cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 03/20

clock-img

05.03.2020, 09:39

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Zavrsili smo i kontrolu,sve je ok,za nedelju dana moze u vrtic,ako je sve ok ne moramo u utorak na kontrolu,kaze puno virusa,da ne cekate..ma kakva kontrola,vec sad nema krvi kaze.

Tako da smo zavrsili sve,vrlo uspesno i bez problema..olaksanje!

clock-img

05.03.2020, 10:03

clock-img

flamingos

pencil-img

25419

Super Von,sad ste mirni.

clock-img

05.03.2020, 10:16

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Super Vona divno.

Joj mame, sta se kuva danas, dajte ideje! 

clock-img

05.03.2020, 12:51

clock-img

pari

pencil-img

6778

Super von, bas vam je to dobro proslo sve!

Ja cu neke njoke sa piletinom i pavlakom...
Ja bila na baletu...bas uzivam u tome :)

sitnice i emocije čine život...

clock-img

05.03.2020, 13:12

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Khalesi ista me muka muci,uopste nemam ideju sta za veceru.Valjda ce mi nesto pasti na pamet 🙄

Von bravo za deckonju,hrabrisaPari koliko cesto ides na balet,jaa te odmah zamisljam u onoj pufnastoj suknji i uskom bodicu 😁 Kad idete za AmerikeMama Jo ima li vas,kako ste?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.03.2020, 14:30

clock-img

pari

pencil-img

6778

Hahaha emice...svi smo u helankama i majicama ..to je više rekreacija sa elementima iz baleta, ali je lepo...muzika je lepa, nas 6 ide, nastavnica nam je divna, posvećena, stalo joj je, pozitivna jedna osoba. Baš mi prija!Za Ameriku ne znam kad ćemo...nadam se u aprilu ili najkasnije u maju...
Danas je lep dan, smišljam gde bih mogla sa mojima posle vrtića...neko igralište...
Mama jo, druge mame, kako ste?

clock-img

05.03.2020, 14:38

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Pari divno. Ja bih volela da nesto zanimljivo ima tu blizu... Ali mi bzv kad mpram da se vozim kroz guzvu... A ovde stalno neka guzva i kada nije vreme za nju...

Mada sad cu da set_am na prolece 🤣Joj Emice dosla nam drugarica iz skole tj cerkicina drugarica a ona samo spagete jede. Pa sam napravila spagete 🤣🤣🤣

clock-img

05.03.2020, 14:48

clock-img

pari

pencil-img

6778

Meni je u trudnoći joga baš prijala, išla sam na prenatal jogu...i šetnja naravno .. 

Ja ću sad proju da napravim iako me mrzi nešto...

clock-img

05.03.2020, 16:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kod mene ce izgleda biti sendvici,jos samo malcu da nesto spremim,on ne jede sendvice.Dosla nam i danas od zaove curica,ali danas su dobri.Eno ih izmisljaju pjesmice

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

05.03.2020, 16:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Dobar dan drustvo.

Von, drago mi je da je sve proslo ok. Citala sam ali se nisam oglasavala. 
Meni je danasnji dan bas fujic. Jedva cekam da se zavrsi. Malo sam prilegla, pa decu na aktivnosti.. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.03.2020, 19:03

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Samo da vam mahnem. Nervozna sam, umorna, iscrpljena... Von, hvala Bogu da ste super prosli. Bas mi je drago. Grlisa za sve! 

clock-img

05.03.2020, 20:02

clock-img

pari

pencil-img

6778

Fil, drzi se...mogu da zamislim kako ti je...

Kako se vasa starija deca ponasaju u odnosu na mladje sestre,bracu? Moj M jako voli T i uglavnom se slazu super ali ima momenata kad ga ona nervira jer je mala pa mu ili pokvari igru ili tako nesto i onda se on naljuti, rasplace i to bas jako...bas ga povredi to...A ja ne znam ni sama kako da reagujem tad...T nije nikad bezobrazna, u smislu da mu ne kvari nista namerno nego prosto,mala je.

clock-img

05.03.2020, 22:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Pari, on ne razume da je ona to radi jer je mala. Place zato sto mu je krivo sto mu je rasturila a on je mnogo voli i ne razume zasto mu rusi kad su brat i sestra koji se vole. Porasce on pa ce shvatiti. 

clock-img

06.03.2020, 04:38

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dobro jutro. 

