!

sitnice i emocije čine život...

clock-img

27.03.2021, 12:36

clock-img

flamingos

pencil-img

25418

Pari,pozdeavljam vas i ljubim puno.Ivanka,ako,ispij terapiju i biće ti bolje.Super kad je odlična krvna slika.Polako privodim kraju obaveze i odosmo u šoping.❤

clock-img

27.03.2021, 12:44

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Pari, samo nek stize toplo vreme, necemo se zaliti!
Nas tri cemo ujutru do Banje, videh da su sredili setaliste, nije vise gradiliste. Bice setnjeuser posted image

clock-img

27.03.2021, 12:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Иванка, због чега терапију?

Imam bolove u zglobovima i misicima vec nekoliko meseci. Jos ono kad me kuk boleo oko nove godine, ramena me bole, i prsti na desnoj ruci.
Cekah da primim vakcinu pa u pohode kod lekara user posted image

I jutros bila kod fizijatra u Niskoj banji u stacionaru i prepisala mi terapije, kaze nije artritis nego menopauza, nedostatak ciklusa i godine cine svoje. Matora saaaaaam user posted image

clock-img

27.03.2021, 13:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Necete verovati sta sam sve uradila za 1.5h dok su deca bila napolju...mama ih izvela u set_nju, (ne znam sta joj bi)...

Vec smo rucali,sad malo da se suncamo na terasi.Osecam da me opet leva strana ramena zateze..grrr.

clock-img

27.03.2021, 13:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Necete verovati sta sam sve uradila za 1.5h dok su deca bila napolju...mama ih izvela u set_nju, (ne znam sta joj bi)...

Vec smo rucali,sad malo da se suncamo na terasi.Osecam da me opet leva strana ramena zateze..grrr.

Вон, ја такве ствари записујем у црквени календарuser posted image
Браво за маму.

И ја свашта урадих поред деце. Прале смо прозоре, усисавала и брисале су. После сам их избацила у двориште.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.03.2021, 13:46

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Da znas da se mora ubeleziti negde..da mi ne trazi protivuslugu,onda ce skupo da me kosta..uglavnom tako bude..

clock-img

27.03.2021, 16:12

clock-img

flamingos

pencil-img

25418

Von,bravo za mamu,a i za tebe.Mi sad dođosmo,otpadoše mi noge.Dete jede,uključih još jednu mašinu da pere.Sedoh da malo odmorim i da vidim šta ste pisale.Pretoplo je.Volim sunce.❤

clock-img

28.03.2021, 08:53

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Jutro mame! Nesto se nisam naspavala, sve na neke rate. Juce nam je bas bio lep dan, prepodne na Strandu, poslepodne napolju, pretoplo je bilo. Danas ne znam sta cemo, verovatno na igralište

Emice, jeste li stigli? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

28.03.2021, 09:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Dobro jutro. Ja bas lepo spavala nocas, pre ponoci sam zaspala, jeeeee 😊Zato se prva probudila 😉Nalozih kotao pa sad pijemo kafu mama i ja. Bice przenice za dorucak, sa senfom 😊

clock-img

28.03.2021, 10:07

clock-img

flamingos

pencil-img

25418

Dobro jutro.Jess,divan dan,lepo ste iskoristili.Uživajte i danas.Ovde se nešto naoblačilo.Pokušaj danas da dremneš,ako je to moguće.Ivanka,meni bez senfa,mislim na prženice.Kod nas domaći giros.Praviću za ručak.U međuvremenu da odem do pijace.Čeka me brdo veša za peglanje.Inače,neko od ranog jutra biši li buši,trešti zgrada.Tako da,nije bilo baš neko spavanje,ali,i to malo što spavah,isećam se naspavano.Bitno da me ništa ne boli.Ivanka,pročitah za tebe-bravo za prolom vidu.Drago mi je da nemaš bolove.Emice,kako ste putovali?Uživajte.Ostale mame,jeste li dobro?Svima želim prijatnu nedelju.❤

clock-img

28.03.2021, 12:42

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobar dan!

Mi spavali do 10:30 danas. Ja nisam ni znala da se menja vreme 😁
Ivanka, drago mi je da ti je bolje.
Jess, hvala što pitaš, mm je imao povišenu temperaturu i bolove samo taj jedan dan, sad je ok. Ja sam isto bolje raspoložena, odbrojavam dane do godišnjeg odmora, iako ima još podosta. 
Odoh na pijacu. Obećala sam M da pravimo danas nešto od gline, pa se treba ubrzati malo.

clock-img

28.03.2021, 13:13

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Vodu mi lakse da pijem nego caj 😊

clock-img

28.03.2021, 13:23

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dan mame. Mi bili u nekoj nabavci. Kupila sam biftek za rucak. Seli da popijemo kafu, pa cu rucak da spremam. I za sutra cu nesto za nas kasiku da spremim.
Milena , ti jos uvek radis? Kad planiras na trudnicko?

clock-img

28.03.2021, 13:38

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Planiram na godišnji odmor za tri nedelje, Maraj, pa odmah posle toga da otvorim trudničko. Kako si ti, imaš li još uvek one glavobolje i povišenu temperaturu? 

clock-img

28.03.2021, 13:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Dobar dan.

