cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 03/20

clock-img

12.03.2020, 11:53

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Von, vidi kako je divno vreme napolju😀 Za poželiti za ciscenje

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.03.2020, 12:17

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18865

Ja sam juce kupatilo kompleeeeeet oribala, cela kuca bazdila😊

clock-img

12.03.2020, 12:28

clock-img

pari

pencil-img

6778

Stavljam neki Sinuzan u nos, prija mi...eterična ulja su u njemu.

Ja bila na baletu...bože koliko ja to volim...nastavnica nam je divna...
Trebala bih nešto da smislim za večeru danas za decu, nemam ideje...
Kako ste mame?Vredne ste 🙂

sitnice i emocije čine život...

clock-img

12.03.2020, 12:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18865

Pari, odmor i za telo i dusu😊

clock-img

12.03.2020, 13:17

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Milena jest,polen trave i drveca.Sad ce poceti pored kihanja i crvenila ociju krvarenje iz nosa.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.03.2020, 19:43

clock-img

pari

pencil-img

6778

Evo ja se i zapušila...prethodnih dana su me samo boleli sinusi, sad zapušena...

Mi bili na Adi i malo kod nas u kraju, puno ljudi napolju...stgarno je lepo vreme.
Ja sutra idem da se ofarbam i ošišam, moram dosta da ošišam...
Kako ste mame?

clock-img

12.03.2020, 20:37

clock-img

flamingos

pencil-img

25419

Pari,draga,grlim te i ljubim da mi budeš dobro.Znači sutra se sređuješ.Lep je dan i ovde bio,baš je toplo.Volim ovakvo vreme,ne volim kišu,zimu.I sutra javljaju toplo,a od subote pad temperature.

clock-img

12.03.2020, 22:07

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pari,jesi li pila antib zbog ypale? Moja drugarica je na kraju morala..vukla je jako dugo,tako kao ti.

Inace,ne znam da li da se smejem ili placem...tu mi je sveki,imala sam sa J neku radionicu u vrticu i dosle kuci oko 6.. puna sudopera sudova,rucali mm i T i sve serpe stoje..ona sedi i gleda tv..unela je susilicu sa vesom i pokupila samo svoj ves..ja ne veryjem!! Ja uredno kuvam ruckove,ona se vise i nw igra sa decom,jer je kicma boli..lezi i gleda tv..toliko serija i filmova nisam pogledala u prethodnih god.dana...Kakvu ja babu imam..stalno nam je mesila nesto,pravila...vodila nas negde..kuda ide ovaj svet..

clock-img

12.03.2020, 22:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Dobro vece. Meni se S bas prehladila a ne saljem je u vrtic. Ja sam isto procurila. Ukljucila sam joj aerius. Naravno pije cajeve. Ja cu sad jedan aspirin i u krevet. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

12.03.2020, 22:13

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Von, moras da joj das zadatak kad izađeš. Znam da to ne volis da crtas nekom ali neko prosto ne može da se set_i. 

clock-img

12.03.2020, 22:27

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sanjice,pa ti bi videla i uradila..pri tom vidi se koliko posla imam sa njih troje..i sta sve uradim..

clock-img

12.03.2020, 22:35

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Kažem ti neko ne vidi, nema osecaja i pravi se lud. Uh sto to ne volim. Ja gde god odem sklanjam za sobom. To mi je nekako normalno. 

clock-img

12.03.2020, 22:36

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Izgleda da smo nenormalne...uvek mi presedne kad dodje..pitam se kako moze?!?

Idemo u krevet,bas sam umorna. Laku noc mamike!

clock-img

12.03.2020, 22:57

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Von razumem te. Evo mm i ja se vecras kombinujemo ko ce da cuva decu sutra. Desi se da mm naredi da sveki kuva deci jer sam ja na poslunona sizne sto ne skuvam nesto prethodnog dana za sutradan. I ja budala kuvala tako e sad vise necu. Pa valjda moze da spremi jedan rucak. Neverovatna je. Ma i moji nisu bolji. Da ne kazem gori su al ajd kao "dalje su" pa da i ne zamerim. 

