cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 10. deo

clock-img

12.08.2020, 11:42

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Za doručak pitice sa sirom.Za ručak gulaš.

clock-img

12.08.2020, 11:43

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Kuvam kukuruz. Deci je ostao od juce paprikas. Meni i mm paprike i pomfrit iz rerne i kupus salata 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.08.2020, 18:32

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Pasulj corbast, kupus salata i palacinke.

clock-img

13.08.2020, 18:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dorucak po standardu konje sta stigao.Rucak spagete carbonara,za veceru slatka peciva po Sašinom receptu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.08.2020, 23:07

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Danas je bila corbica za rucak i spagete bolonjeze.

Od sutra pocinje post, pa cemo mm i ja drugacije

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

14.08.2020, 06:51

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Juneci gulas i makarone.dorucak usput.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.08.2020, 09:06

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Dete hoće topli sendviĉ za doručak.Za ručak im spremam špagete.Sebi ću da isprželim krompir i paradajz za salatu.

clock-img

14.08.2020, 09:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Nama je poceo Gospojinski post. Jedva sam cekala. Za dorucak deca jedu sendvice. Meni su ostale spagete od juce. Samo sam dodala przenu papriku i keca. Deci je ostao jucerasnji dorucak. Mi cemo neki pozaz od bundeve i jos nesto moram da smislim.

clock-img

14.08.2020, 11:18

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Domaca supica, lovacke snicle.

,,Carpe diem"

clock-img

14.08.2020, 13:38

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Prebranac i kupus salata za rucak. Predvece planiram da zamesim kiflice

clock-img

14.08.2020, 13:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Imamo ćufte u sosu od juče.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.08.2020, 07:33

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Punim paprike.samo ne znam koliko je ostalo gulasa,pa cu videti da li cu ih sad z danas ili uvece za sutra...inace,toliko me u posldnje vreme mrzi da kuvam...

branki

clock-img

16.08.2020, 09:05

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Doručak šta žele iz frižidra,a za ručak-domaća supa,vruća pogača,bataci i karabataci pečeni sa krompirom i šopska salata.❤

clock-img

16.08.2020, 11:05

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Gulas od divlje svinje, krompir pire i proja. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.08.2020, 12:25

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Rucak za mm pasulj. Za decu je ostala supa od juce, malo piletine. Dodacu im i cevape. Salata naravno. Ja cu se naravno snaci. 

clock-img

16.08.2020, 12:34

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Kuva se kukuruz.pravila spagete jutros sa mlev.mesom.ostalo i punjenih paprika.uvece kyvam pasulj da ima za dva dana.

branki

clock-img

16.08.2020, 13:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Lazanje sa sirom i spanaćem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

16.08.2020, 14:43

clock-img

pari

pencil-img

6778

Mmm,kako praviš to Ana?

Ja pravila njoke, a od juče imamo kolač sa malinama i čokoladom

sitnice i emocije čine život...

clock-img

16.08.2020, 18:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Pari, zapravo sam planirala da pravim pogaču sa sirom i spanaćem ali me mrzelo da mesim pa sam iskoristila kore za lazanje koje sam imala. Zamutila smesu sa nekih 300 gr sira, dodala jednu pavlaku, oko 300-400 gr spanaća, dva belanceta i tri mlada luka (so i biber). Imala sam gotov bešamel (neki iz lidla, kupila da probam, samo sam ga malo razredila mlekom, gust je) i mazala kore, spanać, bešamel, na kraju prelila bešamelom i pekla pod folijom nekih 30 min.

clock-img

16.08.2020, 20:56

clock-img

pari

pencil-img

6778

Super zvuči! Jesi stavljala svež spanać ili smrznut?

Ja pravila i neke brzinske kiflice, super su ispale

sitnice i emocije čine život...

clock-img

16.08.2020, 21:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Smrznut, ali onaj što nije samleven, u lidlu kupujem.

clock-img

16.08.2020, 21:51

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pari, zapravo sam planirala da pravim pogaču sa sirom i spanaćem ali me mrzelo da mesim pa sam iskoristila kore za lazanje koje sam imala. Zamutila smesu sa nekih 300 gr sira, dodala jednu pavlaku, oko 300-400 gr spanaća, dva belanceta i tri mlada luka (so i biber). Imala sam gotov bešamel (neki iz lidla, kupila da probam, samo sam ga malo razredila mlekom, gust je) i mazala kore, spanać, bešamel, na kraju prelila bešamelom i pekla pod folijom nekih 30 min.

Ana, i ja ih pravim ali dodam i mleveno pilece belo i parmezan. Bude super ukusno.. Jede cak i moj sin probirljivac koji inace spanac pojede jedva dve kasike i to na teeeeesku muku. 

clock-img

16.08.2020, 22:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Tiziana, ja jedva dočekam priliku za ručak bez mesa user posted image moje dete ne voli ovo ali voli običnu lazanju. A spanać voli samo onako klasično skuvan i ni u kom drugom obliku. Komplikovano dete user posted image

clock-img

16.08.2020, 22:57

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Ma brate decaci su komplikovani. Te ne jedu zeleno, te crveno, te sa ovakvom teksturom te onakvom...:-) 

A devojcice jedu cak i luk iz tursije! 

clock-img

16.08.2020, 23:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Hahaha 😅😅 iskreno, ja sam bila ista takva ako ne i gora. Ništa nisam jela. Tek sa 30 godina sam počela sve da jedem.