cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Korona virus - 2. deo

clock-img

10.06.2020, 09:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Kakva je sitiacija u vasoj okolini?

Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

10.06.2020, 09:48

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Kod nas za sada nema pozitivnih. 

A znam da je sada dosta testirano jer je par zena  bilo pozitivnp.. pa su se testirali svi koji su bili u kontaktu.

clock-img

10.06.2020, 10:01

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Kod nas non stop ima poneko zarazen. Sad je i jedna klinika u izolaciji jer je korona usla na kliniku. Gerontoloski je jos uvek u karantinu. Ko zna kad cemo biti corona-free. Pogotovu sto se skoro svi iz ovog kraja lece u Nisu. 

clock-img

10.06.2020, 11:05

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Sanjice, u Bg ima zarazenih, a medju njima je izgleda muz od moje drugarice. Ceka rezultate posto se u njegovoj firmi pojavilo nekoliko pozitivnih slucajeva.

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Poznajem nekoliko iz Bg koji su sada zarazeni. Jedna osoba je u kriticnom stanju. A cula sam juce od dr da su troje iz mog grada otisli sa Bg. Tako da situacija nije uopste naivna. Mi smo i dalje oprezni. 

clock-img

10.06.2020, 14:51

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja ne znam nikog ko je zarazen. Nemam pojma kakva je situacija u NS

clock-img

10.06.2020, 16:06

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Nemam pojma, ovde niko ne nosi maske, pre neki dan prođoh sa decom Njegoševom, vraćali se iz parka sa Slavije, svi restorani, kafići, sve krcato, napolju unutra, i poznate ličnosti sede, niko maske ne nosi ..atmosfera kao na moru u sezoni, muzika, veselje.

Mojoj divnoj saradnici je suprug preminuo prvi dan nakon završetka vanrednog stanja, kada je izašao napolje, izliv krvi u mozak. Čovek jeste bio stariji, ali zdrav bio, navikao da se kreće, aktivan bio, i kaže žena slomio se skroz što nije mogao da izlazi jer je bio 65+, i eto prvi dan izašao i kraj.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

10.06.2020, 16:11

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Kod nas svakog dana po 20-tak novih. Nasa Covid bolnica nece biti skoro zatvorena. Ja poznajem najmanje 10 zarazenih medju kojima i nas kum koji prelezao i kaze virus ko virus. 
Mi smo sto Dunja kaze ko na moru. Ja svakodnevno sa detetom u prodavnicu, kod kineza, butici.  Valjda nas prosla ona panika. 

Spremamo rodjendan, planiramo jezero sa drustvon. Nista se ne cimam kao ranije. 

clock-img

10.06.2020, 18:39

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

U Sloveniji je pre dva dana uveden opet karantin za sve koji ne dolaze iz EU ili zemalja šengena.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

12.06.2020, 10:54

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ja znam nekoliko ljudikoji su zarazeni i jos nekoliko u izolaciji zbog kontakata... realno, počelo je da se širi po kolektivima jer su ljudi maksimalno opušteni i neodgovorni. Vlast neću da komentarišem, poslednjih nedelju dana je sramota i vrhunac neodgovornosti i licemerja. AKo se ovako nastavi, 22-og opet odosmo pod ključ.

Uglavnom, mi sve ko i ranije, maske su obavezne u zatvorenom prostoru, nema kućnih druženja ali šetamo po prirodi.

clock-img

12.06.2020, 11:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Mili nije to neodgovornost vlasti, sve je to odgovorno isplanirano, juce utakmica sa 16.ooo ljudi cemu se ceo svet cudi. Nemci igraju bez publike, italijani i Englezi nisu ni počeli ja mislim, kod nas se potpuno nebitni derbi igra pred 16.000 ljudi, opuštencija svuda, u autobusima gužva, klime rade, pricali toliko da nece raditi, onda 21. izbori pa 22.kljuc.

< Poruku je uredio dunja RR -- 12.6.2020 14:22:33 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.06.2020, 12:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja sam u šoku zbog te utakmice.. ovo je ludilo mozga. Tek nas čeka haos.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.06.2020, 12:06

clock-img

pari

pencil-img

6778

Utakmica je stvarno bila potpuno nepotrebna u ovoj situaciji...

Generalno bih zabranila sva okupljanja još neko vreme ali ne vredi...ništa od toga.Igraonica blizu nas radi skroz normalno, ima puno dece i roditelja...

sitnice i emocije čine život...

clock-img

12.06.2020, 22:41

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Ja ne verujem u sve ovo. Nisam pristalica teorija zavere, ali sve je ovo previse nelogicno. 

clock-img

18.06.2020, 12:11

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da li slavite decije rodjendane i idete na njih, sada u ovom periodu?
Nasoj s je rodjendan za mesec dana...ne znam sta da radimo...da li da slavimo u igraonici, da li da naznacimo samo kuciuser posted image pojima nemam sta da radimo

clock-img

18.06.2020, 12:14

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Mene je pozvala drugarica na svadbu, bice 400+ ljudi. Niti mogu da ne idem, a opet... 🤭

clock-img

18.06.2020, 12:19

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Maro, mi za nedelju dana pravimo tortu J, pa ko svrati. Ali, mi inace ne padamo u vatru zbog rodjendana. On je mali da zove drugare iz vrtica, pa nemamo potrebu za igraonicom. A na rodjendane idemo. Mi planiramo krstenje, ali kum nam ne zivi u Srbiji, pa se jurimo da sve uklopimo.

clock-img

18.06.2020, 12:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: Maraj

Da li slavite decije rodjendane i idete na njih, sada u ovom periodu?
Nasoj s je rodjendan za mesec dana...ne znam sta da radimo...da li da slavimo u igraonici, da li da naznacimo samo kuciuser posted image pojima nemam sta da radimo

Mi iskreno nismo isli u igraonicu na rođendan kod kumova, a oni su posle otkazali jer u njihovoj familiji ima zarazenih. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

18.06.2020, 12:33

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

Isli smo prosle nedelje na zurku.
Nije bilo zarazenih od korone.
Mada dosta pozvanih nije doslo.

clock-img

18.06.2020, 12:50

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Nama bi u sustini najvise dosla rodbina sa decom. Plus kumovi i par prijatelja...ne znam sta da radimo.... dal u i graonici ili samo kuci sa babama i dedama...

clock-img

18.06.2020, 12:59

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Kako se vi osecate, tako uradite. Ako osecas strah, nemoj u igraonici.

clock-img

18.06.2020, 13:12

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

Kod moje sestricine u vricu osoblje pozitivno, ceka se ispomoc?

clock-img

18.06.2020, 13:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Svako radi onako kako osjeca da treba Ja licno ne bih isla.Za Davidov rodjendan samo tetka,baba i djed.U igraonicu ne bih ziva usla.Ali to je samo moje misljenje

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

18.06.2020, 13:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ni ja ne bih. Markov rođendan je u julu i ne planiramo da slavimo u nekom zatvorenom prostoru. Biće verovatno neki roštilj kod kuće u dvorištu sa najužima.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.06.2020, 15:53

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Ovde pocinje...juce 4 novozarazenih, danas 8...najvise od 29. aprila, vecina iz Bosne i Srbije (samo te dve zemlje imaju Covid 19). Danas se odlucuje o granicama, karantinu itd.. Prvi put nisam imala frku, sad mi nije svejedno 😟 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

18.06.2020, 15:57

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Iva, pa zar iz Srbije i BIh sme da se ulazi u Slo?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir