cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečije cipele

clock-img

04.01.2010, 19:48

clock-img

cicko

pencil-img

982

Gde u N.Sadu ima Ciciban?

IZVORNA PORUKA: Nedja

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ako odete u Ciciban, obratite pažnju: Ima prošlogodišnjih modela za 4500din i ovogodišnjih od 6000-7500din, razlika je samo u boji. user posted image

I za novosadjanke-nema samo jedan ciciban, i cene i modeli su razliciti, ne znam kakouser posted image

clock-img

04.01.2010, 21:26

clock-img

Anoniman

Ima u Merkatoru, ulaz sa bul.cara lazara, a ima njihove obude i u Dunavskoj, u onom pasazu gde je bio frizer Vojkan, mislim da je broj 13user posted image

clock-img

04.01.2010, 21:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Diabla

A ove bebetom sto mu je mama za Bozic kupila moze da navuce, samo sto su mu na izgled velike(22 broj). I to je jedino sto moze navuci

Diabla, dok ne hoda nije problem. Anece biti ni kad prohoda-ni Nesa nema visok ris nego debeo i mesnat, i muku smo mucili, ali smo na kraju uzeli cipelice koje se skroz pertlaju, maltene od pocetka do kraja, i time ti odredjujes sirinu cipele, a duzina koja mu odgovara. Mi uzimamo samo ciciban, bas zbog toga sto sam samo kod njih nasla odgovarajuci model, i stvarno su mi ok.Dakle, ne moze da obuje nijedne koje sa navlace, koje su na cicak, cibzar i slicno-iskljucivo pertlauser posted image

clock-img

04.01.2010, 22:41

clock-img

cicko

pencil-img

982

Puno hvala!user posted image

Ima u Merkatoru, ulaz sa bul.cara lazara, a ima njihove obude i u Dunavskoj, u onom pasazu gde je bio frizer Vojkan, mislim da je broj 13user posted image

clock-img

05.01.2010, 00:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cicko

Gde u N.Sadu ima Ciciban?

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ako odete u Ciciban, obratite pažnju: Ima prošlogodišnjih modela za 4500din i ovogodišnjih od 6000-7500din, razlika je samo u boji. user posted image

I za novosadjanke-nema samo jedan ciciban, i cene i modeli su razliciti, ne znam kakouser posted image

Imaš Cicibanove obuće i u Vrabcu na početku Dunavske, preko puta Lanterne.

clock-img

05.01.2010, 00:08

clock-img

Anoniman

Pričate o visokom risu? Jeeeeeeeee, nisam usamljena u toj temi! user posted image

Ja Luki kupujem isključivo patofne na čičak, nikako na cipzar, cipzar ne može da zakopča. user posted image

Cipele, večito probamo 10 sati, nije ni čudo što ne voli da ide da kupuje cipele, jer retko koje može da obuje.

clock-img

05.01.2010, 00:14

clock-img

Anoniman

Nisi svakako sama, videla sam da ovde mnoge zene imaju taj problem sa decom, mada Nesa, kao sto sam rekla, nema visok nego debeo ris, sad kako je malo smrsao ris mu je normalan, a mislim da je tako i sa Davidom.
Kod Luke nije strasno, jel? Mislim, cim ne mora da nosi onu specijalnu obucu kao Mayin Maki

clock-img

05.01.2010, 00:17

clock-img

Anoniman

Ortoped nije ništa spominjao. Vidiš, ortoped, kada li se ide kod njega na sledeću kontrolu??? user posted image To sam samo ja uočila da treba da mu biram obuću, jer u one koje se meni sviđaju, njegova noga ne ulazi. user posted image

clock-img

05.01.2010, 09:31

clock-img

Anoniman

Onda mozda i nema visok ris, mislim da bi ti svakako to rekao neko od dr.A mi jos nismo bili kod ortopeda uopste, niko mi nije za to rekao, jel to obavezan pregled?

clock-img

05.01.2010, 11:42

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Nesa nema visok ris nego debeo i mesnat, i muku smo mucili, ali smo na kraju uzeli cipelice koje se skroz pertlaju, maltene od pocetka do kraja, i time ti odredjujes sirinu cipele, a duzina koja mu odgovara. Mi uzimamo samo ciciban, bas zbog toga sto sam samo kod njih nasla odgovarajuci model, i stvarno su mi ok.Dakle, ne moze da obuje nijedne koje sa navlace, koje su na cicak, cibzar i slicno-iskljucivo pertlauser posted image

Vidiš ja nisam razišljala na taj način...visok ili debeo i mesnatuser posted image
Sad kad razmislim i kod Roka je debeo i mesnat(nisam znala da su to dva različita pojma),uglavnom cijela nogica je debeljušksta a ris posebno i slažem se , i ja sključivo kupujem obuću na šnjiranje koja sa strane ima zip,podesim mu šnjire i to je to.
Jedino sam mu dosad kupovala patike na čičak ali od sad ću i njih na šnjiranje,jer se prednji dio toliko razvrati da čičak dođe do pola i ružno izgledauser posted image

clock-img

05.01.2010, 12:48

clock-img

Anoniman

Ja imam visok ris, i meni je problem naci sandale, a Davidu je kao sto Nedja kaze debeo i mesnat. ma on je sav mesnat, svake pantalonice mu dodju kao helanke, sve puca user posted image Ove cipelice sto je mama kupila su odlicne, jesu velike, ali navucicu mu carapa. One se vezu na pertle, a i sa strane ima patent, ali nista od toga.
Dusa me boli zbog onih Pollino cizmica, one imaju patent na sredini, ma preslatke su. user posted image Probacu da ih zamjenim negdje u neku radnju, a najgore je jer su u Bg kupljene.

