cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

15.12.2020, 22:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Ne zna se vise ko gde i od koga moze da se razboli...

Bas me interesuje kako ce biti na leto. Dal ce imalo lakse biti... 

clock-img

15.12.2020, 22:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ivanka mozda i hoce,sad je bilo bolje Ovde par puta bilo na dan mozda deset_ak zarazenih

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.12.2020, 22:17

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Vec neko vreme aktivno pratim ovu temu, ali ne stižem da se ukljucim da komentarisem.
Ali ovo moram da pitam...
Emice, pa kako Tbc? Zar niste primili bsg? Koliko ste se dugo oporavljale?

clock-img

15.12.2020, 22:20

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

E sad me podsetiste, s aovom pričom o frizeru, dok sam imala koronu, pa jedno mesec ipo ukupno, nijedna dlaka na nogama mi nije izrasla. Ja inače imam malo dlaka, moja kozmetičarka kaže da u životu nije videla ženu sa manje dlaka na nogama (na rukama nemam nijednu), ali za vreme korone ništa.
Onda sam se u oktobru, kada smo došli iz Bosne, pa malo posle, dok je već koja izrasla, izdepilirala, sa namerom da odem kod ginekologa na sistematski i ne odoh jer dobismo ešerihiju. Sad me prpa da idem ... ali sada dlake rastu, ima ih malo ali rastu. A za veme korona, NIJEDNA! I obrve skoro ništa nisam morala da čupam, prosto dlake nisu rasle.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.12.2020, 22:21

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Daco ja mislim da se u Švajcarskoj ne prima ova vakcina, nisam sigurna, ali mislim da je tako. Jer oni smatraju da je bolest iskorenjena.
Mislim da su TBC dobili u Bosni, pisala je Emi tada ..

IZVORNA PORUKA: dddaca

Vec neko vreme aktivno pratim ovu temu, ali ne stižem da se ukljucim da komentarisem.
Ali ovo moram da pitam...
Emice, pa kako Tbc? Zar niste primili bsg? Koliko ste se dugo oporavljale?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

15.12.2020, 22:33

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ne mogu da se setim, nisam bila redovna na forumu neko vreme zbog obaveza, tako da mislim da sam propustila period kad se to desavalo. I sad jedva stizem da provirim.
Mislila sam da su u tim razvijenijim zemljama revnosniji po pitanju vakcina od nas...Iskreno se nadam da je Dora dobro po tom pitanju i da nisu ostale posledice

clock-img

16.12.2020, 08:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dddaca to je bilo 2016.Nema posledica ali je lijecenje dugo trajala.Ona se lijecila godinu dana jer je bilo dosta odraga zahvaceno a ja pola godine.Vakcinu ne daju jer misle da nema neke koristi od nje.Ja sam je primila pa sam ipak dobila.

Ps:jos nikad nismo saznali od koga smo dobili

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

16.12.2020, 09:21

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

O Boze, strasno. Dobro je kad ste se oporavile. Misllila sam da je skoro nemoguce da se je dobijes ako primis vakcinu, sad kad je gotovo iskorenjena.

clock-img

16.12.2020, 10:12

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Ja samo da uzmem muštulik jer je tes za koronu na sopstveni zahtev sa 6000 poskupio na 9000 user posted image
nemam reči

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.12.2020, 11:04

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Ne idem na posao danas, koleginicina svekrva pozitivna a videle se u nedelju porodicno...

clock-img

16.12.2020, 11:08

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Ivanka,ako slučajno i odeš- masku ne skidaj i ona mora da je nosi, drži otvoren prozor i budi od nje više od dva i po metra.
Ja stvarno mislim da fizička udaljenost i maska mogu da spreče razboljevanje. Pranje ruku mi je - majkumu pa ruke se peru nemoj da moramo to da učimo u 21 veku.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.12.2020, 11:16

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: dddaca

O Boze, strasno. Dobro je kad ste se oporavile. Misllila sam da je skoro nemoguce da se je dobijes ako primis vakcinu, sad kad je gotovo iskorenjena.

