cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pronađite način da izađete iz sobe

clock-img

16.12.2009, 18:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mejra81

IZVORNA PORUKA: cipiripi

IZVORNA PORUKA: minavb

Ne kao ti, ja sam samo osvezavala svoje znanje iz muzickog.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro de zeno ja sam glupa a ti pametna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Niko nije glup, glupa je igra...
Kad sam videla resenje (da ne kazem da ni to nisam mogla sve da pogledam) samo sam opsovala...ma daj...preterano i nepotrebno!
Aman, cemu onoliko detaljisanje?
Uzas.

clock-img

16.12.2009, 18:39

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

da se zanimas i resis za 24h user posted image user posted image user posted image
ja nisam u stanju...kad sam videla o cemu se radi..znaci to je po mom misljenju ispiranje mozga.. user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

16.12.2009, 18:42

clock-img

Anoniman

i po meni je to glupost a iskreno, pomislila sam da je nemoguce BILO ko to da resi potpuno sam.
Jer, nije u ovoj igri stvar logike i pameti nego...ne znam ni ja sama sta ova igra testira...

clock-img

16.12.2009, 21:23

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Hej, aj dsajte jos jednu igru, ali da zajednickim snagama je igramo

clock-img

16.12.2009, 21:26

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

user posted image user posted image user posted image
ja ne ucestvujem...mogu samo da nadjem hintove i da vas navodim user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 21:38

clock-img

dacca

pencil-img

1312

pa hajd! user posted image

clock-img

16.12.2009, 21:39

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

nek minavb postavi igricu a ja cu se potruditi da nadjem hint user posted image

clock-img

16.12.2009, 21:40

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Mina, Mina curo finaaaaa!

clock-img

16.12.2009, 22:23

clock-img

Anoniman

meni je jedan..tipke su na prozoru postavljene kao kocka...ako je jedinica prva kliknes srednju kockicu...ako je sestica..kliknes sve sa leve , sve sa desne strane, moras da vodis racuna da se ne zeznes...user posted image
napisi raspored boja, pa onda trazi na osnovu kocke sta kojoj boji pripada,
igramo mm i ja razlicito nam je...kao i melodija na tranzistoru

Ništa ne razumem!

A KAKO DA UPALIM LAMPU?

clock-img

16.12.2009, 22:30

clock-img

mejra81

pencil-img

624

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

meni je jedan..tipke su na prozoru postavljene kao kocka...ako je jedinica prva kliknes srednju kockicu...ako je sestica..kliknes sve sa leve , sve sa desne strane, moras da vodis racuna da se ne zeznes...user posted image
napisi raspored boja, pa onda trazi na osnovu kocke sta kojoj boji pripada,
igramo mm i ja razlicito nam je...kao i melodija na tranzistoru

Ništa ne razumem!

A KAKO DA UPALIM LAMPU?

Moras da pronadjes baterije koje idu u lampu...
Mala pomoc: ima veze sa tranzistorom,pogledaj uputstvo kad otvoris tranzistor....

clock-img

16.12.2009, 23:20

clock-img

Anoniman

Tasho....jesi provalila tranzistor???

Ako nisi ....probaj jedan po jedan klizach da pomerash po crticu....dok ne nadjesh ton...na kojem zvuchi drugachije.... npr.... prvi klizach...prodji ga kroz sve crtice...i na jednoj tjesh chuti da drugachije zvuchi (ako sam ja gluva chula....ti ne mozesh da promashish ) .... uglavnom...kad sve ispomerash....probaj otvoriti tranzistor.... user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:25

clock-img

Anoniman

Ebem ti tranzistor. Pomerim ja prvi, pa imam da recimo prvi bude drugačiji od ostalih, onda pomerim drugi i onda mi se promeni sve, dobijem prva dva ista a ostale drugačije, onda pomerim trći i sve se opet sje*e! user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:28

clock-img

Ellenica

pencil-img

763

I ja sam stala kod tranzistora, znam kako ide dalje ali tu sam zapela i ne ide dalje.
ako pomeris drugi, treći itd slajder menjaš ton prethodnih, nije nemoguće  ali je smor.

Veliki sam mamin dečak

clock-img

16.12.2009, 23:28

clock-img

Anoniman

ma kad pomerish prvi...i bude ti prvi ton drugachiji....ostavi ga...pa onda pomeri drugi...i kad ti drugi ton bude drugachiji ostavi i njega.... posle svakog pomeranja poslushaj kako ide melodija....ako je drugachija...na dobrom si putu....

