cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus 3.deo

clock-img

08.12.2020, 18:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Von nista,samo paracetamol.Samo ako pocnes otezano disati javljas se doktoru,do tad sjedis u stanu i ne mrdas

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

08.12.2020, 18:42

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pretpostavila sam...kod nas ide odmah hemomicin..mada su sad smanjili,kako koji doktor...

clock-img

08.12.2020, 19:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Vi imate i kontrole,ako se ne varam?ovde jedino sto doktor zove svaki dan da pita kako si,povremeno zovu i iz udruzenja za plucne bolesti i naravno ovi sto provjeravaju jel postujes izolaciju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

09.12.2020, 08:49

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Ma kakve kontrole. Mozda u gradovima gde je manji broj zarazenih. Cekas 2 nedelje i ako se osecas OK to je to. Nema novog testiranja nema odlaska kod dr.

clock-img

09.12.2020, 09:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Onda sam pogresno shvatila.U stvari Von je pisala da je isla snimati pluca.

Svekrva jos uvjek ima temperaturu,ali ne bole je misici vise.Svekar je otisao na testiranje

clock-img

09.12.2020, 13:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Svekru radili brzi test i negativan.

clock-img

09.12.2020, 15:02

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Emice, znam zenu(lekar je) kojoj su 2 razlicita brza bila negativna, imala je simptome i urade joj pcr i pokaze da je pozitivna...

clock-img

09.12.2020, 15:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Valjda ce ovaj brzi test slati u lab. na testiranje.Ja se stvarno ne razumijem u sve to,ali nekad mi sve ovo stvarno nema smisla.Umjesto da odrade bris pa salju u lab. oni salju brzi test na testiranje.Mozda sam ja idiot,ali meni su oni veci...

< Poruku je uredio emicaa RR -- 9.12.2020 17:52:57 >

clock-img

09.12.2020, 15:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Nekako se u okruzenju pokazalo,ko ima negativan brzi test,a ima sve tegobe,da je vec otislo na pluca..spusta se.i onda pcr pokaze pozitivan rezultat.

clock-img

09.12.2020, 17:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

On ima samo temperaturu 38,nista drugo.Ako i testiranje testa bude negativno,sledeci cetvrtak mu se zavrsava karantin.

clock-img

09.12.2020, 21:01

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Obilazim temu. Moj brat vise od sedam dana ima blagu temp, brzo test negativan. Pre dva dana ga hitna tokom nocu odvezla u bolnicu,  ali posto su pluca cista vratili ga kuci tj. tata ga dovezao. 🤬Ceka rezultate pcr, sve ga boli do te mere da me pitao je hoce li se izvuci. Danas je malo bolje. Popio dve kutije hemomicina. Trudim se da ne razmisljam o roditeljima. 

clock-img

09.12.2020, 21:07

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Ufff,Fil.Držite se.Biće sve ok.Ljubim te,ne brini.Proćiće.Muke,da poludi čovek od briga.

clock-img

09.12.2020, 21:12

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Emi, treba biti obazriv sa T, jer kod mnogih u početku i jeste samo T, sv edrugo ok, ljudi se opuste, pa onda nakon par dana ide naglo pogoršanje, i takvi slučajevi završe u teškom stanju.
Nadam se da će svekar ostati lakši slučaj, ali budite obazrivi.

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

On ima samo temperaturu 38,nista drugo.Ako i testiranje testa bude negativno,sledeci cetvrtak mu se zavrsava karantin.

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.12.2020 21:28:34 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

09.12.2020, 21:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Fil, verujem da će biti ok, sve je bilo ovako i kod mm, na kraju se dobro završilo. Molim se da bude brat dobro user posted image

Ali pratite roditelje, oni su u ugrženiji, a koliko shvatam, bili su u kontaktu?

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Obilazim temu. Moj brat vise od sedam dana ima blagu temp, brzo test negativan. Pre dva dana ga hitna tokom nocu odvezla u bolnicu,  ali posto su pluca cista vratili ga kuci tj. tata ga dovezao. 🤬Ceka rezultate pcr, sve ga boli do te mere da me pitao je hoce li se izvuci. Danas je malo bolje. Popio dve kutije hemomicina. Trudim se da ne razmisljam o roditeljima. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

09.12.2020, 21:19

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Meni su sada javili da je naša dr Julka, pedijatar naš koji odgovara na pitanja na Ringeraji, skinuta sa kiseonika, a bila je u teškom stanju. Kada sam videla malopre poziv, progutala sam knedlu, a kada sam čula vesti, da je mnogo bolje, i da se izvukla, rekla sam da ću večeras da popijem nešto. I hoću! Alkohol! Kolikos sam se isplakala sada.
Ona je prva starija osoba koju znam, još sa komorbiditetima, a da se izvukla iz teškog stanjai da je preživela koronu. U Mišoviću je i izlazi nadamo se vrlo brzo.

Eto nama naše dr Julke opet na forumu user posted image

Pišem ovo jer ima šanse da se preživi, ima, Bogu hvala!

< Poruku je uredio dunja RR -- 9.12.2020 21:21:21 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

09.12.2020, 21:45

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Jao, hvala Bogu. Mnogo se radujem zbog nje❤️

Fil, bice dobro brat. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

09.12.2020, 22:16

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nisam znala za dr Julku da je bolesna.Drago mi je da je bolje.

Fil bice sve dobro,javljaj kakvo je stanje.
Dunja mene svekar brine jer je on teski panicar,on je imao jednom neku kvrzicu na vratu.Umro kad nije od brige,smrsao tad.Nije nista jeo.Na kraju nije bilo nista,ali on to i dalje spominje.Nadam se da ce sad ostati smiren.Svekrva opet imala 39.2 temperaturu.

clock-img

09.12.2020, 22:23

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dunja,pa to su stvarno lepe vesti!

Volim i zelim da cujem samo lepe stvari.necu ruzne.Fil,ima puno slucajeva takvih,ali to je virus,temp dugo traje,organizam se bori,ne znace nista ti antib...Emice,ne svidja mi se sto opet ima i to visoku temp. Kako su kod vas tako laganini.

clock-img

09.12.2020, 22:25

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

divno Dunja!!!! puno je pozdravi. divan covek, vidi se kako pise....jako se radujem.

clock-img

09.12.2020, 23:16

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Divna vest,Dunja.Bog neka je u pomoći svima.Fil,mislim na vas.Biće dobro brat.

clock-img

10.12.2020, 00:26

clock-img

lesli

pencil-img

3159

Dunja, divna vest!

clock-img

10.12.2020, 09:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pozitivan je i svekar,jutros stigli rezultati testa.Ipak je brzi bio netacan

clock-img

10.12.2020, 09:38

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Emice,baš mi je žao.Biće sve ok.Muke...

clock-img

10.12.2020, 10:10

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Znala sam emice...bilo je za ocekivati. Kako su oni?

Mm kaze koleginica koja se vratila pre 2 nedelje na posao,posle 16dana kod kuce zbog korone...ima ypalu pluca...znaci strasno. 

clock-img

10.12.2020, 10:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Von, ta koleginica sad ima upalu pluca? Ili je imala?

Ovo je strasno, u medjuvremenu sam cula za jos nekoliko osoba koje su umrle,, starijih...

Ovi moji su kao dobro, kasljucaju...

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 10.12.2020 10:54:57 >