cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija obuća

clock-img

29.10.2014, 23:25

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ja sam baš nezadovoljna sa kupljenom obućom djeci ove godine. Naime, ona nosi 28/29, a on 27/28. A kod nas sportske obuće od broja 26 do 30 nema user posted image Ili imaju neke Nike modele iz praistorije, samo im boju promjene. Užas.
Onda sam ćerki uzela neke čizmice u Deichmannu oko 30e, i u Original Marinesu oko 40e. Naravno sve glupa sintetičina, ali šta da radim kad nema njenog broja, a da je model lijep i da su kožne. Meni nije žao da dam pare za zimsku cipelu ako je kvalitetna.
Sin ima Bambi gojzerice postavljene pravim rznom koje sam Lari kupila prije tri ili četiri godine. Njima sporo raste noga, prvo ih je ona nosila, pa sada on. Računam da će moć da ih nosi bar do februara...I dalje su kao nove user posted image A patike sam mu uzela neke Adidas u Deichmann-u, isto 30-ak eura su bile.
Ja sam vidjela na nekoj FB prodaji Naturino čizmice za ćerku, ali je prošlogodišnji model, i kontaktirala sam ih, ali im profil nije aktivan više i pretpostavljam da ih više nema. A sve bih dala da takve nađem user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

30.10.2014, 08:44

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

http://www.deichmann.com/RS/sr/shop/home-deca/home-deca-obuca/00013501240322/De%C4%8Dje*%C4%8Dizme.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=home-deca/home-deca-obuca/home-deca-obuca-cizme

Mi smo kupili ove. Nisu anatomske. Lomila sam se oko toga, dete ima 19 i po meseci. Resila sam da uzmem anatomske patofne, u tome je cesce, a za cipele/ cizme sam imala ideju da su dublje, malo odignutiji djon, nepromocive. Ove su jeftine, ali i platila bih i vise, ucinilo mi se da ispunjavaju uslove. Kad ih je prvi put obuo , D nije umeo da hoda. Dva dana ih je nosio po kuci i vec je najnormalnije trcao i navikao se. Dvoumili se da l da vratimo jer zbog ove dubine nikako ne mogu pouzdano da procenim pogodnost velicine. Ali smatram da mora da je 23 jer smo u avgustu kupili 22, obuvace npr. termo carape tako da nema sta manje. Klizav mi je ovo teren jer prvi put kupujem tako, mimo klasicne decje radnje, ali nadam se da nisam pogrsila. On normalno hoda. Resili smo da ih zdrzimo. Pitala sam pedijatra da l mora anatomske, on je rekao da je bitno da po kuci hoda u necemu da stimulise stopalo, da je deci do tri godine najcesce vizuelno ravno stopalo i tako... nije rekao ni da ni ne. Ali, kao sto negde pisah, ortoped mi je za prvu obucu rekao- ojacana spreda i pozadi, dobro drzi stopalo, to su uslovi, moze i Kineska user posted image . Nadam se da nismo pogresili.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

30.10.2014, 09:36

clock-img

little_one

pencil-img

4663

Rosita mi smo prosle godine kupili identicne za Andreu, samo u zenskoj varijanti i bile su super, i sto ti kazes nije bog zna koliko vremena provodila u njima al su joj super bile.

Mi uzeli ove za barice, a ove za snijeg.

Za svaki dan kozne Pavle

Ful oprema ove godine. user posted image

clock-img

30.10.2014, 09:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

lepesu cizme,rosi.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.10.2014, 09:41

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Obojici sam uzela patike u H&M.

Na ovaj fazon: KLIK

Lukine su kombinacija teget i svetlije plavo sa narandžastim pertlama, a Markove su plave sa Angry birds trakicama (čičak).

Zadovoljna. Tople su.

Luki treba da kupim cipele za period snega, ne može u čizmama sedeti u školi, Marku neću ni uzimati, on može u čizmama do vrtića, a tamo se svakako preobuje.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

30.10.2014, 10:11

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Uglavnom mi je vazno da je obuca kvalitetna ali kako obe imaju dosta pari obuce gledam da im patikice budu bolje jer u njima provode najvise vremena.Obozavamo baletankice i njih uzimam bilo kakve ne gledam nesto posebno kvalitet a trenutno obe imaju Olala i veoma su se dobro pokazale.Starijoj sam za skolu kupila Nike patike,mladjoj Pumine,obe imaju uggsice koje nisu skupe ali ih nose od prosle godine i kao nove su.Imaju i gumenjake koje su postavljene jedva sam ih nasla jer je mali izbor za dcu njihovog uzrasta(bar kod nas).Imam jednu molbu za mame koje narucuju preko neta ako im nije tesko neka mi posalju neki link u pp od nekog kod koga su narucivale i koji su dobri za saradnjuuser posted image

clock-img

30.10.2014, 14:14

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: veselica

Obozavamo baletankice i njih uzimam bilo kakve ne gledam nesto posebno kvalitet

E i ja to upopšte ne gledam. Baletanke sa anatomskim uloškom su preskupe. Ja joj najčešće kupim u OVS ili u H&M kad idemo i budu oko 10e. Unutra obično stavim uložak, koji prebacujem iz obuće u obuću. Opet u Zari su preko 25e. Nisu mi jasni, a niti su kožne, niti ne znam kako kvalitetne...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

