cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

19.12.2020, 09:15

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ljisho,drzi se. Ako jeste da prodje sto lakse.

Pari,nije iskljuceno da si imala...

clock-img

19.12.2020, 09:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ljiso, sta da ti kažem. Samo odmaraj. Moras. Ako treba bolovanje uzmi ga. Za skolu ti ne treba. Ali za drugi ti posao treba bolovanje. 
Mene zanima da li sam ja prelezala na nogama, jer sam od septembra bila u kontaktu sa decom. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

19.12.2020, 09:32

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: pari

Možda sam ja onda imala ...mene su sinusi baš boleli...

Da znas da sam se odmah tebe set_ila. Kaze mi dr da nisam.jedina koja dolazi sa simptomima sinuzitisa

clock-img

19.12.2020, 09:49

clock-img

pari

pencil-img

6778

Neverovatno...nisam znala da i to može biti simptom...

Ali ja nisam imala temp. Svakako bih trebala da uradim Igg.
Kako su tvoji Ljišo?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

19.12.2020, 10:16

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Smejali ste mi se,kad sam rekla mozda je korona,sad covek ne sme da se razboli,odmah je korona...ali na kraku tako ispadne🤣🤣

Pari,nisam ni ja imala temp,nijednom.

clock-img

19.12.2020, 10:21

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

I mm je imao upalu sinusa, nedelju dana nije mogao oci da otvori od glavobolje. Bas smo pre neki dan pricali da je vrlo moguce da je imao tad. Apari isto si mi ti prosla kroz glavu.

Ljisho, drzi se, da prodje sto bezbolnije!!

,,Carpe diem"

clock-img

19.12.2020, 11:00

clock-img

jess021

pencil-img

13387

Maslacak, zna li se, otprilike, koliko dugo su zasticeni oni koji su prelezali covid?

Znam njih nekoliko koji nemaju antitela iako su sigurno prelezali koronu u nekom momentu? A moja kuma je imala 2 puta, letos u julu blazi oblik i sad pre nedelju dana teza klinicka slika. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

19.12.2020, 11:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Jess moja knjigovodja je pre neki dan proverila antitela jer je pre 5 meseci imala koronu a aada je svakodnevno u kontaktu sa velikim brojem ljudi od kojih bar jedan dnevno sazna da je pozizivan. I ona jos ima antitela, posle 5 meseci.

IZVORNA PORUKA: jess021

Maslacak, zna li se, otprilike, koliko dugo su zasticeni oni koji su prelezali covid?

Znam njih nekoliko koji nemaju antitela iako su sigurno prelezali koronu u nekom momentu? A moja kuma je imala 2 puta, letos u julu blazi oblik i sad pre nedelju dana teza klinicka slika. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

19.12.2020, 12:15

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Pa glavobolja je meni bila jako sumnjiva jer mene retko da ne kazem NIKAD ne boli glava

clock-img

19.12.2020, 12:39

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Sinusi su te boleli zbog glavobolje. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

19.12.2020, 12:55

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Jess ne zna se. Sigurno je da imunitet postoji, jel su reinfekcije ipak jako retke. Ima ih ali ne mnogo. I to su verovatno ljudi koji priv put nisu bili ozbilno bolesni. Moguce da niska doza infkecija dovodi do toga da se imuni odgovor ne formira kako treba. To je i najinteresantnije otoreno pitanje oko vakcina. Vakcine su super obecavajuce i imaju visoku efikasnost ali je pitanje koliko dugo ce da traje zastita. Imuni odgovor ko vakcina jeste jos zesci nego kod prirodne infekcije tako da se nadam da ce biti bar na godinu dana efektne. Bio bi zesci smor da moraju svi da se vakcinisu na 6 meseci ili tako nesto.... videcemo. Uz malo srece mozda bude i dobra vakcina pa ne mora nikad vise revakcinacija kao kod MMR user posted image

To je najveca tragedija kod MMR vakcina, to je jedna od najefikasnijih vakcina ikad proizvedenih. Dugotrajni imunitet koji ostvaruje je san snova. Ali doktorka Velkov i sledbenici i dalje prreferiraju prirodnu imunizaciju.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 19.12.2020 12:57:06 >

clock-img

19.12.2020, 13:25

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ljišo, drži se.

