cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

04.01.2021, 21:47

clock-img

mati

pencil-img

6667

Hvala Suzi. Ona je prvo mene zvala. Potresla se jer zna da imam nesto veoma važno, takoreći životno pitanje, za budućnost. I ne može se odložiti.
Ni meni nije svejedno, ali šta sad.
Njoj su kao rekli od 5-7dana pre toga da je prenosilac, a mi smo se videle pre devet... I tako tesim ja sama sebe. I kod mene na poslu sada posle praznika dosta pozitivnih...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

04.01.2021, 21:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Da tu je negde na granici, baš računah malopre, daj Bože da ste se ipak videle koji dan ranije, pre nego se zarazila. Na granici je, ali ipak mislim da su manje šanse da si se zarazila a veće šanse su da nisi.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

04.01.2021, 21:56

clock-img

mati

pencil-img

6667

Meni je samo zbog ovih obaveza, sludjena sam. Mislim nije mi sve jedno i da dobijem, ali smatram da u nekom trenutku svi moramo da prelezimo. Ja sa astmom sam verovatno kritična.
Mnogo sam uložila truda, energije i vremena u sve što me čeka, a priliku za ponavljanje nemam. Možda sledeće godine.
Zvali me danas sa posla za vakcinu, nisam pametna.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

04.01.2021, 22:20

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Slazem se sa dunjom sve..mati. a da se testiras? Onaj brzi antigenski,da budes mirna?Gago,i ja sam tako imala bolove u ledjima,glavi,7 dana i izgubila.culo mirisa i ukusa..Inace i sad posle mesec dana me jako bole ledja i puls poceo da luduje,iako pijem lekove,pod terapijom sam godinu dana.Mislim da su posledice za ogranizam tacno gdr su nam slabe tacke.

clock-img

04.01.2021, 22:33

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Mati, hajde da vas zaobidje!!

Von, jel ti se culo mirisa i ukusa vratilo? Mnogi kazu da im se i posle mesec dana nije vratilo skroz

,,Carpe diem"

clock-img

04.01.2021, 23:30

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Mama Jo, meni je trebalo duže od mesec dana, a i sada neke mirise osećam drugačije nego ranije, npr. jaja mi sada užasno mirišu (da ne kažem smrde), a mislim da neke mirise i dalje ne osećam.

Prvo što sam osetila nakon 2 nedelje, ali toiko slabo, da nisam bila sigurna je miris kreme za sunčanje. I jako sporo se vraćalo nakon toga ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

04.01.2021, 23:38

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mislim da mi se nije vratilo istancano skroz,oset_im,ali bas kad je blizu.

clock-img

04.01.2021, 23:39

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Slazem se sa dunjom sve..mati. a da se testiras? Onaj brzi antigenski,da budes mirna?Gago,i ja sam tako imala bolove u ledjima,glavi,7 dana i izgubila.culo mirisa i ukusa..Inace i sad posle mesec dana me jako bole ledja i puls poceo da luduje,iako pijem lekove,pod terapijom sam godinu dana.Mislim da su posledice za ogranizam tacno gdr su nam slabe tacke.

Eto, ja nisam dosad čula da je simptom korone bol u leđima.I bilo je - da l da ide da se testira, da l ne, ja sam je ubeđivala da ode, čisto da bude mirna, ali nisu hteli da je testiraju. Kao, krvna slika je super, sigurno nije Korona. Srećom, ona je odgovorna pa je samoinicijativno bila u izolaciji.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

04.01.2021, 23:55

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Mama Jo, meni je trebalo duže od mesec dana, a i sada neke mirise osećam drugačije nego ranije, npr. jaja mi sada užasno mirišu (da ne kažem smrde), a mislim da neke mirise i dalje ne osećam.

Prvo što sam oset_ila nakon 2 nedelje, ali toiko slabo, da nisam bila sigurna je miris kreme za sunčanje. I jako sporo se vraćalo nakon toga ..

Jao uzas i meni jaja jako smrde. Meni se polako vracaju cula i jako je cudno. Kao npr da sam juce vise oset_ila mirise nego danas. Kao da varira ne znam ni kako da vam objasnim.
Mati ja sam zbog glavobolje i otisla da se testiram. Ali mene glava retko kad boli pa mi je bilo cudno

clock-img

05.01.2021, 00:09

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Sto me nasmejaste sa "jajima".
Jao, mene mm nervira, sutra opet ide kod dr. Krvna slika odlicna, on se super oseca, a terapija mu je bila kao da ima kovid. Popio lekove, sad opet da se testira.
Ugnjavi md majka njegova, dodjite slobkdno zbog nas, ali neka se testira i snimi pluca..

clock-img

05.01.2021, 10:20

clock-img

mati

pencil-img

6667

Joj, jadna ja. Bas mi nije trebalo sada. Ali videćemo...
Ljiso a kako te bolela glava, koji deo?
Sestra i zet od teke su pozitivni, i oboje su imali taj bol u leđima i malaksalost, ali kažu kičma ubija. Lekovi pomažu do nekog perioda, posle organizam otupi...

