cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pohađanje nastave od kuće

clock-img

02.05.2020, 14:25

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18879

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
Slazem se ali kad se skapira mislim da to pocinje skoro pa da ih zatupljuje. Uhvatila sam je da zna odmah resenje naoamet ali da ona to ispise. Pa sam joj rekla ako znas napamet nemoj pobogu pisati.

Bas zato i krenu sa potpisivanjem u jednom trenutku. Sve ovo ima neke veze sa izgradjivanjem logickog razmisljanja.

clock-img

02.05.2020, 17:24

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24790

Ivanka,ne zestim se stvarno. Srpski i jeste bitan predmet. Mada ako cemo tako bitan je i engleski i matematika i svi ostalo. Nego na srpski mislim zbog prijemnog. 
Inace,ne moze to tako da kopira sa neta. Vec im je zamerila sto neke stvari prepisu sa neta. Sve sto uzmu sa neta moraju da prepricaju. Mada mi je i suluda ova knjiga za lektiru,a skoro su imali lektire gde se spominju lezbejke i dlakave noge 😀

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.05.2020, 17:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18879

Pa naravno da mora da se preprica. Moraju da koriste svoje reci. Time se izgradjuje stil izrazavanja.
A lezbijke i tako to nek te ne brine. Kad gledaju Zadruge i Parove, skolska lektira je mala maca za to 😊

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 2.5.2020 17:38:46 >

clock-img

02.05.2020, 17:59

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24790

Mi ne gledamo to 🤣 zna on sta su lezbejke,samo kažem da mi to nekako nije lektira. Bolje da su radili Decake Pavlove ulice,na primer. Sto se tice koledarskih pesama i neta, mnogo je to teksta i jako zeznuto. 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

02.05.2020, 18:04

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18879

Odaberite samo kljucne stvari. Bitno je da napise sa razumevanjem i smisleno.

Sta su, cemu sluze i kad i kako su se koristile i najociglednije predstavnike pesama, tj pesme. Nek citira neki stih pa objasni. Lako.

clock-img

02.05.2020, 18:17

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Mi ne gledamo to 🤣 zna on sta su lezbejke,samo kažem da mi to nekako nije lektira. Bolje da su radili Decake Pavlove ulice,na primer. Sto se tice koledarskih pesama i neta, mnogo je to teksta i jako zeznuto. 

Tacno. Slazem se. ❤️

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.05.2020, 19:48

clock-img

mati

pencil-img

6668

Ja samo zelim da kazem da imamo diiivnu uciteljicu. Objasnjavala je M pola sata nesto oko matematike. A posle smo mi pricale. I da napomenem da ja nisam neko ko ce se uvlaciti uciteljicama i reci im samo ono sto zele da cuju. Ili kako dete sve zna, a opet nije tako. U sustini, jako je dobar, sve petice, ali kad nesto zaskripi kao sada, uredno prijavim.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

03.05.2020, 21:29

clock-img

flamingos

pencil-img

25456

Za sve one koji ne znaju-subota je radna.Objavila učiteljica raspored.

clock-img

04.05.2020, 09:01

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18879

user posted image
Eh kad se samo set_im.... Prebiranje po karticama, pa listanje da nadjes pravi pasus i procitas skoro celu knjigu.... 

clock-img

04.05.2020, 09:41

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Ivanka, potpuno si u pravu! Sate sam provela pored ti ormarića. user posted image

clock-img

04.05.2020, 11:20

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Kada se zavrsava nastava na daljinu?

clock-img

04.05.2020, 11:23

clock-img

flamingos

pencil-img

25456

Krajem maja,ako ne promene.

clock-img

04.05.2020, 11:24

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Zato uvode radne subote da uskoro bude gotovo. Hvala ti.

clock-img

04.05.2020, 11:31

clock-img

flamingos

pencil-img

25456

Nema na čemu.Pozdrav.

clock-img

04.05.2020, 11:53

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: physio70

Zato uvode radne subote da uskoro bude gotovo. Hvala ti.

Radne subote su ranije predvidjene da se odrade dani koji fale a ne koji ce faliti. 

clock-img

04.05.2020, 13:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

Da, fali. Bice jos jedna radna subota.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

07.05.2020, 16:16

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Aaaaa, kad će ovome biti kraj? Još samo da ih vrate u školu da se okuže pa eto.
Danas, veroučiteljica dva domaća- čemo zaimesvegasvetoga???? Nemica- dva, od toga mogu da joj viknemsamo šneeeel i halt i covort i šmuciger ( to i nije švapska reč - švabe=vojvođanski Nemci, mada možda i jesteko će ga više i znati), Engleskinja domaći plus test, Srpkinja juče test danas domaći i sastav za neki konkurs, matematičarka standardno svaki dan domaći, tahnika i tehnologijanacrtaj tangram- sva sreća da ne mora ponovo danešto pravi jer njene manuelne sposobnosti su:bravo Zvercice nisi se povredila, geograf je uzeo danak i istoričarka. Muzicirala je i snimala šuma peva još da prof likovnog traži da napravi nešto od gline i da pošizim ko što jesam.
Eto, dosta mi je!
Samo da pomenem da matori svaku hebenu noć pregleda domaće i da spavanje u ovoj kući i dva i po sata bez obrazovanja znači luksuz!
A vi? Kakote?
PS subota je radna

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

07.05.2020, 16:21

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ja ću samo reći, jedva čekam raspust!
Dojadilo mi je ovo prepisivanje i sa L preko vibera, i provera domaćeg i slanje i sve. A da budem tu da je iskontrolišem, hmmm pa teško izvodljivo.

I da, jeeej za radnu subotu 🤯

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

07.05.2020, 16:25

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Ja ću ti samo jedan herc user posted image user posted image user posted image
ništa ja nisam znala jer sam debil tek hvatam konce i ponovo herc user posted image

clock-img

07.05.2020, 17:05

clock-img

mati

pencil-img

6668

M je danas imao proveru iz matematike, uciteljica je "zamolila" roditelje da joj se do veceras posalju... Proslog puta je u ponedeljak zamolila roditelje koji nisu poslali proveru od cetvrtka, petka da posalju... Toliko je dobra, a vec zloupotrebljavaju.
I meni je vise dosta ove skole. Lepo bi bilo kada bi krenuli i u skolu i u vrtic, da se vide sa drugarima. Ali ovaj vid nastave mislim da nas je sve iscrpeo i izmorio. Jos dve radne subote... Jooooojjjjj...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

07.05.2020, 17:17

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

IZVORNA PORUKA: Olga75

Aaaaa, kad će ovome biti kraj? Još samo da ih vrate u školu da se okuže pa eto.
Danas, veroučiteljica dva domaća- čemo zaimesvegasvetoga???? Nemica- dva, od toga mogu da joj viknemsamo šneeeel i halt i covort i šmuciger ( to i nije švapska reč - švabe=vojvođanski Nemci, mada možda i jesteko će ga više i znati), Engleskinja domaći plus test, Srpkinja juče test danas domaći i sastav za neki konkurs, matematičarka standardno svaki dan domaći, tahnika i tehnologijanacrtaj tangram- sva sreća da ne mora ponovo danešto pravi jer njene manuelne sposobnosti su:bravo Zvercice nisi se povredila, geograf je uzeo danak i istoričarka. Muzicirala je i snimala šuma peva još da prof likovnog traži da napravi nešto od gline i da pošizim ko što jesam.
Eto, dosta mi je!
Samo da pomenem da matori svaku hebenu noć pregleda domaće i da spavanje u ovoj kući i dva i po sata bez obrazovanja znači luksuz!
A vi? Kakote?
PS subota je radna

Cek, Olga i kod vas je radna subota?
E, vala i meni je dosta skole. A nemam pojma sta ce nas nastavnike da ceka nakon zavrset_ka skolske godine 

clock-img

07.05.2020, 17:51

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Radna, Sanjice, radna. Šta profesore čeka - videćete.
Ja imam dvokanalno- ona svi predmeti, on samo njegov i pripreme i odpreme i planovi i ludila.
Mi u Vojvodini smo imali epidemiju gripa i to smo počeli da odrađujemo, tj da odrađuju škole (jbg nemogu da se odvojim jer itekako utiče na mene) i ostalo je je još tri dana a neke radne subete su bile jer fali dana. Ne znam ja to da objasnim kako fali dana al probaću. Znači svaka školska godina treba da ima određeni broj dana ( pon-uto-sre-čet-pet) pa ako ima višak nekih drugih dana oni se menjaju a ako nema onda se radi subotama. Etogac, probala user posted image
Šta se sad odrađuje, pojma nemam- neki petak

clock-img

07.05.2020, 18:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25456

Da,radna subota,obavestila nas je učiteljica.

clock-img

07.05.2020, 19:35

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Jos samo tri nedelje i zavrsava se skolska godina. Jeste zamorno postalo.

clock-img

07.05.2020, 20:29

clock-img

Tiziana

pencil-img

2651

Posto se sa njima nista ne zna i histericno menjaju odluke (do danas plan u gsp samo na prednja, kontrola, sedi se na svakom trecem mestu, u bus samo sa potvrdom o neophodnosti na poslu, danas vec ma svi mogu, visite iz buseva kao i pre v. s. nosite ili nemojte maske, to je sve ok) ja nesto cenim da ce da vrate decu u skolub na nedelju, dve u junu...