31.10.2014, 08:31

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Danilo traži da mu kupim ove Cars čizme u deichmann. Ja baš nešto nisam sigurna u njihov kvalitet. Ne bi da mu se raspadnu za mesec dana. A on zapeoooo! Danas idemo da ih vidimo i da proba. Kad je bio manji nijedne njihove cipele ni čizme mu nisu odgovarale. Ni Nikola ne može da nosi njihovu obuću. Jao ako nema broja biće plakanja da će ceo tržni centar da se trese!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

31.10.2014, 10:00

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Nije im los kvalitet ja sam mojim kupovala neke cipelice i zadovoljna sam.A i cene su pristojne jos kad je snizenjeuser posted image

clock-img

31.10.2014, 10:04

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Obozavamo baletankice i njih uzimam bilo kakve ne gledam nesto posebno kvalitet

E i ja to upopšte ne gledam. Baletanke sa anatomskim uloškom su preskupe. Ja joj najčešće kupim u OVS ili u H&M kad idemo i budu oko 10e. Unutra obično stavim uložak, koji prebacujem iz obuće u obuću. Opet u Zari su preko 25e. Nisu mi jasni, a niti su kožne, niti ne znam kako kvalitetne...

Ma ludost je kupiti baletankice koje kostaju 4,5 hiljada a moje cerkice ih i ne nose toliko puno vremena.Eto kad idemo negde na neko slavlje ili neka kratka setnja.Za sve druge prilike nose patike i vaznije mi da su one dobrog kvaliteta.Skoro sam starijoj za fizicko i folklor kupila Ciciban patikice,nesto nalik starkama ali sa cicak trakom(3reda)i imaju neke cirkone napred kod prstiju bile su na snizenju samo 20 e.Zato uvek treba pratiti ta snizenja

clock-img

31.10.2014, 10:14

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Malo je teze biti u toku u vezi snizenja , jednostavno je manje vremena. ..Veselice , sta mislis jel bolje da kupim nehodajuce uggs ili hodajuce pa da joj bude duze valjda ce prohodati sa godinu dana, to je kraj marta?

clock-img

31.10.2014, 10:38

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

ME ja bih joj kupila nehodajuce jer ne verujem da ce prohodati dok je zima.Onda kada prohoda ti joj kupi dobre sa anatomskim uloskom i nema problema.Moja cerkica je prohodala sa 14,5 meseci a druga odmah posle 1 rodjendana tako da sve zavisi od deteta do deteta.I moje nisu mnogo volele da ih ucim da hodaju vec su puzale pa tek onda odjednom prohodale pa sam im kupovala nehodajuce sve dok ne pocnu samostalno da hodaju

clock-img

05.11.2014, 17:27

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ja bih da preporučim svinma koji su u okolini Bg-a ili Rume, da stvarno vredi otici u onaj Naturino outlet. Ja bila u ponedeljak i kupila cerki njohove kožne rainstep čizme za 3500 din, a identične sam joj probala u gradu u Beba kids radnji kako bih bila sigurna koji joj broj odgovara i cena je bila 7900 din!!! I jos sam joj kupila patofne za 1000 din i debelon extra fancy kožne cipelice, ali sam promašila br, tako da moram da ih menjam. Kad sam zvala da pitam d ali može da se menja, rekli mi d anaravno može, ali da bi bilo najbolje da dodjemo posle 20, novembra, jer im tada stiže roba i biće veći izbor.

Dakle, žene, ako vam treba i možete da odete, vredi otići.

clock-img

07.11.2014, 08:05

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Strahinjine nove čizme,uvjek im kupujem Woolf max za zimu,nepromočive i jako tople.Nisu ni skupe kako su dobre

user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

07.11.2014, 09:19

clock-img

branki*

pencil-img

20828

big mum,super su cizme.ja imam za sebe njihove cizme za sneg i traju mi evo treca godina,nisu mrdnule,niti se klizaju,niti propustaju.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.11.2014, 18:12

