cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

09.12.2021, 09:32

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24783

Flamingos, kako ste? 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.12.2021, 09:58

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Flamingos, kako ste? 

Odlično smo svi.Dete još spava.Ne budi se noću-samo ja mogu da je probudim ulazeći nebrojano puta da je obiđem.Ali,ni ne čuje me.Spava kao top.

clock-img

09.12.2021, 10:03

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Flamingos, kako ste? 

Jel sve ok?

clock-img

09.12.2021, 10:34

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Mirko,hvala na pitanju.Odlično smo svi.Pisah već.

clock-img

09.12.2021, 10:35

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24783

Super, drago mi je. Rekoh ti da ce to proci dobro. 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.12.2021, 10:38

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Ivana❤Hvala puno na podršci tebi i svima koji su uz nas.❤

clock-img

09.12.2021, 22:51

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

Drago mi je da ste dobro Flam user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

10.12.2021, 10:09

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Hvala Dunja.❤Popodne idemo na kontrolu,pa javljam šta nam je doktorka rekla.Sinoć smo se čule da vidim kad radi i reče da je danas pregleda,a u ponedeljak ujutru da joj vade krv.Andjela je odlično.Evo sad  ustala.Bogu hvala i mm i ja smo super.

clock-img

10.12.2021, 20:53

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Samo da javim da smo išle na kontrolu.Pluća su čista,grlo nije crveno.Nosić se pročistio,ne izbacuje više.U ušima još malo cerumena,da joj stavljam i dalje neodeksacin.Od terapije samo vitamini i to je to.U ponedeljak u pola osam da budemo u domu zdravlja da joj uzmu krv.Super je ona meni.Izgurala je baš lako.Koliko smo samo brinuli...

clock-img

10.12.2021, 21:03

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Odlicno Flam, sad je lakse posle te muke ❤️

clock-img

10.12.2021, 21:08

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Super Flamingos. 

Na vreme ste odreagovale i plus pokrivena terapijom. I mlad organizam. I bas mi je drago da je sve dobro podnela.I da ste i vi dobro 😍

clock-img

10.12.2021, 21:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Hvala vam,divne ste.Bogu hvala super je podnela.Mm i ja smo odlično.

clock-img

11.12.2021, 14:13

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Flamingos,  da li ste svi u izolaciji?

clock-img

11.12.2021, 14:18

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Mirko, kako to mislis da li su u izolaciji? Pa valjda se podrazumeva. 

clock-img

11.12.2021, 14:27

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Ne,sa tri doze vakcine mm i ja ne moramo u izolaciju.Jedino u slučaju da smo pozitivni,tada idemo u izolaciju.Tako su nam rekli.Zvali su me dva dana nakon detetivog pozitivnog testa i pitali jesmo li vakcinisani.I lepo rekoše kakva su pravila,a to mi je odmah i Anđelina doktorka rekla.Prema tome-u izolaciju idu nevakcinisani.Mi smo Bogu hvala odlično.

clock-img

11.12.2021, 15:13

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Mi smo vakcinisani, ali smo bili u izolaciji. Niko nam nista nije rekao, ali je meni to bilo zdravorazumski. Niko nije dokazao da vakcinisani ne mogu da prenose virus. 

clock-img

11.12.2021, 15:21

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Naravno da nije dokazano.Alu,poštujemo pravila i sve kako su nam rekli.Ne daj Bože da budemo pozitivni-tada bismo bili u izolaciji.Mi smo savesni građani,tako da ne kršimo nikakva pravila.Oni koji su zaduženi za to,verovatno znaju zašto su nas zvali i rekli nam da nemamo potrebe za izolacijom,sem u slučaju da smo pozitivni.

clock-img

11.12.2021, 15:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26984

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Mi smo vakcinisani, ali smo bili u izolaciji. Niko nam nista nije rekao, ali je meni to bilo zdravorazumski. Niko nije dokazao da vakcinisani ne mogu da prenose virus. 

Secam se Tizi da je bilo dileme da li jedna koleginica treba da dodje na posao, jer joj je ćerka bila pozitivna. Oba direktorka su joj rekla da dodje na posao, jer je vakcinisana. Bas mi je taj dan rekla da ju je strah da dolazi, jer smatra da i ona može da prenese. Sto je logicno. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.12.2021, 15:28

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Sve to stoji.Naravno da možemo da budemo prenosioci.Ali,pravila su takva.Ne brinite,kao novi smo mm i ja.Reče doktorka da je dosta dece imalo virus,a da im roditelji nisu bili zaraženi,a stalno su bili zajedno.

clock-img

11.12.2021, 15:30

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Ma da. Znam da je po skolama i drzavnim firmama tako.
Meni je bilo logicno da se ne set_kamo jer sam polazila od sebe, srvarno ne bih volela da budem negde sa nekim kome je u kuci neko pozitivan.. 
Ima ljudi koje bi to skupo moglo da kosta.. 

clock-img

11.12.2021, 15:39

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Bas zato i pitam da li ima veze da li si vakcinisan ili ne.

Jer znam neke ljude iz nase blizine koji su vakcinisani i onda otac bude pozitivan pa svi u izolaciji. Posle par dana majka bude pozitivna pa se produzila izolacija i na kraju posle skoro dve nedelje cini mi se da je ostao jedan ili dva dana izolacije i deca su bila pozitivna i onda jos dve nedelje izolacija.Znam da je ispalo da su maltene ceo mesec bili u izolaciji.Zato i pitam. A bili vakcinisani kineskom vakcinom.

clock-img

11.12.2021, 15:48

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Iskreno,ni ne šetkamo se.Dete sam morala da vodim na kontrolu kada mi je rečeno,a idemo i u ponedeljak.Nikako ne bih volela da iko bude ugrožen,ali-čemu vakcine i pravila,ako moramo svi u isti koš da se stavljamo.Da nismo vakcinisani-ne bismo izašli iz stana.Bogu hvala imamo ko bi nam doneo sve što nam je potrebno..Prema tome-razumeli smo se.Tako možemo da raspredamo do sutra.kao i po pitanju vakcina-ima onih koji su protiv-što je njihovo pravo,ima onih koji su za.Oduvek je tako bilo,a i biće.

clock-img

11.12.2021, 16:11

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Da Flamingos.

Nego je mene zanimalo da li au roditelji u izolaciji ako je dete pozitivno... nista vise.I proato se informisem jer je u odeljenju mog sina juce bilo samo 7 deteta. A nismo vakcinisani pa pitam cisto informativno.

clock-img

11.12.2021, 16:17

clock-img

flamingos

pencil-img

25444

Mirko,takva su pravila.Pošto niste vakcinisani,morali biste u izolaciju.

clock-img

11.12.2021, 16:19

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Mi smo ceo mesec bili u izolaciji. Mm na kraju nije dobio koronu, ali je bio mesec dana u izolaciji. 
Vakcinisani smo. 

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Bas zato i pitam da li ima veze da li si vakcinisan ili ne.

Jer znam neke ljude iz nase blizine koji su vakcinisani i onda otac bude pozitivan pa svi u izolaciji. Posle par dana majka bude pozitivna pa se produzila izolacija i na kraju posle skoro dve nedelje cini mi se da je ostao jedan ili dva dana izolacije i deca su bila pozitivna i onda jos dve nedelje izolacija.Znam da je ispalo da su maltene ceo mesec bili u izolaciji.Zato i pitam. A bili vakcinisani kineskom vakcinom.