cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 03/21

clock-img

19.03.2021, 09:09

clock-img

jess021

pencil-img

13389

Von, nisu nisu. Eto, mislim da nema potrebe da razmišljam kad vec imam opciju da sprecim. U nas pedijatar je skroz za

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

19.03.2021, 09:20

clock-img

flamingos

pencil-img

25421

Dobro jutro.Nadam se da ste svi dobro.Pijem kafu,pa spremanje za školu.Što se tiče ginekološkog pregleda,jednom godušnje odlazim kod ginekologa na redovnu kotrolu.Uradim i ultra zvuk dojki i mirna sam godinu dana.Pozdrav svima.❤

clock-img

19.03.2021, 09:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pametno jess.

clock-img

19.03.2021, 10:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jeste von ima za te pare i u Euromedicu. Isla sam pre par god. Po meni rade "nestrucni" ginekolozi, bez prakse na klici. To im je jedini posao. Ne rade ina klinici. Ja sam se susrela sa jednom dr ginekologom, koja veze nema. A radi vec par god u Euromedicu. Tako da sam ostala kod moje dr koja mi vodila trudnoce i poradjala. Jbg... lekari koji rade i u bolnicama... imaju "cenu" a i ako nesto ne daj Boze nije u redu, imam ko da me"ubaci" u bolnicu.
Kod ove u Euromedicu ...ma necu ni da je komentarisem...

clock-img

19.03.2021, 11:23

clock-img

mati

pencil-img

6667

Hej majke...
Dala sam krv, kasnije po rezultat. Odradila sam i papa test. Otirla sam da virnem da li radi ta neka nova dr, čula sam da je dobra i da je ovako pristupa na, a opet se ne vadi na koronu. Tamo nema gužve, pozvala ma čas, objasnila joj ja sve i tako. Promenila sam i dr. user posted image Rezultati će biti za oko tri nedelje, neko im nije tu, ali nema veze bitno da se krenulo.
Da vidim posle kad idem po rezultat da uzmem uput za drugu vakcinu koju mladji M nije primio, ako je stigla. I tako.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

19.03.2021, 11:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Znam maraj,zato sam otisla u papic,bila sam jednom u euromedic..ali ako je sve ok,sto bi davala velike pare😂

clock-img

19.03.2021, 11:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

I ja treba da zakažem, dobro ste me podsetile. Ja idem samo privatno i ne menjam svoju dr već 20 i kusur godina.

Mene nešto boli kuk i noga, ne mogu da se namestim nikako.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.03.2021, 11:30

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa jes von i to sto kazes... ne mili mk se da dam tolke pare...
Ciklus mi se nesto izenio. Pretprosli mi je trajao 18 dana... pa sledeći 25.
Pojima nemam... idem da se isproveravam... al tek za mesec dana user posted image

clock-img

19.03.2021, 11:59

clock-img

Tiziana

pencil-img

2646

Ja isto idem privatno kod gin koji radi i u bolnici, koji me je i poradjao i radio mi i intervencije itd.. Sve moje kume su isto kod njega i njihove kume i sestre itd.. 🙂 I ne samo da je ''zgodno'' da te ne daj boze smesti u bolnicu, vec je u nekoliko navrata bukvalno spasao bebe jer je uvek dostupan(u pola noci, za praznik, kad je na putu), uvek nadje nacin da te pregleda, iako npr taj dan nije u privatnoj ordinaciji, uvek hoce da pomogne, angazuje se oko svakog.. Ja platim komplet pregled sa uz i brisevima 90eur.rezultate dobijem sutradan. 

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jeste von ima za te pare i u Euromedicu. Isla sam pre par god. Po meni rade "nestrucni" ginekolozi, bez prakse na klici. To im je jedini posao. Ne rade ina klinici. Ja sam se susrela sa jednom dr ginekologom, koja veze nema. A radi vec par god u Euromedicu. Tako da sam ostala kod moje dr koja mi vodila trudnoce i poradjala. Jbg... lekari koji rade i u bolnicama... imaju "cenu" a i ako nesto ne daj Boze nije u redu, imam ko da me"ubaci" u bolnicu.
Kod ove u Euromedicu ...ma necu ni da je komentarisem...

clock-img

19.03.2021, 12:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Opet sneg pada user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.03.2021, 12:18

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Kod nas dr koji rade privatno ne rade u bolnici. Imamo 2 ordinacije,oni samo privatno rade,povremeno im uskoci neko iz bolnice..ali kod nas ne sme dr da udje u smenu,ako nijr njegova smena...tako je vec jedno 5g unazad...