clock-img

05.01.2010, 13:44

clock-img

Anoniman

Tako su meni objasnili lu, posto sam i ja prvo od strucnih prodavacica cipela iz nekog bebi butika dobila informaciju da Nesa ima jaaako visok ris i da moram da mu pravim posebnu obucu. Pa sam otisla kod doktorice, koja mi je rekla da ima debelo stopalo, i da ce to nestati vremenom-evo, vec polako nestaje kako je krenuo da trci. I mi sad imamo duboke patike sa cibzarom sa strane, a pertle su napred za podesavanje, i one su mi super, ali cicak nikad nismo mogli posto mu bude usko.

clock-img

17.01.2010, 12:26

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Da ne čitam sad baš sve postove....
Sl.nedelje idem da kupim Mateji cipelice za prohodavanje i htela bih da mu kupim nešto zaista kvalitetno,pa me zanima gde je najbolje to nabavim?U beogradu..user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

17.01.2010, 13:21

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Chicco, Naturino u Delta citiju super su cipelice, Ciciban.

clock-img

17.01.2010, 13:45

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ja nisam imala pojma da su decije cipele toliko skupe,zgranula sam se kad sam videla.Ali naravno na cipelicama za klince ne treba stedeti!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

17.01.2010, 15:30

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Da ne čitam sad baš sve postove....
Sl.nedelje idem da kupim Mateji cipelice za prohodavanje i htela bih da mu kupim nešto zaista kvalitetno,pa me zanima gde je najbolje to nabavim?U beogradu..user posted image

ja bih ti za prohodavanje preporučila ciciban jer su lagane, kožne, imaju tanak đon i posebno su dizajnirane za dete koje prohodava, sa svim onim ojačanjima da lepo drže nogu i zglobove. I tete koje prodaju te cipelice su obučene da ti pomognu oko modela i veličine.

clock-img

17.01.2010, 15:31

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Hvala.Evo sad sam potražila na netu gde ima ciciban pa idem krajem sl nedelje da kupim.Ovo moje čudo hoće da je stalno na nogama cccccuser posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

17.01.2010, 15:36

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Ne znam koliko mu cipelice za prohodavanje trebaju tako rano, bolje je nek se diže na noge bos, to je zdravije. Cipelice ti trebaju kad krene da pravi prve korake.kad već bude mogao sam da ustaje dok se drži za nešto. Bolje ga forsiraj da puzi, tako jača kičmu i sve mišiće pa kad prohoda biće stabilniji.

clock-img

17.01.2010, 15:39

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: Dora

Ne znam koliko mu cipelice za prohodavanje trebaju tako rano, bolje je nek se diže na noge bos, to je zdravije. Cipelice ti trebaju kad krene da pravi prve korake.kad već bude mogao sam da ustaje dok se drži za nešto. Bolje ga forsiraj da puzi, tako jača kičmu i sve mišiće pa kad prohoda biće stabilniji.

user posted image

a ako vec instistiras na cipelama, preporucujem Baby Chic u Baba Visnjinoj. Imaju i sajt pa pogledaj. Njihove cipelice izgledaju kao da su za nehodanje, a ustvari su za prohodavanje. Meke, savitljive...fenomenalno. A fizijatar iz instituta za majku i dete je rekla da su sjajne, tako da je preporuka proverena. A onda savetujem ciciban, ali to kad vec bude bas hodao. Sad je snizenje u cicibanu, koliko znam, pa eto cisto pogledaj

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

17.01.2010, 15:59

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Pa on već puzi 2 nedelje a sam se diže jednom rukom.Kad se pusti može da stoji 10 ak sekundi pa rekoh ne volim da je bos,strah me da ne zaglavi sa ravnim tabanima ko ja

clock-img

17.01.2010, 16:14

clock-img

gagins

pencil-img

680

Evo nas slucaj,cerka takodje ima visok ris tako da imamo problem kod kupovine obuce.Prve cipelice koje smo koristili su Pavle,pa Ciciban i Polino,to su tri marke sa kojima nema problema jer su takvi kalupi da i deca sa visokim risom mogu da nose.Ortoped nam je savetovao ortopedske cipelice tako da kupimo dva puta godisnje i te,a njegov savet je da se dete,narocito leti pusta da trci boso po travi i da je to najbolje za nozicu.

clock-img

17.01.2010, 16:31

clock-img

JULIE

pencil-img

624

I ja mikiju kupujem ciciban ili polino jer ima visok ris,one mu jedino odgovaraju

clock-img

17.01.2010, 20:51

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ja sam googlala i nista ne nadjoh user posted image

Ako neko zna,neka stavi neki link user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

17.01.2010, 22:21