Pari, ti ionako imaš problema sa sinusima, tako da ja mislim da su male šanse da je to bilo kod tebe. Ne znam, možda i grešim. A bilo bi dobro da si to tada pregurala. 
Evo mene ispred kovid ambulante, i nije tako velika gužva, mada sporo ide. Inače se osećam mnogo bolje nego juče, ne boli me ništa više, samo imam t 37.6. Juče mi je išla do 38.2 i baš su me bolela kolena i glava. 

clock-img

19.12.2020, 13:58

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I ja isto Milena mislim kao i ti. Pari, cesto muci muke sa sinusima. Nisam cula da su sinusi pokazatelji da imas koronu. Onda je i ja imam. 

clock-img

19.12.2020, 14:48

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Milena,bole slabe tacke..mene su ledja i vrat...

Dobro je da nije guzva,kod nas je haos..Ljisho,ima li rezultata? Koliko si ti cekala?

clock-img

19.12.2020, 15:14

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ljiso zar i ti 🤦‍♀️

Sve vise mislim da je neizbjezno da svi kad tad pokupimo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

19.12.2020, 17:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nema jos rez na e upravi a nisu mi jos ni sms poslali. Ali citam sad jos ljudi od cetvrtka nisu dobili rez. Jos danas Sv Nikola. Nema sanse da budu rez danas

clock-img

19.12.2020, 17:43

clock-img

pari

pencil-img

6778

Zbog toga ni ja nisam posumnjala jer se mučim sa sinusima non stop međutim ovaj put je bilo neobično što mi uopšte nije bio zapušen nos, samo bol ..i bilo mi je muka nekoliko dana u nekom momentu.  Ma ko će ga znati...

Milena, javi kad ćeš imati rezultate...Ljišo, jesi ih ti dobila?

clock-img

19.12.2020, 18:29

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ja sam pozitivna, kao što sam i pretpostavila. Rađen mi je brzi antigenski test. Krvna slika je ok, nemam terapiju osim vitamina.

Pari, uradi serološki test pre polaska u Ameriku, čisto da vidiš imaš li antitela. 
Ljišo, čekamo tvoj rezultat. Kako se ti osećaš sada? 

clock-img

19.12.2020, 18:39

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Cudo da ti nisu radili brzi..tj.ima logike,on ne nepouzdan kad simptomi nisu klasicni,a ti nisi bila u kontaktu...imas terapiju,ponasas se u skladu sa tim i to je to.

Milena,imas li sad temp? Bitno da je krvna slika dobra,neka tako i ostane.

clock-img

19.12.2020, 18:40

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Milena,Ljiso,nek prodje brzo i sa sto manje komplikacija.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.12.2020, 18:44

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Von, imam 37.5. Juče mi je išla do 38.2. 

clock-img

19.12.2020, 19:00

clock-img

pari

pencil-img

6778

Milena, samo da ostane tako blago! Uradiću Milena serološki test sledeće nedelje sigurno

Čekamo Ljišu.

clock-img

19.12.2020, 19:54

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Milena, ozdravi brzo! 🤗

clock-img

19.12.2020, 21:16

clock-img

flamingos

pencil-img

25419

Milena,želim ti brzo ozdravljenje.❤

clock-img

19.12.2020, 21:50

clock-img

Beba987

pencil-img

120

Ja sam radila Igg pre 2 dana, tačno mesec dana od kada mi se suprug razboleo i 23 dana od kada se dete razbolelo, i negativna sam, a bila sam ubeđena da sam preležala uz njih..

Sada mi deda, 82 godine ima temperaturu već treći dan, danas ga pregledala neka doktorka koju je mama našla preko veze da ne ide u Covid, jer nisu u Bgu i kod njih se čeka po 10-12h na pregled kaže pluća čista nema potrebe da snima, nakon toga stignu rezultati krvne slike crp 80. I ta doktorka do utorka nije tu, a njega niko nigde neće da primi osim u Covid a on toliko čekanje ne može da izdrži.Uključili smo amoksicilin, probiotik vitamine pa videćemo. Hitna kažu ni za mlađe ne reaguje. Do ponedeljka tamo ništa privatno ne mogu da urade jer nista ne radi.. Užasna situacija..