cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nacionalna služba za zapošljavanje

clock-img

20.08.2010, 17:34

clock-img

red sonia

pencil-img

633

heeeeelpuser posted image

clock-img

20.08.2010, 17:47

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

ako trazis help na birou ..tesko da ces help da nadjes..ja sam radila u Rzzo-u pa znam ponesto i o birou..pitaj sta te interesuje ..mozda mogu da pomognem

clock-img

20.08.2010, 18:17

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

pa naravno ...sve to kod njih traje....ali bi morali da ti plate sa prvom isplatom NN ono sto su zakasnili...

< Poruku je uredio anuksunamun -- 20.8.2010 18:23:35 >

clock-img

20.08.2010, 19:18

clock-img

red sonia

pencil-img

633

pa to me interesuje koliko ce mi kasniti uplate,ja treba jos da pocetkom septembra dobijem avgustovsku platu i to je to...ako se septembra prijavim na biro,kad cu dobiti novac,tamo negde decembra ili cak kasnije???ufffffffffuser posted image user posted image user posted image
da sam stalno zaposlena bila bih na porodiljskom do januara,ali posto me primaju uvek od septembra do septembra meni se porodiljsko sad zavrsava i ja bih htela da radim mada mi je bebica od 6 meseci,a cak ne mogu sad ni to jer mi nece produziti ugovor...mrzim prosvetu i ko me je terao da to izaberem da radimuser posted image

< Poruku je uredio red sonia -- 20.8.2010 19:21:46 >

clock-img

20.08.2010, 20:40

clock-img

simke

pencil-img

2713

IZVORNA PORUKA: red sonia

imam jedno pitanje,posto mi ugovor prestaje 1.septembra,zavrsicu na moju zalost na birou tj.nacionalnoj sluzbi za zaposljavanje...dobijacu od njih tu nadoknadu nekoliko meseci...e sad kad to oni uplacuju,odmah cim se srede papiri ili se ceka mesecima kao na sve u ovoj drzaviuser posted image

Uplate kasne 4 mesecauser posted image

clock-img

20.08.2010, 21:33

clock-img

red sonia

pencil-img

633

IZVORNA PORUKA: simke

Uplate kasne 4 mesecauser posted image

znala samuser posted image grrrrrrr

clock-img

23.10.2010, 08:27

clock-img

red sonia

pencil-img

633

ljudi,moram da pohvalim nac.sluzbu za zaposljavanje...uplate ne kasne ama bas nista...sredila papire za septembar i vec u oktobru dobila prvu uplatu i vec je potrosilauser posted image

clock-img

23.10.2010, 13:12

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Blago tebi.Ja sam se prijavila 04.09. da li to znaci onda i da su meni mozda uplatili?
Pre 3 god kad sam primala naknadu kasnili su 4 meseca sa uplatama.

clock-img

23.10.2010, 14:02

clock-img

red sonia

pencil-img

633

ja sam se prijavila posle tebe negde oko 20.9. tako da su ti sigurno uplatili ako ne zavisi od opstine

< Poruku je uredio red sonia -- 23.10.2010 14:03:02 >

clock-img

08.09.2011, 19:17

clock-img

Anoniman

Nemoj tako da govoriš. user posted image . Jeste da su oni tamo teški po nekad i da ti uvek FT1P, ali ti ne treba da se zato tako loše osećaš. Nije to samo kod njih tako, takva nam je cela država. Ajde glavu gore.user posted image

clock-img

24.10.2012, 09:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Neznam za bolju temu ..pa cu ovde da pitam jer je vezano za njih...

Primam materijalno 3 meseca , sad od kad sam zavrsila sa porodiljskim jer sam visak, e sad vodi se da sam prestala da radim tj zavrsen mi porodiljski od 18 avgusta, a prijavila sam se na biro negde oko 10 septembra.

Interesuje kad ja treba da uzmem "bolovanje'' da bih to produzila na 4 meseca? Jer tek sam primila upaltu za drugu polovinu avgusta .... nista ne znaam user posted image

clock-img

24.10.2012, 09:51

clock-img

Zell

pencil-img

804

Anck, kako mislis otvaranje bolovanja a na birou si? user posted image

clock-img

24.10.2012, 11:35

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da...ali ajd nemojte mi sad reci da niko ne zna za- tu caku....user posted image

clock-img

24.10.2012, 12:10

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ja znam user posted image
treba da otvoris bolovanje pre isteka tih 3 meseca,koliko ja znam

