cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 10. deo

clock-img

21.07.2020, 10:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

I ja bas volim mlince, ali ih ns pravim i izbegavam ih. Sad ih bas dugo nisam jela.

Mama danas izvadila iz zamrzivaca, pasulj mislim. Danas ne kuva niko nista.

,,Carpe diem"

clock-img

21.07.2020, 15:53

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Mi obozavamo mlince. Nikad ne kupujem gotove mlince. Uvek pravim. Brzo se prave. Elem, ostalo je za decu jos malo mlinaca. Sebi sam isprzila kobasicu i papriku i napravila salatu. To ce da dobije i mm.
Bolonjeze mi je S narucila. Pravicu im u cetvrtak.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.07.2020, 16:05

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Mama jo, sto izbegavas mlince? Mi ne jedemo pasulj od maja do oktobra, mm bas nije odusevljen, ali sta sad🤣

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

21.07.2020, 16:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Ja sam juče kuvala pasulj (zamolila me svekrva - kad kažem zamolila mislim popela mi se na glavu tražeći pasulj i uopšte ne kontam zašto sebi ne skuva ako joj se jede...) i ne planiram da ga kuvam do zime.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.07.2020, 23:08

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Hoce neko da mi kaze sta su to MLINCI?

Ja skrckala danas supicu domacu, piletinu i krompirice. Planiram sutra da umesim neke kupus kiflice.

clock-img

21.07.2020, 23:11

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Jess, pa kao izbegavam generalno testo, mislim nije nestp da uzivam u njemu, ali mlince bas volim. Ja ni ne znam da ih napravim, a mislim da su bas jednostavni za pravljenje.

Pasulj i kod nas na meniju samo u jesen i zimu user posted image mada sam ga pre par nedelja skuvala kad je ono bilo hladno i kad nisam znala sta cu vise da kuvam.
A mi smo danas imali corbu iz zamrzivaca, nije bio pasulj. Kaze mi mama.,, kakav pasulj, ko je rekao pasulj''''. Sanjala sam izgleda user posted image

< Poruku je uredio mama Jo -- 21.7.2020 23:12:58 >

,,Carpe diem"

clock-img

21.07.2020, 23:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Hoce neko da mi kaze sta su to MLINCI?

klik

U Slavoniji smo obavezno spremali mlince uz pečenu piletinu ili ćuretinu. Moja mama i sad tako sprema, ja baš dugo nisam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.07.2020, 23:22

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Moji svekijevci suitra spremaju pasulj u kotlic 🙌🙌🙌

Nema kuvanja 👍

clock-img

21.07.2020, 23:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Jess, pa kao izbegavam generalno testo, mislim nije nestp da uzivam u njemu, ali mlince bas volim. Ja ni ne znam da ih napravim, a mislim da su bas jednostavni za pravljenje.

Pasulj i kod nas na meniju samo u jesen i zimu user posted image mada sam ga pre par nedelja skuvala kad je ono bilo hladno i kad nisam znala sta cu vise da kuvam.
A mi smo danas imali corbu iz zamrzivaca, nije bio pasulj. Kaze mi mama.,, kakav pasulj, ko je rekao pasulj''''''''. Sanjala sam izgleda user posted image

Prostije da prostije ne može biti. Dacu ti recept ako zelis. 🙂

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

22.07.2020, 06:04

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Tikvice , na vise nacina . Imam puno.

clock-img

22.07.2020, 08:32

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Pasulj sa suvim mesom i salata po izboru.

clock-img

22.07.2020, 12:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Sanjice moze recept za mlince molim te, bas bih mogla da naucim da ih pravim.

Ja cu danas nesto sa mlevenim mesom, izvadih sad iz zamrz... Bolonjeze verovatno 😊

,,Carpe diem"

clock-img

22.07.2020, 12:47

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Evo 

Recept
Gledam da kupim onu spravicu za pravljenje razne testenine. 

clock-img

22.07.2020, 12:48

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Za danas deci boranija sa mesom. Za nas pomfrit iz rerne, paprike i kupus salata sa sargarepom i cveklom 

clock-img

22.07.2020, 12:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Danas uštipci od tikvica, mladi krompirići i grčka salata.

clock-img

22.07.2020, 13:08

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ja przila kobasice dok ne dodje mm po nas i odosmo na pasulj iz kotlica 👍Mislila sma da spremam kupus kifle a i dalje mislimm mislimmm 

clock-img

22.07.2020, 19:57

clock-img

branki*

pencil-img

20828

kuvani kupus sa mesom za dva dana.za veceru kacamak.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.07.2020, 20:07

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Kod nas ipak cufte sa pireom i corba od povrca. Corbe ce biti i za sutra samo cu jos nesto da dodam.

,,Carpe diem"

clock-img

23.07.2020, 15:18

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Bataci i karbaataci u plehu sa krompirima,sve pečeno u snederevcu.Šopska salata.Skuvan je i pekmez od šljiva.Malo kasnije palačinke.Pozivam u baru kad budu gotove.❤

clock-img

23.07.2020, 15:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Za dorucak su bile zapecene slane palacinke, Rucak po Sofijinoj želji su bile spagete bolonjeze.

Imamo sladoled za dezert 

clock-img

24.07.2020, 07:16

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Pohovana paprika i piletina , rucak imam od juce.
Mozda sladoled .

clock-img

24.07.2020, 09:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Mojima špagete u bolonjeze sosu.Sebi pržen krompir,salata,po podne neka voćkica.

clock-img

24.07.2020, 09:16

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Przicu kockice mesa.

Pomfrit. Salata. Mozda nesto slatko spremim videcu

clock-img

24.07.2020, 11:21

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Slane kiflice i junecu corbu.

clock-img

24.07.2020, 13:36

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Supica, peceno pile uz sargarepu i tikvice, salata rendana cvekla, jabuka, sargarepa

,,Carpe diem"