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

ME ja bih joj kupila nehodajuce jer ne verujem da ce prohodati dok je zima.Onda kada prohoda ti joj kupi dobre sa anatomskim uloskom i nema problema.Moja cerkica je prohodala sa 14,5 meseci a druga odmah posle 1 rodjendana tako da sve zavisi od deteta do deteta.I moje nisu mnogo volele da ih ucim da hodaju vec su puzale pa tek onda odjednom prohodale pa sam im kupovala nehodajuce sve dok ne pocnu samostalno da hodaju

Veselice , ima sada nehodajuce ali mi se bas ne svidjaju vizuelno..pa cu joj uzeti druge dok nadjem da mi se svide .
Nego cujem preporuku da za mesec dana treba da je oslanjam na noge pa da uzmem hodajuce .
Mada ja je necu oslanjati napolju u svakom slucaju .

clock-img

24.11.2014, 20:34

clock-img

Ivanec

pencil-img

1

Obrisan link.

Za reklamiranje se obratite marketingu Ringeraje. user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 27.11.2014 20:17:40 >

clock-img

24.11.2014, 20:37

clock-img

soni

pencil-img

5581

Sto ima slatkih cizmica...Mi smo za zimu kupili vunene unutra i nepromocive...ovde je duga zima i drugo nista ne pomaze

Moje dete ima skoro 2 i po god, i nosi izmedju 27 i 28 br user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

27.11.2014, 17:06

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Mi smo se opremili za zimske uslove. user posted image
user posted image
user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

27.11.2014, 17:13

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mala Elena ne treba ti da je oslanjas na noge. Ona to sama treba da uradi. Nama.je fizijatar rekla nikako cipelice za hodanje dok ne prohoda. I kad prohoda samo za napolje cipele. Unutrra da bude bosa.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.11.2014, 17:46

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Sanjice, meni je to receno ovako od neke persone koja ima dvoje dece a ne od fizijatra ..ne razumem se bas da li treba ili ne. Napolju je necu ni oslanjati dok je zima, na prolece ce valjda prohodati .A u kuci sam mislila da joj obuvam povremeno pa da je drzim pod miske da se malko osloni i oseti noge, a da se pravilno formiraju stopala.

clock-img

27.11.2014, 17:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

ME, ako ustaje, sama se podiže uz nameštaj ili u krevecu ona treba da oset_i svoja stopala, zato joj ne trebaju hodajuće cipelice. Ona ti još ne hoda.
Te cipelice se s pravom i zovu "hodajuće".
Kako će ona naučiti da održava ranotežu ako joj sputaš stopala i članke u cipelicama?
Nemoj na silu da je oslanjaš na noge, kasnije će biti nesigurna kad hoda jer je odpočetka držana ispod miške.
Kad počne sama da ustaje i pridržava se uz nameštaj i hoda pored nameštaja, onda je druga priča.

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 27.11.2014 18:02:15 >

clock-img

27.11.2014, 18:58

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

I ja sam mojim kupila hodajuce tek kad su same prohodale.Dotad samo nehodajuce.Nisam ni ja moje mnogo setala uglavnom su puzale i same se polako podizale drzeci se za krevetac ili krevet.Evo moja drugarica seta sina drzeci ga ispod miske jos od 7 8 mesecauser posted image i jos joj nije prohodao a ima 13 meseci.Nece nista na silu treba ih pustiti sami da se puste.

clock-img

27.11.2014, 19:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Sanjice, meni je to receno ovako od neke persone koja ima dvoje dece a ne od fizijatra ..ne razumem se bas da li treba ili ne. Napolju je necu ni oslanjati dok je zima, na prolece ce valjda prohodati .A u kuci sam mislila da joj obuvam povremeno pa da je drzim pod miske da se malko osloni i oseti noge, a da se pravilno formiraju stopala.

Osetiće ona noge kada bude vreme, hodanje se ne uči već dođe kada je dete mentalno spremno za to. Mislim da nema nikave potrebe da joj sada kupuješ čvrstu obuću jer stopalo će se pravilno razviti samo ako je slobodno.

Pozz

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.11.2014, 01:08

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Slažem se sa Anom. Moje dete je prohodalo malo nakon prvog rođendana, a da ga niko nikada nije ni pridržao. Bauljao je po kući, puzao, uspravljao se, padao...i jednostavno, samo jednom ustao i odšetao do kuhinje, i vratio se u dnevnu sobu, a to nije mala razdaljina kod nas. ježim se kada vidim decu koju roditelji drže ispod miške i tako ih uče da hodaju, a ona sva nagnuta ka napred. Neka proba neko vas tako da drži, a vi da hodate, osećaj je apsolutno neprirodan.user posted image A što se obuće tiče... Mi smo prohodali zimi, van kuće slabo da je gde šetao. Imao je neke cipelice, ali više fore radi, ostale nove. Prohodao u januaru, a u martu-aprilu smo kupili cipelice i aktivnije počeli da šetamo.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