cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR?

clock-img

08.12.2019, 10:15

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

A mene pustite preko Skajpa 😂

clock-img

08.12.2019, 11:12

clock-img

branki*

pencil-img

20828

eca 89,drugarica iz trudnickih danauser posted image ne javlja se,nema je..mada ni mene nije bilo.imala sam njen broj ,ali mi izgubio kad sam menjala telefon.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.12.2019, 15:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

A mene pustite preko Skajpa 😂

I ti ces da se spakuje😂

clock-img

09.12.2019, 08:07

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Uvek zaboravim da dodam flamingos. A mislim da je njeno drustvo melem za dusu, tako je fina, nenametljiva... Imam utisak da je dosta tiha, sto znaci da smo skroz razlicite ali i da bi se lepo druzile

clock-img

09.12.2019, 09:14

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Bubi, bas takav utisak sam i ja stekla. Mada mozda gresimo, pa mene ste jos davno dozivele kao tihu koja nosi naocare! 😂 

IZVORNA PORUKA: bubulence

Uvek zaboravim da dodam flamingos. A mislim da je njeno drustvo melem za dusu, tako je fina, nenametljiva... Imam utisak da je dosta tiha, sto znaci da smo skroz razlicite ali i da bi se lepo druzile

clock-img

09.12.2019, 09:52

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

😂😂😂 Fil, sve je moguce, ja mod svakog omasim😂

clock-img

09.12.2019, 09:53

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️
Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀
Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

09.12.2019, 10:01

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Sanjice, hajde onda prihvati izazov i napisi par redaka u temi “ Kako zamisljas ostale forumasice”. 🌸

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️
Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀

clock-img

09.12.2019, 10:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Sanjice, hajde onda prihvati izazov i napisi par redaka u temi “ Kako zamisljas ostale forumasice”. 🌸

Onda ce biti pokolj😋😘
Znala sam da cu nekog da zaboravim. Fili sviđa mi se kako pises i tvoji saveti.  I naravno sjajnu Ivanku.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.12.2019 10:13:05 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

09.12.2019, 10:30

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Sanjice, pa ti budi diplomata. Jedna od njihovih glavnih osobina je takticnost. Salu na stranu, ne mogu svi da nam odgovaraju i da nam se svidjaju. 

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Onda ce biti pokolj😋😘
Znala sam da cu nekog da zaboravim. Fili sviđa mi se kako pises i tvoji saveti.  I naravno sjajnu Ivanku.

clock-img

01.11.2023, 15:23

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Upoznala sam dosta zena iz ekipe koja je kucala davne 2018..
Nadam se da ce se opet organizovati druzenje sa Deda Mrazom,kakoje to bilo sjajno!

clock-img

01.11.2023, 18:03

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Koja bi od vas  volela da upozna mene,rado bih i ja upoznala nju.Za sad Filadendronka i Ivanka.❤❤