cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 10. deo

clock-img

13.12.2020, 21:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Диди, какав ти је то хлеб? user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.12.2020, 22:11

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sarma i medeni srce, carska pita.

,,Carpe diem"

clock-img

13.12.2020, 22:14

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Gulas i coko moko tortu.

clock-img

13.12.2020, 22:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anci sta su padobranci? 

Emi, to su kolačići tj kao puslice sa orasima/lešnicima, spojeni čokoladnim filom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.12.2020, 23:02

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja grasak za 2 dana skuvala.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.12.2020, 23:27

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Kupus sa rebarcima.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

14.12.2020, 01:45

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Sanjice, iz knjige recepata koja je stigla uz pekaricu. To je recimo kao testo za kifle.Suština je da umutiš 1-2 jajeta u onoj merici, doliješ mleka do količine koliko inače vode stavljaš u hleb i ostalo sve isto kao u klasičan hleb - brašno, so, šećer, kvasac. E, da, umesto ulja ide 20g maslaca, mada verujem da može i ulje.Banana bread isto često pravim, deca ga baš obožavaju. 
Jai, Ana, to je moja mama često pravila ranije. Zaboravila sam skroz na njih, a obožavala sam. ih. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

14.12.2020, 11:45

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Danas ću da napravim zelenu salatu. Kupila jutros na pijaci 50 dinara komad (naravno da sam uzela dva), ovi moji nek jedu ostatke od juče

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

14.12.2020, 14:39

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Cufte i krompir pire .

clock-img

14.12.2020, 15:25

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Sanjice, iz knjige recepata koja je stigla uz pekaricu. To je recimo kao testo za kifle.Suština je da umutiš 1-2 jajeta u onoj merici, doliješ mleka do količine koliko inače vode stavljaš u hleb i ostalo sve isto kao u klasičan hleb - brašno, so, šećer, kvasac. E, da, umesto ulja ide 20g maslaca, mada verujem da može i ulje.Banana bread isto često pravim, deca ga baš obožavaju. 
Jai, Ana, to je moja mama često pravila ranije. Zaboravila sam skroz na njih, a obožavala sam. ih. 

Морам и ја да видим у тој књизи. Ми увек правимо стандардни хлеб. Али ћу пробати после поста

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

14.12.2020, 15:43

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Jafa kolac i pribiranje ruckova od vikenda 😊

clock-img

15.12.2020, 12:54

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Kuvam varivo od graška i mesni rolat. Dok je rerna vruća zviznuću i pogačice sa čvarcima. Dobila od komšinice "koštolo" - to se nosi po komšiluku kad ljudi prave disnotor ( svinjokolj). Rekla bih da će u nedelju biti krompirače jer je u kesi bilo i kobasica i kašoš hurka a i malo rebara user posted image
Radujem se ko dete user posted image

clock-img

15.12.2020, 16:49

clock-img

Milkica2

pencil-img

28

Danas na meniju za mene i moju djevojcicu posni pasulj ili meljani kako god ga nazivate 🤩

clock-img

15.12.2020, 17:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Olga svidja mi se sve nabrojano.Mi cemo za dvije sedmice susiti meso.

Kod mene za rucak bile makarone zapecene sa pavlakom i mocarelom i uz to krilca.Za veceru cu djeci pljeskavice,nama sataras.Hljeb se pece.Svekrvi se jele hurmasice pa sam napravila i to.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.12.2020, 17:10

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Krompir čorba i kupus salata.

clock-img

15.12.2020, 20:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Nista.isli u kafanu na rucak kasni.to je do sutra ujutru,ne kuvam.

branki

clock-img

15.12.2020, 22:54

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Kuvala pasulj i neku kosku , haha ostala sam tri sata, dva dana ima da jedu .

clock-img

15.12.2020, 23:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Kašoš hurka... Volim kad olga priča mađarski... Sexy lady 😍😉

clock-img

16.12.2020, 12:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Za rucak mesni bućkuris i pomfrit,za veceras vjerovatno buhtle

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

16.12.2020, 12:09

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kašoš hurka... Volim kad olga priča mađarski... Sexy lady 😍😉

user posted image
danas akoim napravim prženice dajte mi ovacije user posted image
nego kupila sam kajmak a kajmak i prženice nisu doručak to je bomba user posted image

clock-img

16.12.2020, 12:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hahaha ja sam sinoć izvadila mleveno meso iz friza ali još nisam počela da spremam, ne stižem. A treba da dođu da postave kaljeno staklo pa m se onda i ne počinje.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

16.12.2020, 13:14

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Olga ja sam prije par veceri pravila przenice,ubili je jeduci.Samo mi falila slaninica i pekica 😂

clock-img

16.12.2020, 13:44

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Jos uvek kuvam a ne znam ni sama sta 😂

,,Carpe diem"

clock-img

16.12.2020, 13:48

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hahaha Mama Jo, često imam takve dane user posted image

Kod mene ipak danas musaka sa boranijom. Dete je "oduševljeno" user posted image

clock-img

16.12.2020, 13:51

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Olga ja sam prije par veceri pravila przenice,ubili je jeduci.Samo mi falila slaninica i pekica 😂

Sta je pekica?

Kod mene danas pilav sa pecurkama i krem corba. Za decu pohovana piletina sa kornifleksom iz rerne