Pari bas sam se nasmejala 😂. Nas P je nemoguc. I da on  namerno D smeta. Obozava je. Za  njom ide i u wc ma sve. Uzas. D od njega nema sekundu mira. Skraba joj sveske knjige crteze njene. Mq haos. D vristi place nekad. Ja govorim non stop izludecu. Ali se jako vole. Tako da to sve ide u rok sluzbe. Moraju da we navikavaju 😁. Nekad ne znam kako D uopste uradi domaci. Zato sad preko leta moramo njoj sobu na spratu obavezno da namestimo. Mali dosadnjakovic i bezobraznik. Ju sto je juce bio bezobrazan. Strasno. I on je stvoren da rusi i rastura. Stvoren za te stvari. Prepun energije zivac prkosan. Ma karakter mu je uzas. Ali kad se sve pogleda dobar je. Hihi...
Boze ja danas decu iz skole vodim na sahranu. Umrla ucenica od leukemije roditelji nisu ni znali da je bolesna. Tj niko nije znao. Strasno. 
Jos nisam sve nadoknadila sto imam ali polako. Bitno da sam Njuzleter zavrsila. To sam uvek pod stresom par dana. 

clock-img

06.03.2020, 06:39

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Jutro mame. Otkucam poruku pola strane i ovaj me izbaci ne objavi je. Kako me to nervira. 

clock-img

06.03.2020, 06:54

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutro!

Joj,Ljisho,sto je to strasno...Ustala sam zapusenog nosa,alergijski..strasno.

clock-img

06.03.2020, 07:00

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Dobro jutro. Kako ste?Ljiso, bas strasno..Kh,  kako si ti?Von, super za vas. Bas mi je drago.Pari, kod nas kad dodje seka, moj M je odusevljen.. posto ona ne zivi sa nama. Ali ceto je tu. Otplike na 15 min je od nas. Ali kad nije po njegovom onda je ljut na nju.  Ne place, vise je u fazonu da joj napravi neku zamku,  da joj popije sok, da joj izvlja nesto,  da joj sakrije patike... ali brzo se pomire. Pozdrav za sve

clock-img

06.03.2020, 08:07

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18864

Ljisho, strasno... 😭

clock-img

06.03.2020, 09:59

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Ljisho , tuzno i strasno.
Ja kuvam nesto za rucak pa da brisem napolje. Do sad sredjivala.
Drugo nema nista , sve u krug.

clock-img

06.03.2020, 13:45

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Gde ste mamike?

Isla sam do firme,zvali me,set_ili se mene za 8.mart..prosle godine nisu..kaze mi direktor da je bio ljut prosle godine..debil?!?!jer sam ga ostavila kad mu je bilo najteze..

clock-img

06.03.2020, 13:48

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Mi dosli iz vrtica. Malisa je sve bolji i bolji.. rucak i u krevet. 

Malo da drema... Ne znam do koliko godina su vama deca spavala?Ali njemu treba, vidim da zeli da spava i sav je umoran.Kako ste vi?Znaci Von, ove godine se vracas na posao, pa sef sada set_io tebe?Bar se set_io.. Ostale mame kako ste?❤❤❤

clock-img

06.03.2020, 13:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Mirko,moje su prestale da spavaju sa 2 godine..uzas..

Za 2 meseca se vracam na posao!

clock-img

06.03.2020, 14:19

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Mirko Svirko, po meni i sa 5 godina deci treba taj dnevni san. 

clock-img

06.03.2020, 15:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Pozdrav mame.
Ljisho, uzasna vest... A koliko to dete ima godina, iz Indjije je? Strasno.

Mirko, moja ima 4,5 god. I i dalje vidim da joj treba taj dnevni san. Neka ih neka spavaju samo.

Fil, draga, veliki grlisa za tebe. I ja sam u teskoj minus fazi, u potpunosti te razumem!

Inace, stigao nam rezultat stolice kod J... Negataivan na viruse, ali u uzorku registrovan genom Salmonella spp... Dakle nije virus nego trovanje hranom, zar ne?
Vrtim film unazad sta smo jeli... Svi u kuci smo isto jeli. Nema nista pokvareno da smo pojeli...
Ali i dalje mi stoji u glavi da se tsj dan igrala u parku sa malenom, i ova joj se nekoliko puta zakasljala u lice, grlile se, drzale za ruke... I tek na kraju njena baka nam rece - evo Sara ima proliv, malo sam morala da ih izvedem.
Je l' moguce da je od nje dobila? Moguce da se salmonela lrenese sa coveka na coveka?

,,Carpe diem"

clock-img

06.03.2020, 15:48

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Odnosno u sredu su se igrale, u petak su njoj krenuli simptomi

,,Carpe diem"