cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

12.11.2021, 18:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Ana, nadamo se najboljem 😔

clock-img

12.11.2021, 18:42

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24785

Pretpostavljam da su joj dali vitaminsku terapiju? Moja maca je bila pozitivna, isla joj je temp i do 39 prvi i drugi dan. Posle sve niza. Trajala joj temp oko četiri dana. 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.11.2021, 18:53

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Ana, ja se stvarno nadam da ce svekrva biti dobro.I moja svekrva je pozitivna, imala je neku malu temp jedan dan, ali od tad sve ok. Jedino sto joj je saturacija niza ali ona je pzsac pa je to mozda normalno. Mi se nadamo da ce ostati dobro. Ni ona nije vakcinisana. 
Ja sam od juce po utiskom, groznim, jednoj mojoj drugarici je umro brat, godiste je mog brata. Evo i dok ovo pisem stegne me u grudima. Zarazio se on i roditelji, roditelji preboleleli, on umro. Niko od njih se nije vakcinisao i eto ispostavilo se da su oni stariji ipak  prevazisli, on se nije izborio, iako zdrav. 
IvaMark, moji su oboje imali temperaturu jedan dan i to je bilo sve. Ja jesam imala temp 2 dana, ali sam sve vreme radila, znaci nije me bilo oborilo. Normalno sam funkcionisala. Nisam imala glavobolje, ni malaksalost, nista. Cak mi je apetit bio pijacan valjda od silnih vitamina. 

clock-img

12.11.2021, 20:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34343

Tizi, i ja se nadam. Mada, kada je dr čula da je vakcinisana kineskom vakcinom, nije delovala baš optimistično.

Stavljena je na mehaničku ventilaciju, videćemo kako će proći noć.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

12.11.2021, 22:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Ana, ja tek sad vidim da ste se svi otprilike u isto vreme razboleli. Manje vise. 😔

clock-img

12.11.2021, 23:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Iva, kako je devojcica? 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.11.2021, 23:20

clock-img

flamingos

pencil-img

25445

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Da se upisemo i mi...tj J je pozitivna na brzom. Ima zakazano u pola 12 PCR. Temp joj je 37.8, nos, grlo i slabo se oseca. 

Kako ste?Mislim na vas.❤

clock-img

13.11.2021, 00:00

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Hvala sto pitate, sad sam legla. J je imala temp 39.4, dala joj paracetamol sirup, spustio joj ispod 37. Sad cekam da prestane da deluje pa da joj merim ponovo. 
Ana, nadam se da ce svekrva uspeti da prevazidje ovo. Zao mi je sto je do toga i doslo. 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

13.11.2021, 08:50

clock-img

flamingos

pencil-img

25445

Iva,nadam se da ste dobro.Svima želim brzo ozdravljenje.

clock-img

13.11.2021, 08:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24785

Iva, kako je prosla noc?

clock-img

13.11.2021, 08:56

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Hvala flam..Ivana, dobro..38.7.Sms za PCR test jos nisam dobila. Valjda ce u toku dana.

clock-img

13.11.2021, 09:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

A ti Iv? 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.11.2021, 10:15

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24785

Hvala flam..Ivana, dobro..38.7.Sms za PCR test jos nisam dobila. Valjda ce u toku dana.

Moj muz i sin su radili pcr u petak ujutru oko 8h. Na sajtu je bio rezultat tek u subotu vece oko 23h. Nema pravila kada ce biti rezultati. Bice joj brzo bolje! 

clock-img

13.11.2021, 10:27

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Ako joj je antigenski bio pozitivan velika je verovatnoca da ce i pcr. Ja pcr nisam ni radila, samo antigenski koji je bio pozitivan i krvnu sliku. Dr i na osnovu krvne slike mogu da kazu da je korona.. 

clock-img

13.11.2021, 10:32

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24785

Kod nas ni ne rade pcr ako si pozitivan na brzom. 

clock-img

13.11.2021, 11:13

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

A ti Iv? 

Za sada ok, jutros sam bila malo smlacena ali sam i dobila pa valjda zbog toga. Hvala Sanjice sto pitas.
Ovde je obavezan PCR, to se onda zavodi kod Nacionalne sluzbe za javno zdravstvo, obavesti se skola i ceo njen razred ide u izolaciju. Luka je vec od prosle subote u izolaciji zbog uciteljice i sada ce biti jos par dana zbog J.  

clock-img

13.11.2021, 11:29

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24785

Iva, kod vas kad je jedno dete pozitivno celo odeljenje ide u izolaciju?

clock-img

13.11.2021, 11:35

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Da, celo i plus ona deca koja su npr sa njom u produzenom boravku. 
Sad je kod Luke uciteljica produzenog bila pozitivna, dva druga razreda i svi razredi kojima predaje nemački su od subote prosle do danas u izolaciji. Tri devojcice su jos zakacile, njima se produzava do petka sada. 

clock-img

13.11.2021, 12:21

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24785

Svuda razlicito. 🙄

clock-img

13.11.2021, 13:01

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Tizi, i ja se nadam. Mada, kada je dr čula da je vakcinisana kineskom vakcinom, nije delovala baš optimistično.

Moja tetka je vakcinisana, koliko se sećam isto kineskom, ali se vakcinisala proletos ili na leto, znači nije još vreme za 3. dozu, i trebalo bi da je zaštićena jer nije puno prošlo od 2. doze, ali evo pre 2 dana, 11. dan od pozitivnog testa ipak je dobila upalu pluća, i pored AB koji su joj odmah dali preventivno. Do tog 11. dana su pluća bila čista na rendgenu, i taman kad je mislila da će joj ukinuti AB, rendgen pokazao upalu, pa su joj promenili AB, sada je na dovicinu. I još brdo vitamina pije od starta, aspirin, i još nešto, ne sećam se šta sve.

< Poruku je uredio dunja RR -- 13.11.2021 13:04:41 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

13.11.2021, 13:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

Bili smo na putu, pa nisam ispratila jel nam nema Maslačak?
Vidim da javljaju da je u Nemačkoj haos...40.000 zaraženih dnevno.

< Poruku je uredio dunja RR -- 13.11.2021 13:21:26 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

13.11.2021, 13:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

Ivamark, mislimo na vas user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

13.11.2021, 13:15

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

I ja ih znam nekoliko koji su vacinisani kineskom i razboleli se, sto posle 1. sto posle druge (trebali 3. da prime ubrzo). Svi imali upale pluca.

Drugarica iz kovida mi je jos letos rekla da bi vakcinisani kiineskom trebali mnogo da se cuvaju, pogotovu pred trecu dozu. Ja sam zato i pozurila da primim Fajzerovu cim sam mogla. 

clock-img

13.11.2021, 16:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30442

Koleginica sa bosanske Ringeraje, i na drugom rendgenu i dalje upala pluća :(, u sredu je novi rendgen, nadamo se da će se povući, Pfizerom (u Srbiji) je uredno vakcinisana.

Čekam tetku da mi se javi, danas je imala novi rendgen i saznaje rezultate D dimera.

Anči, kako je svekrva, imaš li vesti?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

13.11.2021, 16:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Dunja, rodjaka moje jetrve, iz Crne Gore, dva Fajzera primila i jedva prezivela. U avgustu to bilo. Dugo bila u bolnici. 10 godina mladja od mene.