cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

21.12.2020, 11:01

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro. Dobro smo. Ja sam evo na odeljenskim vecima .

Milena nadam se da ce prociuskoro

clock-img

21.12.2020, 11:15

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Maraj, M je dobro, a mm kaže da oseća neku jezu s vremena na vreme, za sada samo to. 
Ljišo, a kako su tvoji? 

clock-img

21.12.2020, 11:29

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Moji su svi ok. Svekrva lezi odmara. deca su ok. Mm je izgleda negativan. Cekamo rezultat.

Pa da ga saljemo u prodavnicu user posted image

clock-img

21.12.2020, 13:10

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Bila sam pozitivna i svi u kuci su bili u izolaciji bez obzira na to da li su imali pozitivan ili negativan test.

clock-img

21.12.2020, 16:40

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jeste lako je to. Medjutim yopste nema garancije cije ime ce da bude na resenju. Tj verovatno ja sa decom. A mm nista. Ukoliko nije na resenju on nema opravdanje za posao i sa negativnim testom on ide na posao. Jutros sam zvala sekretaricu tamo sto izdaju resenja. Znaci ono sto je bilo sa Maraj da je ostala kuci svojevoljno takoreci. Pricala sam vam ovon jednoj mami odbili od godisnjeg. Muz nema na sta da otvori bolovanje ako nije na mom resenju. Komplikuju se stvari definitivno. Ne znam ni sta bih rekla. 

clock-img

21.12.2020, 16:45

clock-img

Beba987

pencil-img

120

Mi nismo ni dobili rešenje.. 

clock-img

21.12.2020, 16:46

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Mene su danas zvali i pitali sa kim živim. Rekli su mi da će nam stići rešenje o izolaciji i da muž na osnovu njega može da odsustvuje sa posla 14 dana. Svakako smo svo troje u izolaciji, naravno, bez obzira na to što se njih dvoje nisu testirali. 
Je l'' vas neko zvao, Ljišo? Mene su danas već treći put zvali, prvi put iz kovid ambulante, pa iz Zavoda za javno zdravlje i danas is SUP-a. 

clock-img

21.12.2020, 16:50

clock-img

Beba987

pencil-img

120

To je očigledno kako koga zakače. Ili su samo nas preskočili.. Baš ću videti da li će moje neko zvati? Posle koliko su te zvali? 

clock-img

21.12.2020, 16:56

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ja sam u subotu popodne dobila pozitivan rezultat. Zvali su me odmah tog dana uveče, u nedelju iz Zavoda i jutros is SUP-a. I baš su to rekli - da će suprug, ukoliko mu je potrebno da otvori bolovanje, to moći da uradi na osnovu rešenja o izolaciji koje će nam stići. 

clock-img

21.12.2020, 17:05

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mene su zvali u nedelju ujutru da mi kazy da sam pozitivna i to je to. Ovo sam ja jutros zvala jer ako mm nema na osnovu cega da otvori bolovanje mora na posao. Niko nas nije zvao posle. Ja kad sam dr u petak na testiranju pitala i sta sad? Ona mene pita kako sta sad? Kaze ponasajte se normalno. Eto toliko. Ovde se ne zna ko pije a ko placa. Ok meni nije bolovanne otvoreno jer sam u prosveti a i nastavnicka i odeljenska veca su nam.onlajn. ali da sam jako bolesna bas bi me bilo briga za NV i OV iskreno. 

clock-img

21.12.2020, 17:07

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Imaju 3 dana da posalju resenje. Jer bolovanje MORA u roki od tri dana da se otvori. Nego kod nas se jos dodatno komplikuje situacija. Mm i ja nismo vencani, razlicita prezimena i razlicite adrese cak. Ja i deca nismo na ovoj  adresi. Cekala sam da se papiri za kucu zavrse da mi ne trebaju svedoci vec samo odem kao vlasniki kazem od sad sam na ovoj adresi. I iskreno jak sumnjam u nas sistem i skoro 100% sam sigurna da mm ime nece biti na resenju iako sam zvala i ostavila podatke

clock-img

21.12.2020, 17:13

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Izvinjavam se 3 postaz redom. Ali mm je iskoristio godisnji letos kad smo renovirali. Znaci on svejedno nema dana da izostane sa posla 2 nedelje. 

clock-img

21.12.2020, 17:24

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mene niko nije zvao kad sam saznala da sam pozitivna,niko nam nije ni rekao da mm mora u izolaciju..niti da deca ne smeju u skolu..toliko o tome..