Doktor tad rece da tbc ima i sad u velikom broju iako svi misle da je iskorjenjena.Problem je sto sad kriju.Pisala sam o tome u temi.Olga u razmak i ja vjerujem,mi smo bili sa svekrvom dva dana prije pozitivnog testa i nismo pokupili.

clock-img

16.12.2020, 12:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

IZVORNA PORUKA: Olga75

Ivanka,ako slučajno i odeš- masku ne skidaj i ona mora da je nosi, drži otvoren prozor i budi od nje više od dva i po metra.
Ja stvarno mislim da fizička udaljenost i maska mogu da spreče razboljevanje. Pranje ruku mi je - majkumu pa ruke se peru nemoj da moramo to da učimo u 21 veku.

Necemo se sastajati na poslu dok ne bude bezbedno. Videcemo da odradimo neke stvati preko team viewera samo da istrazimo sta i kako. 

clock-img

16.12.2020, 12:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Mi ionako na poslu non stop nosimo maske i nikad nije vise od dvoje u kancelariji i to na prilicnom odstojanju. I iako nikad be provedemo vise od 2, 3 sata tamo jednom u 10 dana. 

Stalno nas kritikovali kako nepotrebno nosimo maske kad smo zdravi. 

clock-img

16.12.2020, 14:13

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Von jesi morala ponovo da se testiras.

,,Carpe diem"

clock-img

16.12.2020, 14:15

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Idem y petak😂 ne radim jos,isla sam samo u ponedeljak,i tad sam sama bila.

clock-img

16.12.2020, 23:58

clock-img

Elenita

pencil-img

8

Nepotrebno nosimo maske

clock-img

17.12.2020, 06:37

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja ne verujem da sam.pozitivna. mozda ako mi sutra ne bude dobro odem sutra da se testiram. Nije tako lako ni otici testirati se. Mm mora biti kuci s decom. Ako sam pozitivna sigurno necu zvati moje ili svekrvu da mi decu cuvaju. 

clock-img

17.12.2020, 07:16

clock-img

jess021

pencil-img

13385

Ljiso, sto bi se testirala? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

17.12.2020, 07:36

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nocas mi nije bilo opet dobro. Imala sam opet neku blagu temp i uzasnu glavobolju. Medjutim ja mislim da to nije to. Jer me nos muci najstrasnije. A ondanopet kaze mi kuma kod nje je krenulo kao obicna prehlada da sve curenjem nosa. 

clock-img

17.12.2020, 10:28

clock-img

lesli

pencil-img

3159

IZVORNA PORUKA: Elenita

Nepotrebno nosimo maske

🤦‍♀️Pa vi koji piset_e “ni sam” i bolje da ne nosite. Evolucija ipak mora da odradi svoje 🤣Mozes da olizes i sipke u GSP cujem da je to dobro za jacanje imuniteta 👍

Ljisho, ne bih ja tako lako odbacivala da to nije korona.Dosta ljudi koje znam je u poslednje vreme imalo curenje iz nosa i bolove u sinusima.Uz to glavobolja, malaksalost, ta neka niska temperatura koja se vraca itekako mogu biti kovid. Drzim palceve da budes dobro!

Ps. Izvinjavam se adminima za prvi deo posta, ali bilo je jace od mene 😁

clock-img

17.12.2020, 12:05

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Jao Lesli, ja se suzdrzah nocas ali svaka ti na mestu 😂😂😂

clock-img

17.12.2020, 12:10

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Koliko se cega na rezultate testiranja? 

clock-img

17.12.2020, 12:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

IZVORNA PORUKA: smeško

Koliko se cega na rezultate testiranja? 

Brzi test valjda bude za 2h a PCR do sutradan. Tako je ovde. 

clock-img

17.12.2020, 12:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Smesko, ko se testirao?