cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pohađanje nastave od kuće

clock-img

11.04.2020, 15:25

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Sanjice link ne funkcionise definitivno.

clock-img

11.04.2020, 15:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Probajte sa laptopa. Kod mene normalno radi. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.04.2020, 18:51

clock-img

gocic

pencil-img

886

Kod nas sve radi, kakav link

clock-img

11.04.2020, 21:16

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24788

Gocic,molim te procitaj Uslove korišćenja foruma. Nemojte pisati postove tek da bi nesto napisali! 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.04.2020, 13:10

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja ovde moram primetiti da su deca ,bar ja tako mislim više sad opterećena školom i školskim obavezama nego za vreme redovne škole. Sada pogotovo kod moje starije dece, koji idu u 5 razred i 1 godinu gimnazije...svaki dan imaju toliko domaćeg i obaveza da ne stignu ni napolje da oduuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.04.2020, 13:15

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Da budem iskrena ja mislim da je to namerno tako uradjeno... Sto vise obaveza da bi se deca, i roditelji samim tim, drzali u kuci, da se ne izlazi napolje.

clock-img

12.04.2020, 13:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Deca provedu min 5h u skoli i jos bar 2-3h kuci uz domaci. Znaci radno vreme im je 8h. Samo sto mi tih 5h sad vidimo i dozivljavamo i ucestvujemo u njima.

clock-img

12.04.2020, 14:13

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Sve mogu da stignu ako se dobro organizuju. Pojedini nastavnici znaju da preteraju sa domacim, to se slazem.

clock-img

12.04.2020, 14:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25447

Slažem se,Ivanka.Ništa im ne fali.Lepo predaju,i mi,roditelji,pored njih štošta naučimo-ups-priset_mo se naučenog😀

clock-img

12.04.2020, 15:11

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24788

Ja nisam nastavnik i ne zelim to. Prema tome,nek smanje malo doživljaj.

clock-img

12.04.2020, 21:41

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja sad pročitala da će se možda nastaviti škola 15 jula., onda 15.septembra sledeća školska godina.Nije mi dobro😦😠😬

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.04.2020, 21:45

clock-img

flamingos

pencil-img

25447

Branki,verujem ti.Sad smo i mi čuli.Ali,možda i ne bude tako...Juče jedno pričaše,danas drugo,ko zna šta će sutra da izjave.

clock-img

12.04.2020, 21:55

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26985

Klik

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.04.2020, 04:53

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

za jun mi je ok. Vratimo se zakljucimo ocene, idemo jedno mesec dana i onda raspust.Ne bi bilo humano prema deci a i nama nastavnicima da npr krenemo od jula pa do decembra da nema veceg raspusta. A opet ako racunaju na novi talas na jesen, pa racunaju bice vandredni raspust onda mozda i bude tako sta znam

clock-img

13.04.2020, 08:15

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Stvarno ne bi bilo uredu da preko leta idu u školu jer oni i sada kao da su u školi,samo što je ta škola u kući.Ja opet pričam iz svog iskustva... Na primer da zamislite jedan dan moje ćerke.. Ujutru u 10h imaju čas na skajpu sa prof fizike, u 11h na Microsoft teams imaju test iz latinskog, u 14h istoriju... I onda slušaju tri ili četri časa na RTS. A u međuvremenu uči.. Neki profesori zovu preko vibera ili mesingera da ih i uživo ispituju. Možda to i ne bi bilo toliko opterećenje da nema puno predmeta, a svako svoj predmet ceni kao najvažniji. A ona hoće sve da postigne jer ne želi da pokvari uspeh sa polugodišta 5,00.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

13.04.2020, 09:01

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24788

Upravo tako. Ne vidim zašto opet u skolu ako se sada svi raspadamo. Da nije bilo ove nastave onda u redu. Mada stvarno ne vidim sta smo izgubili mi koji nismo isli za vreme bombardovanja u skolu.

clock-img

13.04.2020, 10:30

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Ja sam razumela da bi raspust svakako bio u avgustu. Cak cini mi se da sam negde procitala da bi nastava mogla da teaje DO 15.jula..sto i nije toliko dramaticno.Ali mislim da toliko histericno plasiraju info i menjaju ih na dnevnom nivou da ko zna sta ce na kraju biti. 

Ko je pootvarao ovoliko tema, te sampon, te gel, te pusaci, te ne pusaci..? 

clock-img

13.04.2020, 10:34

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Tiziana, teme su otvorene pre nekoliko godina. Da li je problem sto se pise?

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

13.04.2020, 10:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34344

Tiziana, u toku je nagradna igra, biće ovako jedno duže vreme user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.04.2020, 10:50

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Ja se nadam da ce ta letnja skola ostati slovo na papiru. Radi se i sada i to dosta.

clock-img

13.04.2020, 12:50

clock-img

mati

pencil-img

6667

Nema table na casu engleskog, nastavnica predaje online.
Samo cekam pojedine roditelje u grup sada da negoduju, ima jedan, drzi monolog, kako sve ovo treba promeniti...user posted image
Na roditeljskim sastancima stalno kritikuje skolstvo, sad se prebacio na nastavu od kuce.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

13.04.2020, 12:56

clock-img

flamingos

pencil-img

25447

Mati,narodu se ne može ugoditi.Šta fali,evo dete prati.Sad-ne možemo da tražimo dlaku u jajetu.Situacija je takva.

clock-img

13.04.2020, 13:15

clock-img

mati

pencil-img

6667

Pa to i kazem. Danasnji cas je bio bas zanimljiv, ko hoce da prati, hoce, ko nece, ima izgovore.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

13.04.2020, 13:27

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Deca provedu min 5h u skoli i jos bar 2-3h kuci uz domaci. Znaci radno vreme im je 8h. Samo sto mi tih 5h sad vidimo i dozivljavamo i ucestvujemo u njima.

Slažem se. Obrni - okreni, nemaju više obaveza nego ranije.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

13.04.2020, 13:43

clock-img

gocic

pencil-img

886

IZVORNA PORUKA: mati

Pa to i kazem. Danasnji cas je bio bas zanimljiv, ko hoce da prati, hoce, ko nece, ima izgovore.

Bas tako.