cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2021

clock-img

25.06.2021, 12:35

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Bubi, je l' pravite pauze negde u Crnoj Gori?

,,Carpe diem"

clock-img

25.06.2021, 15:17

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Bubi, je l'' pravite pauze negde u Crnoj Gori?

Ne, ako mislis na put. Kada idemo na more ne stajemo nigde jer deca spavaju u kolima. U povratku uvek prenocimo na Zlatiboru

clock-img

25.06.2021, 15:22

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Ljudi, da li znate neko lepo mesto za letovanje u Vojvodini? Gde se može boraviti na par dana, da ima gde da se okupa i da je pogodno i za malu decu? Želela bih da istražim više mogućnosti. Znam za banju Vrdnik ali po rezencijama nije održavano godinama, Bela Crkva mi nekako nije za tako malu decu, drugde ne znam šta ima.

Ne znam sta znaci to da nije odrzavano. Vrdnik je malo mesto, nema nekih turistickih sadrzaja ali ima gde da se proset_a. Ima 2 hotela, Vrdnicku kulu, manastire, staze za set_anje, predivnu prirodu... Nije ulagano kao u ostala turisticka mesta ali svakako je lepo da se poset_i. Meni nista osim Vrdnika ne pada na pamet da odete na vise od 2 dana. Eventualno neka vila sa bazenom na Palicu ..

clock-img

25.06.2021, 18:51

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ne znam sta znaci to da nije odrzavano. Vrdnik je malo mesto, nema nekih turistickih sadrzaja ali ima gde da se proset__a. Ima 2 hotela, Vrdnicku kulu, manastire, staze za set__anje, predivnu prirodu... Nije ulagano kao u ostala turisticka mesta ali svakako je lepo da se poset__i. Meni nista osim Vrdnika ne pada na pamet da odete na vise od 2 dana. Eventualno neka vila sa bazenom na Palicu ..

Ne znam ni ja ali po rezencijama na Googlu ih ima više negativnih nego pozitivnih. Deca navijaju za Vrujice ali bih istražila i nešto bliže, ako ne svakako ćemo tamo, i ja i mm smo bili tamo po dva puta pa nam mesto poznato.

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*

clock-img

25.06.2021, 18:52

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Joj što napravih od poruke, htedoh da napišem ovoNe znam ni ja ali po rezencijama na Googlu ih ima više negativnih nego pozitivnih. Deca navijaju za Vrujice ali bih istražila i nešto bliže, ako ne svakako ćemo tamo, i ja i mm smo bili tamo po dva puta pa nam mesto poznato.

*2009*
*2011*
*2016*
*2019*
*2021*

clock-img

26.06.2021, 12:58

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Masem iz Hr,na granici nas niko nista nije pitao..ni gde idemo ni da li smo vakcinisani. Eto,ako nekome znaci informacija.🤭

Stigli smo za 6h,nikad brze...a ima 700km.

clock-img

26.06.2021, 14:27

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

O, divno Von, super ste prosli i samo uzivajte 😊
Baci nam koju slicicu!! Lep provod 😍

,,Carpe diem"

clock-img

26.06.2021, 15:36

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Von, uživajte!

Mi ujutru palimo u Budimliju, begamo od vrućine na 7 dana, i idemo našim kolima. Voziće nas drug mm, kod koga nam stoje kola u garaži.
Mm je inače izvrnuo nogu, šepa, bandažirana mu je, ali sam mu rekla pre 3-4 dana kada se to desilo, ništa me ne interesuje, begamo u Budimliju, neću zbog vaših lomova da sedim u gradu (ne odosmo u Sokobanju kada je M polomila ključnu kost 3 dana pred put).

Noga mu je naduvena, ne može papuču da navuče, snimao je u Euromedik, nema loma.
Može da pliva, već je probao u Adi odmah nakon povrede, vodio M, pa posle išao u Hitnu na Adi da ga previjaju, dok je M spavala user posted image

Tek sam počela da se pakujem, odoh sada do apoteke.

Ovih dana nisam stala od obaveza, jer je on morao da miruje. Noge me otkidaju, jedva čekam da uskočim sutra u bazen.

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.6.2021 15:40:48 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

26.06.2021, 18:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Suzi, da li je moguce da je opet uganuo nogu. Odmah se set_im naseg putovanja i njegovog uganuca.

