cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

17.10.2021, 23:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30443

E da, kod mene je bilo obratno, ja uopšte nisam bila gladna, jer mi je sve bilo bljutavo, smršala sam 6kg za te 2 nedelje, a mm smršao 10-12kg za to vreme.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

18.10.2021, 10:57

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

V je i dalje negativan. Definitivno moram da nabavim kućne antigenske testove... Redovi u laboratorijama su kilometarski

clock-img

18.10.2021, 11:07

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dunja, vas sam se baš i set_ila kad nam je javio dever da je pozitivan. Evo i sinoć mm kaže svekrvi da moraju da budu u izolaciji, njen odgovor je bio "Pa ja moram da izađem da kupim hleb". Kao da im on ne bi odneo sve što im je potrebno. Jutros je zovemo, ona u apoteci. Kaže M " A šta ako je tamo neka trudnica ili teta koja je kući ostavila bebu". Petogodišnje dete razmišlja trezvenije od njih. 
Nato, Tizi, nadam se da ste bolje. 

clock-img

18.10.2021, 12:25

clock-img

flamingos

pencil-img

25445

Milena,strašno.Kako se tako neodgovorno ponaša.Nadam se sa ćete biti dobro i da će vas zaobići.Nato,Tizi,nadam se sa ste i vi dobro i da sve uskoro prođe.

clock-img

18.10.2021, 16:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Ih bre Milena. Bas je neozbiljna i neodgovorna. 😠

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

18.10.2021, 22:29

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Mnogi ljudi razmisljaju samo o sebi. Neverovatno.Ja sam sigurna da gomila ljudi koji i znaju da su pozitivni set_aju okolo i briga ih. Sigurna sam da gomila ljudi salje decu posle dan, dva temperature u skolu bez da ih testiraju i ne prijavljuju temperaturu vec prijave neke stomacne tegobe, prehladu i slicno. Znam da zvuci grozno, ali sigurna sam da ima takvih ljudi. 

clock-img

18.10.2021, 23:27

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Bila sam za vikend na svadbi. Nisam se nadala da će biti baš toliko ljudi. Čekam da čujem brojno stanje zaraženih. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

19.10.2021, 08:28

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Mi smo 3.oktobra bili pozvani na svadbu na kojiu naravno nismo otisli. Evo samo se prijavljuju ko se sve razboleo.
Meni je danas 6.dan.sutra idem na kontrolu. Mm jos odoleva. Kod nas je bas specifican tok zarazavanja. 

clock-img

19.10.2021, 09:55

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

M je noćas dobila temperaturu 38. Mame, posle koliko od pojave prvih simptoma ste vodile decu na testiranje?

clock-img

19.10.2021, 10:38

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Ja sam vodila sina sutradan, a cerku na taj dan. Tako da mozes odmah. 

clock-img

19.10.2021, 10:47

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Mada ona jos ide u vrtic, moguce je da ima neki od vrtickih virusa. Za skolsku decu je veca verovatnoca da temperatura donosi koronu.Ali i ja bih svakako proverila, pogotovu sto imate bebu u kuci. 

clock-img

19.10.2021, 10:55

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Milena, mislim da je bio drugi ili treci dan od pojave simptoma kad smo isle

clock-img

19.10.2021, 10:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja mislim da je rano da se prvi dan simptoma ode. Mislim da nalaz cesto bude lazno negativan u tim slucajevima.
Milena, bas bezveze sto se sada nervirate i oko toga... mada sto tizi kaze, mozda je u vrticki virus. I moji poceli da kijaju i slinave

clock-img

19.10.2021, 10:59

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Milena, nama su rekli u dz da dovedemo dete na testiranje 3. dan od izbijanja simptoma.

Tijana, meni se ženio brat od ujaka. Da je neki dalji rod ili prijatelji, verovatno ne bih išla. Odlažu od marta 2020. Već su i bebu dobili u međuvremenu.

clock-img

19.10.2021, 12:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34343

Meni je Marko dobio tempearturu u nedelju ujutru, prethodni dan je bio sasvim ok, uveče smo šetali, nije se žalio da mu je loše. Imao je temp samo u nedelju, slinav je i kašlje po malo. Mm ga je juče vodio u dom zdravlja ali pošto je ogromna gužva, a sestra mu je rekla da čekaju i deca koja su zaražena, vratili su se kući pa će danas popodne ići opet.

Ne verujem da je bilo šta sem obične prehlade jer nismo bili u kontaktu ni sa kim skoro mesec dana, nije išao ni na plivanje jer se bazen renovira. On je kilav od septembra još, slini, kašljuca.. takav je uvek kada se vrati u kolektiv posle raspusta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.10.2021, 13:17

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24785

Ja sam juce bila u kontaktu sa osobom koja je bila u kontaktu sa par osoba koji imaju potvrdjen kovid. Sinoć je ta osoba dobila temperaturu. Danas se testira pa cemo videti da li da očekujem simptome 🙄

clock-img

19.10.2021, 13:27

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Hvala vam, mame. Odvešće je muž sutra kod lekara. 
Ivana, nadam se da nećeš dobiti simptome.

clock-img

19.10.2021, 13:38

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Mi idemo na bolje. Muz tek danas posle 7 dana izgubio miris a ima ukus 🤷
Jedemo najnormalnije.
Ja kasljam kifam pluca, sutra na kontrolu.

clock-img

19.10.2021, 14:45

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja sam juce bila u kontaktu sa osobom koja je bila u kontaktu sa par osoba koji imaju potvrdjen kovid. Sinoć je ta osoba dobila temperaturu. Danas se testira pa cemo videti da li da očekujem simptome 🙄

Ne mora ništa da znači. Ja sam spavala u istom krevetu s mužem kad je imao koronu, pa se nisam zarazila (vadila sam antitela posle mesec dana, bila su nula). 

clock-img

19.10.2021, 15:56

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Kod mene na poslu uglavnom danas vidim kolege na poslu, a sutra cujem da su bolesni. I to su ljudi koji su vakcinisani.

Ivana, nadam se da ce te zaobici. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 19.10.2021 16:10:18 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

19.10.2021, 17:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

To se zovu "breakthrough" zarazavanja. Ova vakcina nije napravljena prema Delta soju nego onom prvobitnom, logicno je da se zarwze i vakcinisani.

A ovi pozitivni sto se set_kaju okolo, idu u poset_e su sacuvaj me Boze 😓

clock-img

19.10.2021, 18:12

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24785

Znam, znam da ne mora da znaci. U suštini, moze sve da znaci, i ne mora ništa 😁

clock-img

20.10.2021, 12:53

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Moji se vratili od lekara. M ima gnojnu anginu. Nisu joj ni radili test na kovid, kaže dr da nisu imali kovid pozitivne pacijente  sa tim simptomima koje ona ima. Dobila je antibiotik, pa ako ne prođe t do petka, da se javi ponovo i tada će joj uraditi test. 

clock-img

20.10.2021, 14:27

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Milena, kad je T imala visoku temp. imala je gnojnu anginu. Možes i da pogledas. Grozno izgleda. Bitno da je dobila terapiju. Bice sad bolje. 

clock-img

20.10.2021, 15:14

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

I moja Iva je u avgustu imala gnojnu anginu, nisu joj radili test jer je bilo ocigledno. Dobila AB i to je bilo to.