cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija obuća

clock-img

28.10.2010, 10:58

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Kupili ove Urošu u Rumi, marka Falcotto by Naturino, 1900 dindži, kožne, anatomski uložak, boja još lepša uživo. Sad nam trebaju zimske postavljene

user posted image

clock-img

28.10.2010, 13:59

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Znate što me zanima:
Ovako: MM je rešio da Tini za rođus kupi malecke "Puma" patikice (da to obuje za žurkicu). Ona još ne hoda, a ne znam da lki one imaju anatomski  uložak-nisam ih videla izbliza-samo kroz izlog , jer  je radnja bila zatvorena. One su divne, mekane, ali me buni to sa loškom. Da li neko ima iskustva sa takvim i sličnim patikicama?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

05.11.2010, 13:59

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Danas ćemo verovatno do Rume da vidimo ima li toplih, postavljenih čizama za Uroša, ne mogu da se porodim a da mi dete nema zimsku obuću.

clock-img

05.11.2010, 14:09

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

moj Luka je imao 2 para tih nehodajućih puma patikica. One se pakuju onako u onaj providni valjak, kao pernica user posted image  ne treba ti nikakav uložak, one su baš za bebe koje ne hodaju ,jer su lagane i ne opterećuju im zglobove

user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

05.11.2010, 23:05

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Bili u Rumi u Naturinu i kupili Urošu zimske postavljene poluduboke cipele i čizme za gacanje po kiši i snegu. Oba artikla su Naturino, Rain step - vodonepropusna i košta svaki 2700 dinara. Obične cipele su im 1900 din, a zimska postavljena kolekcija je 2700 dinara. Cipele su mi super, a ćizme baš i ne, ali nije bilo izbora, pa smo kupili šta smo našli. Izgleda da su brojevi dobrano razabrani. Slikaću ih ovih dana i postaviti fotke da vidite. Inače, bila sam da vidim Cicibanove čizmice i 6000 dinara koštaju user posted image

clock-img

05.11.2010, 23:14

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jele

Inače, bila sam da vidim Cicibanove čizmice i 6000 dinara koštaju user posted image

Svake godine su novi modeli toliko. Ali stari su jeftiniji, a razlikuju se samo boje.

clock-img

05.11.2010, 23:22

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Tash

Inače, bila sam da vidim Cicibanove čizmice i 6000 dinara koštaju user posted image

Svake godine su novi modeli toliko. Ali stari su jeftiniji, a razlikuju se samo boje.

I svake godine sve ruzniji modeli (bar za djevojcice). Ja Ciciban vise ne uzimam. Nisu toliko kvalitetne, a skupe.

Sad sam se primila na Bambi i Froddo. Trebalo bi ovih dana da uzmemo neke od njih, pa javljam iskustvo.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

05.11.2010, 23:25

clock-img

Anoniman

Ja ne znam da kupim Luki cipele ove godine. Ne znam ni sama u čemu je problem. Nemam živaca da se naganjam sa njim, neće da proba. Kupila sam mu kožne patike, i već vidim kako su sledeće čizme. 

clock-img

05.11.2010, 23:36

clock-img

Jele

pencil-img

1863

I meni su Cicibanke čizme ružne, pa još i skupe... A ni ove što smo kupili mi nisu nešto, ali su bar upola jeftinije. Inače Cicibanove sandalice od letos su počele da mu se odlepljuju posle 2 nedelje, a platili smo ih 4700 dinara!!! Nosila sam da reklamiram pa su ih stvarno super popravili, ali ipak popravili!

clock-img

05.11.2010, 23:41

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Inače Cicibanove sandalice od letos su počele da mu se odlepljuju posle 2 nedelje, a platili smo ih 4700 dinara!!!

Ja joj kupila nekakve kao polusandale (45eura), nakon tri dana je donji dio cipelica (od gume) izgubio boju, pa je izgledala kao Pelikan gumica user posted image Naravno izgledale su kao da su stare tri mjeseca, a ne tri dana. user posted image

clock-img

05.11.2010, 23:45

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: liliana

Znate što me zanima:
Ovako: MM je rešio da Tini za rođus kupi malecke "Puma" patikice (da to obuje za žurkicu). Ona još ne hoda, a ne znam da lki one imaju anatomski  uložak-nisam ih videla izbliza-samo kroz izlog , jer  je radnja bila zatvorena. One su divne, mekane, ali me buni to sa loškom. Da li neko ima iskustva sa takvim i sličnim patikicama?