S tim da smo mi bili odgovorni.Ljisho,ako je negativan,neka ide na posao..nema druge..nosi masku i to je to.Ja sam na svoj zahtev zvala da izdaju karantin,bas zbog pravdanja na poslu..sytradan je stiglo..

clock-img

21.12.2020, 17:25

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Milena,a ti si nabrojala da tvoj tata i brat zive sa vama.ili su ih nasli na istoj adresi?

Moji mama i tata zive dole,njih niko nije ni spominjao,u istoj kuci smo.

clock-img

21.12.2020, 17:47

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ja sam sinoć rekla toj dr iz Zavoda za javno zdravlje da oni žive na istoj adresi, ali u drugom stanu. Danas me je neko iz SUP-a pitao sa kim živim, rekla sam sa suprugom i ćerkom, kao što jeste. Oni u SUP-u svakako imaju podatak ko sve živi na ovoj adresu pa neka stave u izolaciju koga misle da treba, ali mi zaista ne živimo zajedno, niti smo u poslednje vreme bili u kontaktu, osim sa vrata jer sam ja pretpostavljala da ću se kad-tad zaraziti zbog situacije u firmi.
A to sa izolacijom kontakata mi ne pije vodu. OK za ljude koji dele životni prostor, naravno da treba da budu izolovani. Ali šta je sa onima kao što je moj kolega koji je zarazio pola firme. On je išao svuda, viđao se sa ko zna koliko ljudi dnevno i niko zbog njega nije u izolaciji jer živi sam.

clock-img

21.12.2020, 18:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18865

Mog zeta zvali skoro svaki dan, dolazili na vrata da priveravaju da li je kuci. Uzeli maticne brojeve dece, deca se javljala na telefon ponekad jer su trazili da ih cuju. Tj javljao se najstariji, ovi mali ne.

U petak im istekla izolacija pa zetu stigla sms poruka o tome. A i na vrata dosli da im kazu da su oslobodjeni samoizolacije. Da li to zavisi od grada ili ne, nisam pametna. 

clock-img

21.12.2020, 18:57

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Isto tako mi nije logično ovo - pitala sam od kada traje izolacija u dužini od 14 dana, kažu počinje dan nakon pozitivnog rezultata testa. A ja znam osobu koja je pune 3 nedelje nakon prvih simptoma imala pozitivan rezultat PCR testa. Verujem da nije jedina. Znači, kako god da se osećaš, ti si posle dve nedelje slobodan da se šetaš, ako si neodgovoran, naravno, a mnogo je takvih.

Evo sad i mm ima blago povišenu temperaturu. Samo da M zaobiđe... 

clock-img

21.12.2020, 19:06

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Ako ne stigne resenje dogovara se sa poslodavcem o radu od kuce ako moze. Nije normalno da se ne odobri izolacija ako je ukucanin pozitivan. Mozda kod nas jeste? Naopako ako je tako.

clock-img

21.12.2020, 19:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

To je do grada,100%..

clock-img

21.12.2020, 19:29

clock-img

Beba987

pencil-img

120

Moj deda je na intenzivno. Naglo mu se slošilo, saturacija pala na 70...

clock-img

21.12.2020, 19:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18865

😔

clock-img

21.12.2020, 21:09

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

I ja mislim da zavisi od grada. A mislim i da mm ima antitela. Njemu i dalje nisu stigli rezultati. Cekamo.

clock-img

21.12.2020, 21:48

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ako ima antitela,onda je bezbedan,moze na posao😂😂Joj,bas mi je zao bebi...Meni gazda danas kaze,znas da kazu da korona napada dobre ljude,na baksuze nece🤣🤣

clock-img

21.12.2020, 21:56

clock-img

Beba987

pencil-img

120

Von, izgleda da sam ja baksuz pošto me preskočila.. 😂

Stavili su dedu na kiseonik i stabilizovali se, na 90 je skočila saturacija.. Videcemo dalje.  

clock-img

21.12.2020, 21:59

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

I mm je izgleds baksuz🤣🤣

Super za deku!