cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

31.12.2020, 19:59

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Tati radili brzi test ii naravno negativan. Nos mu bas curi, ima 37.5. 

clock-img

31.12.2020, 22:02

clock-img

Beba987

pencil-img

120

Fil da li su mu zbog negativnog brzog testa uradili PCR? Da li su mu uradili krvnu sliku, crp, sedimentaciju? Neka on uzima d3, c, cink i selen za svaki slučaj ako već nije počeo i to slobodno one jače doze d3 i c koje se preporučuju ako imaš virus, to mu neće škoditi..

clock-img

01.01.2021, 21:36

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Potpunk si u pravu za ove vitamine Bebo, sigjrno nece skoditi.

clock-img

03.01.2021, 07:49

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Danas kraj izolacije juhuuu osim sto su mi reklida zovem sutra ali dobro. Brzo mi je i proslo. Kqze mm pre neki dan kad smo isli na salas da nismo palili golfa mesec dana. Jedva.koĺa upalise 😁 

clock-img

03.01.2021, 09:32

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Bravo Ljisho. Da se ova situacija sa koronom vise smiri.

clock-img

03.01.2021, 10:06

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Dobro je da si prosla sa blazim simptomima cuti. 

clock-img

03.01.2021, 10:10

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Super Ljisho.
Fil, kako je tata?

,,Carpe diem"

clock-img

03.01.2021, 10:53

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

I mi smo od danas slobodni ljudi!
Fil, kako je tata? 
Duškić, nisam ispratila, tm je bio negativan? Da li je on dobro sada?

clock-img

03.01.2021, 18:58

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Devojke, hvala na pitanju, tata je ok. Krvna slika ok, sad nema temp. Tako da je obicna prehlada izgleda. Hvala Bogu. 

clock-img

03.01.2021, 19:11

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Dobro je , Milena. Sad su mu dali hemomicin. Sta znam on se dobro oseca. Da ide u utorak na kontrolu.
Fill, dobro kad je tako.

clock-img

03.01.2021, 21:01

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Fil,drago mi je da ti je tata dobro.Duškić,Ljisho,super,samo da i ovo jednom prođe.Čuvajte se.❤

clock-img

03.01.2021, 21:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Moja drugarica izgubila culo ukusa,a muz joj prije mjesec dana bio pozitivan.Ona tad bila dobro.Ako i sutra bufe isto otice se testirati.

Fil drago mi je da ti je tata dobro

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

03.01.2021, 21:52

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mama mi pise da je komsija na respiratoru 😔

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

03.01.2021, 22:12

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Fil, dobro je da je tata dobro, da tako ostane.
Milena, prosla izolacija? Super, bas mi nesto brzo, kao juce da si napisala da vam je drugi dan...
Emice, posle toliko vremena kontam da je pokupila od nekog drugog, a?
Nadam se da ce komsija biti bolje...

,,Carpe diem"

clock-img

03.01.2021, 22:32

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ne znam,nadam se.Nisam cula za mnogo slucajeva da su se izvukli posle respiratora.

Meni cudno za drugaricu,spavala sa muzem u istom krevetu,jeli za istim stolom i da se sad negdje zarazila.Nrmam pojma,mozda jd i obicna gripa

clock-img

03.01.2021, 22:35

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Emice nazalost se malo ko izvuce. Zavisi koliko je jak organizam, ako covek nema hronicne bolesti vece su mu sanse.

clock-img

04.01.2021, 14:55

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jw zvala za prekid izolacije. Sve ok kazu. Kad posle me zovu a koji ste test uopste radili? Haha nemaju NISTA zavedeno. O istenem.... eto... toliko o organizaciji. Da nemam pdf sa rezuktatom nigde traga da sam radila test

clock-img

04.01.2021, 15:20

clock-img

Beba987

pencil-img

120

Ljišo sve je van kontrole. Nas ovde u bgu nisu ni vodili da smo u izolaciji, dok po manjim gradovima proveravaju.. Sve se svodi na samoodgovornost. 

clock-img

04.01.2021, 17:01

clock-img

flamingos

pencil-img

25422

Joj Ljisho,nasmeja me.Pa strašno,ludnica.Fil,kako je tvoj tata?

clock-img

04.01.2021, 17:20

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Ljiso, u Beogradu se ide u kovid ambulantu da oni daju izvestaj o prekidu izolacije.

clock-img

04.01.2021, 20:55

clock-img

mati

pencil-img

6667

Imam pitanje, videla se sa drugaricom 26.12. , zajedno sa decom, vecerali. Juče je izgubila miris i ukus i odradili joj test i pozitivna je. Mene vec par dana nešto čudno boli glava. Ali samo to. Da li postoji šansa da sam tada zakacila od nje????
I deca joj danas dobila T, male su, ali su i njih testirali. Kaže da je bilo haotično.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

04.01.2021, 21:33

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Moja kuma ima upalu pluća.

Bila pre nedelje u Kovid ambulantu - nisu hteli da je testiraju, kažu da to nisu simptomi Korone (osećala je samo malaksalost, bolove u leđima i po koži - bez temperature) U međuvremenu izgubila čulo mirisa, ali se dobro osećala, sve vreme ne radila 

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

04.01.2021, 21:35

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ode mi poruka na pola.

Sve vreme je radila od kuće. Pre neki dan je počela da odeća blaže bolove u plućima.Ode kod lekara - upala pluća. Opet nisu hteli da je testiraju , kažu prošlo je dve nedelje od pojave prvih simptoma, test bi svakako bio negativan.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

04.01.2021, 21:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Mati ima šanse da si se zarazila, jer postoji mogućnost da je drugarica bila zaražena kada ste se videle, čulo mirisa se ne gubi odmah već nekoliko dana nakon zaražavanja.

IZVORNA PORUKA: mati

Imam pitanje, videla se sa drugaricom 26.12. , zajedno sa decom, vecerali. Juče je izgubila miris i ukus i odradili joj test i pozitivna je. Mene vec par dana nešto čudno boli glava. Ali samo to. Da li postoji šansa da sam tada zakacila od nje????
I deca joj danas dobila T, male su, ali su i njih testirali. Kaže da je bilo haotično.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

04.01.2021, 21:45

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Kažu da se retko dešava da dođe do upale pluća nakon gubitka čula mirisa, ali dešava se, retko. Čitah negde da obično nakon toliko vremena virus zaista više i nije u organizmu, pa test bude negativan, ali upala pluća traje zbog sekundarnih komplikacija.

IZVORNA PORUKA: gagana83

Moja kuma ima upalu pluća.

Bila pre nedelje u Kovid ambulantu - nisu hteli da je testiraju, kažu da to nisu simptomi Korone (osećala je samo malaksalost, bolove u leđima i po koži - bez temperature) U međuvremenu izgubila čulo mirisa, ali se dobro osećala, sve vreme ne radila 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir