IZVORNA PORUKA: Vedranica
Drage moje,
Ukoliko jos niste sve kupile za bebe imate dve sjajne veleprodaje u Zemunu koje u sklopu proizvodnje imaju i radnje maloprodaje...
Prva je u Orackoj ulici... Negde na sredini ulice sa desne strane - tetra pelene su 52, a svedske 48. Imaju i nosiljke, posteljine su im od 800 do 1200 din, a benkice od 52-62 din, peskiri za kupanje od 280-400.... Vise su nego povoljni
Druga radnja je u Karlovackoj 12, Pan se zove. Tamo imaju isto sve za bebe..
Nadam se da ce vam biti od pomoci jer stvarno imaju lepih, a pristupacnih stvari
Baš smo mm ija juče bili u Panu i mogu vam reći da je tamo jako povooljno. Čak je i najpovoljnije nego na drugim mestima gde smo bili. Obične i tetra su od 40-50 din, komplet posteljinica 900 din, ali ima karneriće na ogradici (barem ova što smo je videli). Mada se to meni i ne dopada nešto... Bele benkice 70, peškiri od 300-450portikle od 70-100 din itd. Imaju Nok-ov program što je super i dosta bebi kozmetike.
Danas smo bili u Sneguljici i mogu vam reći da nije nikakva razlika u cenama u odnosu na ostala mesta na kojima smo bili. Posteljinice kao u Aksi (koje oni inače šiju, a Aksa je nabavlja, je za SAMO 20 dinara jeftinija)...
Kalisa u Zemunu je isto povoljna, ne za sve, ali može da se probere...
Ako želite malo modernije da obučete svoju bebicu idite do Ušća, na zadnjem spratu ima Osh Kosh i tamo smo kupili 5 bodića sa kratkim rukavima za 1.780 din. Ima još svega i svačega tamo, prosto mi je došlo da mu nakupujem brdo nekih stvarčica pa mm kaže da ne budem blesava kad će pišonja to da preraste i pre nego što stignemo da mu i obučemo sve
< Poruku je uredio ljubičica -- 30.3.2010 22:06:11 >