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

24.10.2012, 12:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da, da...e sad neznam kad isticu ta tri meseca , o tome se radi.... od kad racunam user posted image user posted image user posted image od kad sam se prijavila na biro ili od kad mi je prestao radni odnos... hmmmm ....

clock-img

24.10.2012, 12:29

clock-img

Zell

pencil-img

804

izgleda da samo ja ne znam za to user posted image znaci otvoris bolovanje par dana pre nego sto ti istekne naknada sa biroa i onda? koliko dugo mozes biti na bolovanju? Ne znam na koji fazon ce mi lekar opste prakse otvoriti bolovanje kad nisam u radnom odnosu user posted image Prosvetlite me please!!!!!!!!

clock-img

24.10.2012, 12:41

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Iskreno da kazem ..ja nista to ne povezujem ,al mi je kuma tako rekla , ona radi na birou, cekam da se vidimo za vikend da vidim kako i sta tacno treba.
Znam samo da pred kraj uzmes bolovanje, onako, neko bezvezno i dobijes jos jedan mesec naknade! Nije bas za baciti!

clock-img

24.10.2012, 13:43

clock-img

Zell

pencil-img

804

Nije, u pravu si ajd kad se informises javi da znam kako ide pa cu probati ja imam jos do kraja godine vremena...

clock-img

24.10.2012, 14:50

clock-img

caca81

pencil-img

642

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Neznam za bolju temu ..pa cu ovde da pitam jer je vezano za njih...

Primam materijalno 3 meseca , sad od kad sam zavrsila sa porodiljskim jer sam visak, e sad vodi se da sam prestala da radim tj zavrsen mi porodiljski od 18 avgusta, a prijavila sam se na biro negde oko 10 septembra.

Interesuje kad ja treba da uzmem "bolovanje'''' da bih to produzila na 4 meseca? Jer tek sam primila upaltu za drugu polovinu avgusta .... nista ne znaam user posted image

Računa ti se od dana kada si ostala bez posla...znači neka 2-3 dana pre tog 18. u mesecu (oko 15.11.) otvoriš bolovanje...lekari opšte prakse znaju za tu foru i daju bolovanje bez problema...takođe 2-3 dana pre 18. sledećeg meseca zatvoriš bolovanje. Potvrdu o otvorenom bolovanju nosiš u NSZ, tamo gde si ostavila svoju radnu knjižicu, kao i potvrdu o zaključenju bolovanja.

clock-img

24.10.2012, 14:52

clock-img

caca81

pencil-img

642

IZVORNA PORUKA: Zell

izgleda da samo ja ne znam za to user posted image znaci otvoris bolovanje par dana pre nego sto ti istekne naknada sa biroa i onda? koliko dugo mozes biti na bolovanju? Ne znam na koji fazon ce mi lekar opste prakse otvoriti bolovanje kad nisam u radnom odnosu user posted image Prosvetlite me please!!!!!!!!

Na bolovanju možeš da budeš najviše mesec dana...a ime poslodavca ti je NSZ...nadam se ne dugo...user posted image

clock-img

24.10.2012, 14:57

clock-img

Zell

pencil-img

804

Hvala caco na objasnjenju user posted image znaci par dana pre isteka materijalne naknade sa biroa otvorim bolovanje?

clock-img

24.10.2012, 15:31

clock-img

marince1

pencil-img

4824

U bilo kom periodu u toku tih 3 meseca da se otvori bolovanje,za toliko dana koliko si na bolovanju za toliko duze dobijas naknadu.
Neko rece do mesec dana,to je granica jer toliko moze da ti da lekar opste prakse,za sve preko toga ides na komisiju.

Boovanje moze da ti otvori lekar i bez tebe ako imas vezu i posaljes nekoga kodtvogdr sa tvojom zdravstvenom knjizicom

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

24.10.2012, 15:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mislim da je fora u tome da se otvara zadnjih dana kad istice naknada jer onda dobijas vise, sta mi vredi naknada od par dana... 200 dinara... user posted image bas cu se raspitati kod kume, ona mi je to i predlozila, pa vam javljam.

clock-img

24.10.2012, 15:52

clock-img

Zell

pencil-img

804

mene ste zbunile sa ova 3 meseca sto stalno spominjete pa mi u glavi da do 3 meseca nakon prestanka radnog odnosa imam rok za bolovanje a ne dok traje novcana naknada (ja je imam 6 meseci tj. do januara)

clock-img

24.10.2012, 19:25

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma da... pa par dana pre isteka..ma koliko bilo meseci user posted image