Nema onog krenuo je porodjaj i stize ti doktor..jok..dr Vajs je to ukinuo pa otisao😂😂

clock-img

19.03.2021, 12:31

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

U Doboju je fazon,ajmo carski dok sam u smjeni 🤦‍♀️

Dora dosla iz skole,mm ne radi danas pa cemo u kupovinu da ne moramo sutra.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

19.03.2021, 12:41

clock-img

pari

pencil-img

6778

Jess,da da, T je primila varilix. Nije imala reakciju. Ovde je ta vakcina obavezna npr.

Ja ću u julu kod ginekologa,bila sam u decembru, tad mi je dala cycloproginovu, sad su ciklusi redovni jer to pijem..videću kad prekinem...

sitnice i emocije čine život...

clock-img

19.03.2021, 12:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao sneg user posted image
Da da i ja imam rodjaka u Kanadi. Obavezna im je vakcina protiv Varicela. Oni su vakcinisani, al zato kad su dosli kod nas u srb negde su pokupili virus i naravno istackali se... zastita nije 100% ali ako se i dobije, blaza je klinicka slika.

Ja skuvala rucak. Cufte u paradaiz sosu. Posle cu samo pire pred rucak da skuvam...

clock-img

19.03.2021, 20:43

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Gde ste mamike?

Sestra i ja smo okypale i ofarbale babu,super je..hoda sa guralicom..spremamo je za banju,ide 1.4.u Rusandu. Odnela joj moje neke bluze,ona se odusevila,namodirala sam je..tata joj kupio patike😂

clock-img

19.03.2021, 20:55

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Odlicno Von, opasna baka, borbena!, 😊

clock-img

19.03.2021, 21:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Da znas ivanka,ima 86godina,ali se bori.

Lepo smo se slikale sa njom,sa svakom kombinacijom,ismejale😂😂kaze da me nasminkate za banju🤪

clock-img

19.03.2021, 22:26

clock-img

flamingos

pencil-img

25421

Von,bravo za baku.Pravi je borac.Živa bila sto godina.❤

clock-img

20.03.2021, 07:06

clock-img

jess021

pencil-img

13389

Jutro mame! Bas sam lose spavala, M se budila, macka me probudila u 4h, L ustala pre 6h. Opet me bole i glava i ledja, nemam pojma sta je.

Juce bile na plivanju, posle jos napolju, ja sam se smrzla
Von, stvarno bravo za baku, samo neka se oporavi. 

clock-img

20.03.2021, 07:27

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Добро јутро! Никако да се договорим са собом шта да обучем. 😆 

Правац посао.

clock-img

20.03.2021, 08:33

clock-img

jess021

pencil-img

13389

Smesko, radis i danas? Bas bez veze

L i ja doruckovale, pekla sam belgijski vafl, kaze da je dobar 

clock-img

20.03.2021, 09:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Dobro jutro. Moja je ranoranilac, mlađa. Starija spava. Ceka me brdo posla i ako je vikend. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

20.03.2021, 09:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutro. Ni vikendom ne mogu da se naspavam,mali jako malo spava. Njega nista ne interesuje da se igra,samo se saplicem o njega..ili pravi haos...

clock-img

20.03.2021, 09:34

clock-img

flamingos

pencil-img

25421

Dobro jutro.Loše spavah,od 6 sam budna,preturah se bez veze po krevetu.Neće san na oči.Evo spremih doručak,mm će ode do sela.Ja redom-ručak itd.Dete spava.Nadam se da ste svi dobro.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤

clock-img

20.03.2021, 11:36

clock-img

mati

pencil-img

6667

Zdravo majke. A ja noćas lepo spavala, za divno čudo.
Vodila M mlađeg juče za vakcinu, koje nije bilo za upis prošle god, boli ga rukica, ali ona valjda i daje reakciju. Njegov drug je i T dobio, zajedno smo ih vodili, ali tada M nije napunio sedam, pa je mogao samo jednu. Ništa mi nije bilo jasno ali ajde. Završili smo sa vakcinama do daljnjeg.
Ne znam kako je ostalim mamama mladih skolaraca, ali meni je laknulo što idu u školu.
Tu nam je drug, ostaće celog dana, ako ne ostane i na spavanju user posted image tako da cu valjda malo da odmorim
Super su kad su zajedno.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...