cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2021

clock-img

28.06.2021, 09:32

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Super mama Jo.A gde vi putujete?Nama je blizu Srebrno jezero.Otićićemo.Za sada na duži put ni ne pomišljamo.Dunja,kako ste putovali?Lepo se provedite.Von,mislim na vas,uživajte.❤

clock-img

28.06.2021, 09:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mi tek 06.08.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.06.2021, 15:22

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mama Jo, sta ste na kraju odlucili? Rafailovici ili Petrovac?

clock-img

28.06.2021, 16:03

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

U Petrovac ipak idemo. Koliko mi se cinilo da je sad blizu, i kao joj hocu uspeti da se spremim, shvatila sam da ni nemam nista posebnobda spremam. 😂

,,Carpe diem"

clock-img

28.06.2021, 22:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Ovde jeee mnoooogo dobro!

Predivna priroda, isli smo jutros na pesacenje u sumu sa vodicem, izdrzala i deca i mm sa uganutom nogom. Bravo za njih a vala i za mene jer sam na usponu nosila M. Posle bili ceo dan na bazenu, rucak, vecera, obisli konje, koze, lane, tu sve pored nase vile, pa djuskali sa decom i animatorkom oored bazena. Sutra idemo do vodopada 3km ukupno. Sad su polegali, umoorni, ispunjen dan. Mm otisao sa muskima na pivo i utakmice.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

28.06.2021, 22:48

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Divno Dunja,uživajte.❤

clock-img

28.06.2021, 23:02

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Uzivajte dunja! Imate srece i da je pretoplo,da mozete da se kypate u bazenu,koji je hladniji cim je manja temp,jer je voda izvorska.

Pozdravi Sladju,mozda se i set_i nas..M je imao tacno 2 meseca kad smo bili pre 3 godine.a bili smo i prosle godine u septembru.

clock-img

28.06.2021, 23:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Flam user posted image

Hoću Von, dogovaram se sa Slađom baš da pijemo jedan dan kafu, pa ću joj preneti pozdrave :)
I Tatjana je divna, sa njom smo danas išli gore do sela, a i deca đuskala sa njom večeras. Sarajka, kao mm.

Da, uboli smo odlično vreme, bazen je sada za rashlađivanje, nije hladan nimalo, već preko potreban :)
Ali ipak, ovde nije prevruće kao u gradu, već prijatno vruće, baš za uživanje.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

29.06.2021, 01:20

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Koga sledeceg pratimo?

Nas. Mi krećemo u petak zorom ranom.Petak noć smo u Paraliji, pa subotu rano ujutro krećemo za Peloponez. Usput obilazimo Termopile, Korint, Epidaurus, Spartu i dve noći smo u Nafpliu (trebalo je 1 noć, ali smo odlučili da  ipak budemo 2). Nedelju ceo dan smo u Nafpliu i verovatno na okolnim plažama. Ponedeljak ujutro krećemo na Elafonisos, pa smo na ostrvu 10 dana. Na Monemvasiju ćemo ili napraviti izlet s Elefonisosa jedan dan ili u povratku svratiti. Zatim smo 2 dana u Atini u povratku i 1 noć u Solunu. Jedva čekam! #neizdrž

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

29.06.2021, 07:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Didy,super.Lepo se provedite.❤

clock-img

29.06.2021, 07:29

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

IZVORNA PORUKA: Didy

Koga sledeceg pratimo?

Nas. Mi krećemo u petak zorom ranom.Petak noć smo u Paraliji, pa subotu rano ujutro krećemo za Peloponez. Usput obilazimo Termopile, Korint, Epidaurus, Spartu i dve noći smo u Nafpliu (trebalo je 1 noć, ali smo odlučili da  ipak budemo 2). Nedelju ceo dan smo u Nafpliu i verovatno na okolnim plažama. Ponedeljak ujutro krećemo na Elafonisos, pa smo na ostrvu 10 dana. Na Monemvasiju ćemo ili napraviti izlet s Elefonisosa jedan dan ili u povratku svratiti. Zatim smo 2 dana u Atini u povratku i 1 noć u Solunu. Jedva čekam! #neizdrž

Didy, blago vama. Lep provod.

clock-img

29.06.2021, 08:00

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Wow Didy, ovo tako dobro zvuči. Uživajte u svakom trenutku!
Dunja i vi! Super kad je i suprug mogao da šeta.
Mama Jo, biće vam super u Petrovcu

clock-img

29.06.2021, 08:56

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Au Didy, jesi ti sve organizovala? Svaka cast, rado bih vam se pridruzila 😍
Posle cekamo jedan detaljan izvestaj 😍