< Poruku je uredio mati -- 5.1.2021 10:21:38 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

05.01.2021, 10:51

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mati glava me je bolela kao kad imas uzasan sinuzitis. To je najpriblizniji opis

clock-img

05.01.2021, 11:04

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Moja drugarica izgubila culo ukusa,a muz joj prije mjesec dana bio pozitivan.Ona tad bila dobro.Ako i sutra bufe isto otice se testirati.

Fil drago mi je da ti je tata dobro

Drugarica se testirala,pozitivna je.On pojma gdje se zarazila.Kad nije onda od muza a stalno bili zajedno,gsje je sad fasovala.Kaze osjeca se kao je neko danima tukao,koza je boli.Nikakve ukuse i mirise ne osjeca ali nema temperaturu.Komsija koji je na respiratoru na testu bio negativan.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.01.2021, 11:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mati sad vidim i tvoje.Mi smo imali kontakt sa svekrvom dan prije nego sto je dobila simptome i nismo se zarazili.Jos su se djecila mazila sa njom,dva dana prije simptoma pola dana proveli kod nje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

05.01.2021, 11:26

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mene i dalje bole.ledja..od proslog ponedeljka pijem mydocalm i brufen u kombinaciji..evo nisam popila sinoc i jutros i pocinje da me zateze opet..

Neko je napisao "mrzim koronu"!

clock-img

05.01.2021, 11:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Da li je moguce da imas koronu ali bez temperature kao simptoma?

,,Carpe diem"

clock-img

05.01.2021, 11:52

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja nisam imala temp nijedan dan...ni sestra 

clock-img

05.01.2021, 12:00

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ima ih dosta sto tako,jedna drugarica iz Doboja samo nije osjecala ukuse,a jedna ovde uopste nije imala simptomeMuz joj bio bolestan pa se oboje testirali.

clock-img

05.01.2021, 12:04

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ja sam 2 dana imala bas glavobolju, i grebalo me grlo, malaksalost. Bez temperature, to je bilo pre 3 dana recimo. I sad mi drugarica javlja da se oseca malaksalo i glavobolju ima... A videle smo se pre 7-8 dana... Sad me zabrinula bas...

,,Carpe diem"

clock-img

05.01.2021, 12:21

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Da li je moguce da imas koronu ali bez temperature kao simptoma?

Prijateljici je bila pozitivna, a nijedan jedini simptom nije imala. Ne bi ni znala da je pozitivna, da se virus nije pojavio u kolektivu pa ih sve testirali. Uredno bila u izolaciji, ali bez ikakvih simptoma.
Jao Ljiso... Tu meni i počinje skroz pri vrhu nosa bliže celu, i to neki čudan i neprijatan bol. Pa se onda širi nisko celim celom i oko temena. Bukvalno kao kad bi stavila traku za kosu pa taj deo...
Izdrziv, ali čudan... Povezujem da je to, jer nisam imala taj sinuzitia ili probleme sa sinusima.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

05.01.2021, 13:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Da mati tako nekako i meni bilo. I za mene vrlo netipicno. Kijala sam i curio mi je nos. A svi kazu od korone ne curi nos

clock-img

09.01.2021, 00:28

clock-img

Beba987

pencil-img

120

Devojke, samo da vas pozdravim, nadam se da ste sve, kao i vaše porodice dobro.

Pronasla sam zanimljiv blog koji vodi dr Aleksandsr Ivkovića, specijalista radiologije iz Niša, ima svašta pametno da se nauči o ovaoj pošasti..

https://ljudilazi.blogspot.com/

clock-img

09.01.2021, 06:56

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Ima li ovoj temi kraj?! :( kad god udjem na forum, eto nje iskace. Budite svi dobro.  🍀

clock-img

09.01.2021, 16:35

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Filadendronka, kad i dalje traje ova glupa korona.
Ljudi i dalje imajh upale pluca i tesko se oporavljaju.

clock-img

09.01.2021, 17:05

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mati,kako si?

Mm radio antitela,nema ih,znaci nije zarazen bio kad i ja,da je prosao bez simptoma...