Milena, svaka cas_t za spavanje. Moje citaju, ja vežbam grcki. Napolju duva neki vetar. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

28.03.2021, 14:05

clock-img

mati

pencil-img

6667

Zdravo majke!
I kod nas neki vetar. A planirala da šetamo danas.
Bila mi je drugarica da decom. Muke. To je onaj mali što gazi po igračkama i lomi. I evo opet nam je slomio jednu, vrslja i traži igračke. A inace stan je naš pun, moji ništa ne lome. Duša me boli kad neko drugi slomi igračku a znam koliko oni čuvaju svoje igračke. I lepo se igraju.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

28.03.2021, 14:18

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Знам мати. И моје чувају. Ја сам многе играчке склонила, кад треба неко да нам дође. Али тачно знамо како се ко понаша. Мени је невероватно да мајке чуте, док деца праве хаос. Ми кад одемо у госте, после играња скупљамо играчке. И ја са њима. Није то неки хаос, али деца се играју. Просто ме је срамота да изађем док се не врате играчке на место. 

clock-img

28.03.2021, 15:05

clock-img

flamingos

pencil-img

25418

Milena,ako si se naspavila i odmorila.Od jutros ne stadoh.Odoh da peglam.Mati,nikada nisam dozvoljavala da nečije dete polomi igračke mom deteru.Prvo,što ona ima sve kvalitetne i skupe igračke,a drugo,ona čuva i ne lomi ih,a kamoli tuđe,tako da niko nema prava ni njeno da uništava.Lepo sklonim sve iz njene sobe,ostanu sitnice,plišane igračke itd.a ostalo vratim kad odu.I rešena stvar.

clock-img

28.03.2021, 15:11

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ej, pa ona kaže B ajde pokupi igračke, pre nego pošli. A ja skočila, reko ne, nemoj da sakupljas,još nešto ces da polomis. Ništa se ne brini ja ću da pokupim.
Pa Flamingos ne mogu da budem policajac. A da li su igračke skupe ili ne, to je nebitno, deci su drage. I da je raketa od rolne T. Papira oni su je pravili, i trudili se.
Deca su, treba da se igraju, ne mogu da se opterećujem još da sklanja kutije i kutije sa igračkama. Plus sve sa polica, plus lego...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

28.03.2021, 15:51

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dan mame. Mi rucali. L hoce da igra fudbal, pa je izasao sa tatomna tren. Ja kuvam boraniju za sutra.
Milena hvala sto pitas user posted image glava me bolo danima. Imam utisak da sam dobila prave migrene. Mada ih nikad do sad nisam imala. Verujem da je to to. Temperaturu hvala Bogu nemam.
Mog L uhvatilo nesto. Ubedjuje me da imamo jos dece. Stalno me pita da li cu da rodim jos beba.( u mnozini user posted image ) sinocmi je rekao da bi mi on pomagao, da bi ih hranio. Ne znam sta mu je...

Nego, videste li sinoc vest, da je neki migrant oskrnavio spomenik Stefanu Nemanji user posted image ja sam u soku. Putovala sam u mislimanske zemlje
Postujem svaku veru, kulturu, obicaj, naciju..
Nikad mi ne bi palo na pamet da unistavam nesto (krst npr.) Sako ne pripada mojoj veri. Sta je ovo...sta se desava... zasto ovo dozvoljavamo?
Možda treba da pisem u negativi...

clock-img

28.03.2021, 15:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ja to nisam procitala i sad se zgranuh. Da je to neko uradio u njegovoj zemlji sigurno bi mu bez suda presudili. 

clock-img

28.03.2021, 16:00

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Maraj, i ja sam zgranuta. Mada, desava se. Na Kosovu su lomili krstove na crkvama. ☹️ Jako tužni. I posle Srbi su najgore. E pa nije tako.

Bebica? 😊 I meni Sofi traži. Pre neku noc je plakala. Jedva sam je smirila. 

clock-img

28.03.2021, 16:09

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Sanjice, da... i meni L trazi vec par dana. Mada mm i ja se i premisljamo dal trece ili ne. Al sta je njemu.. ne znam. Da nema sestru, pa da kazem, usamljen je... ona njega toliko "gnjavi" da nikad ne bih pomislila da bi on trazio jos dece.

A ovo za migranta i skrnavljenje spomenika samo zati sto ima krst na sebi... pa ne mam reci... jos me vise pogadja to sto mi kao drzava to tolerisemo! Zasto! Zasto se uvlacimo u du.e svima?! A svi nas gaze. Evo i vakcine su tim istim migrantima obezbedili. Ja ne cuh da i jedna drzava na svetu to radi, a oni unistavaju nase spomenike. Sto neko rece... sutra ce se popeti na crkvu/hram... zato sto ima krst na sebi user posted image

clock-img

28.03.2021, 16:13

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sofijin odgovor na pitanje, zasto kad imas sestru. Hocu da ja budem starija i ja nekog da cuvam.❤️