Ja ocenila kontrolne. Idem u krevet. Ustacu rano imam posla za strance haos.

clock-img

12.03.2020, 22:57

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ajde Von. Sutra joj zadaj nesto da radi.

I ja cu polako. Treba poraniti za selo, a pre toga deci da spremim dorucak. 

clock-img

12.03.2020, 23:01

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ljiso, moja svekrva nikad nama nije skuvala jer deca to ne bi jela. Skroz je bezukusno. Nije se nesto ni nudila. Tako da se snalazim sama. Evo veceras sam im skuvala grasak sa mesom jer ja celo pre podne nisam tu. Snalazimo se jer mm moze u nekom trenutku da ih obiđe i da se vrati. Danas npr nije mogao da izađe, pa sam ja zurila kuci. U stvari ni ne pamtim kad sam se vracala ili isla bez zurbe. Moji koraci su kao da trcim. To je život bez pomoci. 😀

clock-img

12.03.2020, 23:06

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Sanjice verujem. Ali eto stvarjo da covek ne poveruje svi su u penziji a nas dvoje vecito kako cemo s decom. Razmislja se da ide sa da krv. Pa da dobije 2 dana. Tako smo vec jednom radili pre 4 meseca. Ma to su kombinacije haos. On se javi da ce kasniti na posao i td. 

clock-img

13.03.2020, 08:17

clock-img

pari

pencil-img

6778

Sanjice, Ljišo, kako ste?

Von, ja uglavnom završim na ab ali se sad trudim da prođem bez.I danas će biti lep dan, pa sutra hladnije.
Nedostaje mi mm mnogo...
Kako ste druge mame? Mama jo, Maraj, Jess, Bebi, Emice, Milena...?

clock-img

13.03.2020, 08:37

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Jutro!

Pari,mucis se dugo..i opet ab😔Nema mamika..Ljisho,Sanjice,sve mi je jasno....sta reci..kad moja sveki u 9 ystane,kod mene..kod kuce do pola 10,10 spava...a mi u 7...

clock-img

13.03.2020, 09:20

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Citam vas... Mi smo bolje konacno. Sto bi rekle moje dve princeza,, i kakanam je ozdravila,,,.. ( kad smo nosili J stolicu na analizu one su naravno videle i bile zabezeknute kad sam punila bocice i u cudu pitale,, mama pa sta to radis?? ''... Onda sam im rekla da i kaka mora kod dr)

Nismo na nekom strogom rezimu (pisacu u temi) ishrane, ali bez belig brasna i industrijskih slatkisa svakako.
Danima mi sad zanimljivo to sve pauvodim neke zdravije navike u ishranu svih nas. Trebala sam i ranije.
No...

Kako ste ostali

,,Carpe diem"

clock-img

13.03.2020, 09:25

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobro jutro, mame! Kako ste?
Mama Jo, super da ste bolje! Baš sam pomislila na vas skoro.
Ja na poslu, još ovih par sati da prođe, pa da počne vikend. Odužila mi se ova nedelja.

clock-img

13.03.2020, 09:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Dobro jutro!

Mama Jo, drago mi je da ste bolje! Milena, kako je svekrva danas?

Pari, nadam se da ćeš biti ok, da će proći bez ab.

Mm sutra rođendan, imali smo neke planove i sad ne znam šta da radimo. Nije mi svejedno da se okupljamo negde.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.03.2020, 10:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18865

Dobro jutro, ja od 9 na poslu.

Upravo slete neki avion odnekle, roze, mislim da je Ryanair. Lepo bogami... 

clock-img

13.03.2020, 11:09

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ja se ofarbala, evo sad ću da se šišam...postaviću sliku ako budem lepa 😉

clock-img

13.03.2020, 11:09

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam tu,iskreno nemam zelju da pisem kad se pise samo od jednom.Imam osjecaj polako da ce ako otvorim frizider kihnuti na mene.Nemojte me shvatiti pogresno ali zadnjih dedetak dana nigdje ne postoji druga tema.Mama jo neka ste konacno bolje.Pari ako ces svejedno zavrsiti na ab zasto ne uzmes odmah da se ne mucis vise.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...