cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija obuća

clock-img

11.06.2017, 15:50

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Posle petofnica koje sam kupila u Markos obuci, odlucili smo se i za letnje sandalice, divne sam nasla, opet neka akcijska cena , jedva cekam da vidim kako ce se malisan ponasati sa golim prsticima.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

11.06.2017, 16:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Pa bio je model i kao zatvorene njihov. Koji broj nosi Sava?

Ne znam, na sajtu samo otvorene, ali ću otići do radnje sutra.

Čupo, nekada 26 nekada 27, zavisi od kalupa.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.06.2017, 17:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Anči, imaju znači Grubin male brojeve, i zatvorene sandale? Idem u ponedeljak da pogledam obavezno.

Suzi, vidi na njihovom sajtu. Meni su one zakon i Marku odgovaraju. I neuništive su user posted image

Anči, gledala sam sada, ali su im sve otvoreni modeli, samo jedan je zatvoren, ali samo bele, roze :(

Suzi, a zašto moraju da budu zatvorene? Ja sam Marku uzimala otvorene, nikad se nije udario u prst. Skoro sam sređivala kutije sa starom obućom i vidim da su mu prve broj 23, znači da je bio baš mali kad ih je prvi put nosio.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.06.2017, 14:23

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I mi smo uzimali otvorene. I prosle su ok. Treba da dise noga leti.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.06.2017, 22:49

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Da li neko ima iskustva sa obucom Tiny planet? I kakva su iskustva sa Markos obucom? Gledala sam neke sandalice (Markos), ali nisam sigurna da li su kozne i ulozak mi deluje dosta tvrd u odnosu na Ciciban

clock-img

16.06.2017, 22:53

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Daco, ja nisam čula za njih.
I moji momci nose otvorene sandalice.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

17.06.2017, 00:11

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Tiny planet ima super obucumoja sestra je uzimala par puta za svojudecu.
A sto se Markos obuce tice, ja sam za, sinu smo vectreci par njihove uzeli, odlicne su. Stabilne cvrste, lepo i kvalitetno odradjene.Ti probaj uzmi nesto pa vidi. Ja glasam za Markos.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

17.06.2017, 11:46

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Hvala vam. Markos sam videla, onako, nisu lose, mada kazem deluje mi malo tvrdji taj ulozak, a Tiny planet bih mogla samo online da porucim. Ja jos ovog leta ne bih prelazila na otvorene sandalice. Znam da noga treba da dise, ali sve mi je u glavi da ce da oguli prstice kad se zatrci. Znam, znam, i drugadeca nose pa im nije nista, ali eto, tako je to u mojoj glavi user posted image

clock-img

17.06.2017, 12:27

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Dddaco luda si.😍 Jos malo majcinske bribe. Zlatna si

clock-img

17.06.2017, 20:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: dddaca

Hvala vam. Markos sam videla, onako, nisu lose, mada kazem deluje mi malo tvrdji taj ulozak, a Tiny planet bih mogla samo online da porucim. Ja jos ovog leta ne bih prelazila na otvorene sandalice. Znam da noga treba da dise, ali sve mi je u glavi da ce da oguli prstice kad se zatrci. Znam, znam, i drugadeca nose pa im nije nista, ali eto, tako je to u mojoj glavi user posted image

Isti razlog i kod mene :) Na patikama mu je večito prljavo napred kada dođemo kući, svaki dan ih ribam, jer se zaleće ti vrhom u koješta.

Uzela sam OVE u Marcosu, od tih sa zatvorenim prstićima su mi delovale najslađe i imaju dosta rupica da noga diše.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.06.2017, 21:56

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Lepe su. I kako ti se cine? Kakva je koza, jesu li mekane? I taj anatomski ulozak, da li ti deluje ok?
Ja sam mislila ove

clock-img

17.06.2017, 23:21

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Mi smo i prošlog leta nosili Markos sandale, uložak je ok skroz. Sticajem okolnosti, sarađivala sam prošle godine sa jednim drugim domaćim proizvođačem dečije obuće, posetila fabriku, i tom prilikom sam baš ponela Markos sandalicu da vide, i eto konkurencija reče da je sandalica odlična, fair play user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.06.2017, 23:23

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mi ne nosimo cipelice po kuci , i nikad i nismo. Samo carapice. Obucu samo napolje.

I mi ovako.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.06.2017, 23:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I kakve su cene?
Kupila sam Sofiji cipelice u poznatoj prodavnici da ih ne pominjam. Kozne su kao, ali ona vec sutradan kad je pala je ogulila kozu. Valjda ako je koza ne bi to trebalo da se desi. Bas sam se razocarala.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

18.06.2017, 00:30

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Sanjice od 2500 do 3500, za broj 26.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

18.06.2017, 09:15

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Dunja, super su.
A ja sam gledala maci da kupim ovakve kao sto je stavila ddaca.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.06.2017, 12:44

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

E pa onda je reseno, sutra kupujemo Markos, samo jos da ima velicina user posted image , a kako je krenulo, kupicu joj sandale do jeseni.
Sanjice, svake se izgule. Mi smo uglavnom kupovali Ciciban i uglavnom su bile izguljene posle par nosenja. Zato uzmes nesto sareno da se manje primeti user posted image I jednom prilikom sam uzela neke tamno sive, brusena koza, ali nisu bile cisto sive, vec je fabricki izgledalo kao da su prešli šmirglom preko njih, tako da je delovalo da ima dve nijanse iste boje. E tu se skoro nista nije primecivalo

clock-img

18.06.2017, 13:05

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja sam baš zadovoljna Naturino obućom. Ika je dosada sve nasledio od G. Jesu malo izbledele od pranja, ali ovako nisu mrdnule.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

18.06.2017, 15:34

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Gledala sam i Naturino, ove su mi bas lepe, ali su prilicno zatvorene, mnogo vise nego sto to izgleda na ovoj slici. Inace, svidjaju mi se i Froddo, koza je mekana, nije predebela, ali ne mogu da nadjem u radnjama odgovarajuci model. A online mi se ne porucuje

clock-img

19.06.2017, 14:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

KLIK

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 19.6.2017 14:32:03 >

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image