Cilj je da na svakom klizachu nadjesh crticu na kojoj drugachije zvuchi....user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:31

clock-img

Anoniman

Poređam ih sve gore. Kliknem, prvi se razlikuje od ostalih. Ostavim. Pomeram drugi i dobijem: 3x prvi različit, ostali isti, i 2x prva dva ista, a 3 različita. I šta sad?!

clock-img

16.12.2009, 23:32

clock-img

Ellenica

pencil-img

763

Da draga Smeshkice to je jasno.
Ali npr. namestiš prva dva na najviši ton, i u momentu kad pomeriš treći, prva dva ti zvuče drugačije iako ih nisi pomeralauser posted image user posted image user posted image

Veliki sam mamin dečak

clock-img

16.12.2009, 23:34

clock-img

Anoniman

Ja mislim da to nema veze sa konkretnim nameštanjem u smislu da prvi klizač označava prvi ton, drugi klizač drugi ton, nego je potrebna kombinacija. 

clock-img

16.12.2009, 23:36

clock-img

Anoniman

Nije cilj da bude prvi razlichit od drugog....ili isti.... nego ovako....probaj da stavish prvi gore...i slushaj samo prvi ton...pomeraj ga po crticu dole....neznam koliko crtica ima...lupicu sad....al na 5 chujesh "la" na 6 toj je "ti" e svugde treba da nadjesh jednu crticu koja je drugachija od svih ostalih na tom klizachu.... a tranzistor te zbunjuje time shto ti pushta celu melodiju svaki put....ne onaj deo koji ti treba....user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:38

clock-img

Anoniman

Meni nije tako bilo... ja sam ishla ka tome da pomerajutji klizach nadjem crticu na kojoj mi je  melodija drugachije zvuchala.... i tako sam ishla do kraja...i otvorila tranzistor....

Pre toga sam napravila milion i jednu kombinaciju...ne slushajutji....i nisam uspela...

clock-img

16.12.2009, 23:40

clock-img

mejra81

pencil-img

624

Cek ja da probam da objasnim:user posted image
Neka vam klizaci budu namesteni kako ste ih zatekli,tj na sredini.
Prvi-pomeris za jedno mesto,gore ili dole,ne bitno,i pustis play.Pomeras za jednu crticu sve dok se ne cuje drugaciji ton,kad cujes drugaciji ton ostavis i prelazis na drugi.
Drugi-pustis da svirne i ides opet za po jednu crticu dok ne cujes razlicit ton...i tako redom
Bitno je da posle svakog pomeranja na crticu pustis da svirne kako bi uocio razliku...

clock-img

16.12.2009, 23:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mejra81

Cek ja da probam da objasnim:user posted image
Neka vam klizaci budu namesteni kako ste ih zatekli,tj na sredini.
Prvi-pomeris za jedno mesto,gore ili dole,ne bitno,i pustis play.Pomeras za jednu crticu sve dok se ne cuje drugaciji ton,kad cujes drugaciji ton ostavis i prelazis na drugi.
Drugi-pustis da svirne i ides opet za po jednu crticu dok ne cujes razlicit ton...i tako redom
Bitno je da posle svakog pomeranja na crticu pustis da svirne kako bi uocio razliku...

Ovo je meni u glavi....al ne umem lepo da se izrazim da objasnim user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:42

clock-img

mejra81

pencil-img

624

IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Nije cilj da bude prvi razlichit od drugog....ili isti.... nego ovako....probaj da stavish prvi gore...i slushaj samo prvi ton...pomeraj ga po crticu dole....neznam koliko crtica ima...lupicu sad....al na 5 chujesh "la" na 6 toj je "ti" e svugde treba da nadjesh jednu crticu koja je drugachija od svih ostalih na tom klizachu.... a tranzistor te zbunjuje time shto ti pushta celu melodiju svaki put....ne onaj deo koji ti treba....user posted image

user posted image
user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:50

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Smeshki sad cu malo off topic, ali kad pre ti 12. nedelja user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:54

clock-img

Anoniman

heheh...pa eto....sve ne verujem da je to moj ticker user posted image Napredujemo....user posted image user posted image

clock-img

16.12.2009, 23:54

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

jupiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image