Ne znam koji je model, ali m smo imali kao ove sa Jecine prve slike (samo roze). Nisu za prohodavanje. To su bas za bebe patikice.user posted image

clock-img

06.11.2010, 00:06

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Hvala Jeco i Čupkice! Da, iste su, rekla bih , kao sa Jecine prve slike, samo što nisu bele, več roza.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

06.11.2010, 06:11

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Tash

I svake godine sve ruzniji modeli (bar za djevojcice). Ja Ciciban vise ne uzimam. Nisu toliko kvalitetne, a skupe.

Sad sam se primila na Bambi i Froddo. Trebalo bi ovih dana da uzmemo neke od njih, pa javljam iskustvo.

Ja se baš ne bi složila za ciuciban jer moje dijete nosi njihovu obuću od rođenja i sve mu je ostalo kao novo, eno složila sam u kutije u ormar...
U redu, one manje cipelice je i normalno da ostanu nove ali njemu će sada 4 godine i svaka obuća, čak i ova u kojoj se igra kod kuće, u vrtiću, papice za vrtić, ništa se nije odlijepilo, ostalo je istog oblika i nije se ni poderalo, znači vrijedi svaku paru!
Bambi je iste cijene kao i ciciban ako ne i malo skuplji, i froddo je tu negdje (bar kod nas u BIH) ali ne znam za njih kakve su kvalitete.
Imala sam par bambi obuće i sada sam mu uzela gležnjerice (na predhodnoj strani ima slika), za njih sve petuser posted image
Istina je da imaju I estetski ljepših modela.

Liliana, tvoja će Tina sada da napuni godinu znači počeće da hoda uskoro, razmisli malo da li njoj sad već treba prava obuća a ne te patikice za male bebe, kažem razmisliuser posted image
Što se tiče patika sportskih marki, adidas, nike i dr... nijedne nemaju anatomski uložak!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

06.11.2010, 06:47

clock-img

Lu

pencil-img

15094

E još  nešto moram da kažemuser posted image
U patikama mi se djetetu ljeti nemoguće usmrde nogice dok u ciciban ili bambi ne, čak šta više bambi obuća ima neki lijep mirisuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

10.11.2010, 11:45

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Obećala sam slike cipela i čizmica što smo kupili Urošu, pa evo ih:

user posted image

zeza me slikomat, probaću jednu po jednu...

clock-img

10.11.2010, 11:52

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Ovo su čizmice, nisu mi lepe, ali su praktične, tople i vodonepropusne:

user posted image

clock-img

10.11.2010, 12:01

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Cipelice iz drugog ugla, ABS đonovi user posted image

user posted image

clock-img

10.11.2010, 12:04

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Jele, odlične su! Vidim ja da ćemo za vikend u Rumu user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

10.11.2010, 12:10

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Gledaj da budu rainstep kolekcija, vodonepropusne, postavljene i stvarno tople. Ove cipelice imaš i u redovnoj glatkoj koži, svetlo plave, lepe, ali mi nismo našli broj. Zimska kolekcija košta 2700 dinara

clock-img

10.11.2010, 12:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ja se baš ne bi složila za ciuciban jer moje dijete nosi njihovu obuću od rođenja i sve mu je ostalo kao novo, eno složila sam u kutije u ormar...
U redu, one manje cipelice je i normalno da ostanu nove ali njemu će sada 4 godine i svaka obuća, čak i ova u kojoj se igra kod kuće, u vrtiću, papice za vrtić, ništa se nije odlijepilo, ostalo je istog oblika i nije se ni poderalo, znači vrijedi svaku paru!

Potpisujem.

Čak je jedne od sandalica nosio i u Dunav, i po suvom kad se osuše.

Jedino što se "podere" je vrh patofnica jer puzi u njima, ali ni one ne puknu, samo izgledaju nekako staro i poderano.

clock-img

28.11.2010, 13:05

clock-img

Anoniman

Napokon smo kupili cipele (Pavle):

user posted image

clock-img

28.11.2010, 19:06

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ma ne znam. Mozda su samo za djevojcice takvog kvaliteta user posted image Svejedno ja ih (najvjerovatnijeuser posted image ) necu vise uzimat. user posted image

Inace ne najih Froddo i Bambi user posted image Ali smo zato kupili Chicco, super su. user posted image

clock-img

28.11.2010, 20:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Jel Froddo ima u Beogradu?

clock-img

28.11.2010, 21:15

clock-img

Anoniman

clock-img