,,Carpe diem"

clock-img

29.06.2021, 09:25

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Didy, sigurno su ti velika deca kad sve ovo mozes da izvedes. Srecan put, uzivajte.

clock-img

29.06.2021, 09:33

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Au Didy, jesi ti sve organizovala? Svaka cas_t, rado bih vam se pridruzila 😍
Posle cekamo jedan detaljan izvestaj 😍

Jesam. Kako znaš? ;)Pita poznanik neki dan mm kuda idemo na more, kaže on - Ja sam samo vozač. Žena ukuca adresu u navigaciju i ja samo vozim od tačke A do tačke B, pa do tačke C i tako dalje. 😀
Jesu, deca su mi veća, ali išli smo mi na slična putešestvija i kad su bili baš maleni, 3 i 6 godina. Sve je to kako ih mi naučimo.
Dunja, uživajte! Videla sam na slikama da vam je baš lepo.Von, divna porodična fotografija! Uživajte u prelepoj Dalmacija!  

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

29.06.2021, 10:27

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Von, Dunja, Didy, lep provod vam želim!

Mama Jo, meni se Petrovac mnogo sviđa, i mi smo bili tamo pre 2 godine. Baš pre neki dan kažem mužu "ide mi se opet u Petrovac". Nećeš se pokajati. 

clock-img

29.06.2021, 16:31

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ozbiljno Milena? Mm i ja nismo deceniju celu (ako ne i vise) bili u CG. On je inace detinjstvo tamo proveo, i ja sam sa skolom stalno isla, ali sad bas dugo nismo bili i ja se sve nesto istripovala (ne znam ni sama ni sta, ni zasto)... Bas sam sinoc citala razne komentare i svi su pozitivni sto se tice Petrovca, u smislu porodicno mesto, za odmor milina.

Didy, svaka ti cast stvarno! Ja se najiskrenije nadam da cemo se i mi iduce godine odvaziti na nesto slicno ☺️

,,Carpe diem"

clock-img

29.06.2021, 19:04

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mama Jo, i mi smo bili bas odavno. Sto kazes ima vise od decenije. Ali mi je Petrovac ostao u lepom secanju. Mali, ususkan. Znam da smo se kupali na plazi Lucice, mislim da se tako zove.

clock-img

29.06.2021, 22:21

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Jeste, Lucice plaza, za koju kazu da je 10tak minuta udaljena a da je jedna od njlepsih na primorju...
Videcemo bas 😊
Ja u Petrovcu nisam nikada bila, bila sam u drugim mestima.

,,Carpe diem"

clock-img

29.06.2021, 23:08

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Moj favorit HN, obozavam Boku 🙂 Stalno mi iskacu reklame za ovu Budimliju 🙄

clock-img

29.06.2021, 23:57

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Didy, srecan put! 🍀 Mama Jo, mi smo u septembru bili u CG. Svaki dan isli u drugi grad, lep je Petrovac, a i Lucice. Tamo se dosta ljudi iz Podgorice spusta vikendom. 

Mene samo jako nervira put do CG, nekako mi je naporan. Sve ostalo je fino kad nema guzve. 

clock-img

30.06.2021, 18:19

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Put do CG jeste tezak, sad ima i dosta radova pa se bas otegne.

clock-img

01.07.2021, 15:51

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Moguće Sanjči, moguće user posted image I ja se sećam onomad, kada smo bile u NS pa mi javio, ali evo sada je bolje, mada još naduveno.

Hvalaa user posted image

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Suzi, da li je moguce da je opet uganuo nogu. Odmah se set__im naseg putovanja i njegovog uganuca.

Ajde lagano, i lep provod želim😘

< Poruku je uredio dunja RR -- 1.7.2021 15:53:49 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.07.2021, 15:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Von nisam pozelenela, moguće jer nemam blanš, ali ima još plavih, tj. plavljih od mene, i samo jednu trudnicu sam videla sa zelenim krajevima, ali ona je sva u tetovažama i u tangama, pa mi liči da je možda to zeleno namerno kod nje user posted image

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dunja,ne kvasi kosu na bazenu,ja sam postala zelena,gdr je blans bio,zbog hlora...i te izvorske vode..

< Poruku je uredio dunja RR -- 1.7.2021 15:53:28 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.07.2021, 17:31

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Srećno svima i lep provod! Hvala svima na sugestijama, izgleda da ipak ostaju Vrujice, kao prvo putovanje porodično bi smo što jednostavnije, pa za nekoliko godina nadam se da ćemo i mi na more, mm je bio jednom sa društvom a ja nikad. Nije mi sad neki neizdrž da moram da vidim more, ali volela bih da odem bar jednom. 

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*