IZVORNA PORUKA: dijana1
Devojke sledeci vikend idem za BG i usput zelim da kupim SVE za bebu sem krevetca, duseka i komode. Planirala sam da odem u Aksu i da kupim sve na jednom mestu pa me zanima da li su kvalitetne stvari u Aksi i da nisu skuplji od drugih. Zanima me garderobica, posteljina, kadica sa stalkom, varalice ...... sve za bebu. I da li je Aksa na Banovom brdu najveca?
Srecno dijana 1
Po meni je najveci Aksa na Novom Beogradu. Radnja je ogromna i sve je lepo izlozeno i pregledno a i prodavci su veoma ljubazni. Sto se tice cena nisu skuplji niti jeftiniji od drugih mada su cene kolica, sedista ili kozmetike npr. svuda slicne. Proslog vikenda sam bas isla da pogledam gaarderobu kod njih i moze svasta da se nadje. Imaju divne peskire i povoljne podloge za krevece, daske za povijanje i svasta jos.
Najveci izbor postolja za kadice i kadica sam videla u Robnoj kuci Leto i cene su povoljne (sto ne vazi npr. za neke druge stvari ali ipak treba i tamo otici i videti. Bar da sluzi kao reper za uporedjivanje sa drugim prodavnicama
)
Najlepse posteljine sam videla (i kupila) u Baby Bum-u u Piramidi gde takodje ima i carsafa sa latisem kao i predivnih prekrivaca i cebenca koje nigde vise nisam videla. Predivne su posteljine i u Letu ali su i preskupe.
Za kolica i auto sedista preporucujem Turbo Limac na Bezaniji jer veci izbor nigde nisam videla a takodje i za garderobicu marke Coconut koja je povoljna i po meni kvalitetnija od mnogih drugih domacih proizvodjaca. Cene su npr. 350 din za bodice, 400 din za panralonice sa stopama, 650 din za pidzamice/zeke sa obostrano postavljenim rajsfislusom sa prednje strane.
Tu je i Enci Menci koji daje lepe novcane bonuse za prvu veliku kupovinu tako da mnoge stvari dodju jeftinije.
I najbitnija stvar - Aksa, Leto, Turbo Limac, Enci Menci - svi rade i nedeljom