Ajde lagano, i lep provod želim😘

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.06.2021, 21:53

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image Masemo sa mora!Dunja,ne kvasi kosu na bazenu,ja sam postala zelena,gdr je blans bio,zbog hlora...i te izvorske vode..

clock-img

26.06.2021, 21:53

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Von,Dunja,želim vam lep provod.❤

clock-img

27.06.2021, 09:25

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Lep rovod zelim i ja.

clock-img

27.06.2021, 09:53

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Von, divni ste ❤️
Dunja, lepo se provedite!

,,Carpe diem"

clock-img

27.06.2021, 10:03

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Von,predivni ste.Uživajte.❤Dunja,kako tm noga?Srećan put i lepo se  provedite i pošalji nam neku fotografiju.❤

clock-img

27.06.2021, 12:03

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Bas lepo sto zajedno uzivate! Odmor svima prija.

clock-img

27.06.2021, 12:09

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Voci, more je neuporedivo lepse na Halkidikiju u odnosu na taj potez od Paralije ka mestu Nei Pori. Taj ceo potez mi nije privlacan nimalo, obisla sam gotovo sva mesta. Na drugoj strani  Asprovalta zna da bude uzasno vetrovita, a nekad opet zna da bude skroz mirno. Svakako mi se ni ta regija ne svidja sem jedne predivne plaze kod Olimpijade. 
Na severu mi je najlepsi Tasos. Potom Nikiti zbog prelepih plaza u okolini. Takodje mnogi hvale Jerisos, ove godine cemo ga obici svakako. 
Gde god da odes moze da vam bude savrseno, a i obrnuto. Napravi izbor od tri mesta, onda suzi na dva i da glasamo. Vidi neke akcijske ponude agencija, moze da naleti nesto. :) 

Ej drugarice moja...znam ja sve to, nego sta cu, ja Halkidiki ob ozavam, ali cene malo triper, nasli smo Nei Pori, od 30.8 10 dana, msm da ce biti lepo. Samo da me ne zaje..indijski soj i slicbe gluposti.
Uzasnu tenziju prave oko svega, ali necu dozvoliti sebi da mi lep osecaj kvare krizni stabovi.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

27.06.2021, 12:10

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

IZVORNA PORUKA: vonavoj

user posted image Masemo sa mora!Dunja,ne kvasi kosu na bazenu,ja sam postala zelena,gdr je blans bio,zbog hlora...i te izvorske vode..

Von uzivajte

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

27.06.2021, 12:15

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

nikann??? Iskopirali ste poruku moju, zasto? Msm nema komentara nikakvog

clock-img

27.06.2021, 13:30

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Von user posted image jesi ti ova levo user posted image prvo sam primetila osobu desno, ali sam po deci posle zakljuvika da si ti levo user posted image
Boze, koliko ste iste! Jel vas deca razlikuju?

clock-img

27.06.2021, 13:42

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Ljudi, da li znate neko lepo mesto za letovanje u Vojvodini? Gde se može boraviti na par dana, da ima gde da se okupa i da je pogodno i za malu decu? Želela bih da istražim više mogućnosti. Znam za banju Vrdnik ali po rezencijama nije održavano godinama, Bela Crkva mi nekako nije za tako malu decu, drugde ne znam šta ima.

Ne znam koliko bi vam odgovarala Bajina Basta. Mi smo prosle godine bili na Tari, ali smo pardana proveli u Bajinoj Basti. Tamo ima i jedna plaza pa se mozete kupati u Drini, a iz BB mozete caskomza Mitrovac recimo. Mozda

,,Carpe diem"

clock-img

27.06.2021, 14:37

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Da.da,levo sam ja.

Razlikuju nas deca od prvog dana..M je nocas spavao sa tetkom i tecom,hahah..

clock-img

27.06.2021, 15:13

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Von,baš ličite.Pozdravi sestru punooooo.Moja sestra i ja ne ličimo,ali toliko mi fali...Što smo starije,sve više jedna drugoj nedostajemo.Nadam se da uskoro dolazi ovano,da je vidim...❤

clock-img

27.06.2021, 15:20

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Licimo,sad imamo i isto kg...sto nismo nikad..jer sam ja smrsala 7kg🤦🏼‍♀️uvek sam bila jaca od nje.

Flam,nadam se da ces i ti tvoju sestru uskoro da vidis..

clock-img

27.06.2021, 15:26

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Von❤Baš se raznežim čitajući i gledajući vas.Hvala,i ja se nadam.Bravo za minus 7 kg.Uživajte zajedno u svakom trenutku.

clock-img

28.06.2021, 09:29

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Dunja, jeste stigli? Kako je? 😊
Von, je l' uzivate?

Koga sledeceg pratimo? Mi krecemo 7.7. ☺️

,,Carpe diem"