cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta smo danas pravile - 10. deo

clock-img

30.03.2020, 11:48

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: branki*

Ja izvadila neke višnje iz zamrzivača, pa planiram kolač od njih.

Dalje ne znam sta cu...

Ima ona nesrećna boranija koju neće da jedu,a mm trazio😈Uzela oslića, pa ću ga u rernu. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.03.2020, 13:50

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

Pileća bela čorba,praziluk pržen sa jajima,sir.Posladismo se kolačićima.Za kasnije videću šta budu želeli moji.Za mene neka voćkica i dodta mi je😁

clock-img

30.03.2020, 14:09

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Juneca supa od juce, ustipci od tikvica, pirinac sa povrćem.

Desert za decu sladoled

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

30.03.2020, 14:14

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18888

Pilav i lebac😊

clock-img

30.03.2020, 14:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34352

Junrća supica, zapečena boranija sa mlevenim mesom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.03.2020, 14:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18888

+ kiflice sa dzemom od sipuraka. 

clock-img

30.03.2020, 15:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26990

Za rucak krem corba, gulas od pecuraka i prilog uz to makarone. Hleb domaci. Za dezert cokoladni mafini bez jaja i mleka. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

31.03.2020, 08:57

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ja ne razumem ove moje.. Pravila sam juce kolac sa visnjama. Nama ga je mama pravila i mi smo se razvaljivali kao tinejdžeri, brat i ja. Obicno..kupovne kore vincini, natpis sokom koji puste visnje. Redjas slatku pavlaku i odozgo pospes visnjama i opet kora. Bili mi brat i snaja, jeli, ja jela. Ovi moji ukucani ni da liznu. Ne svidja im se. Kaze mi mm sinoc-tebi se stvarno svidja ovaj kolac.. Svasta.Kiflice sam pravila juce.danas nemam rucak, moram nesto. 

branki

clock-img

31.03.2020, 10:59

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja volim taj kolac.
Rucak, supe, cvekla salata, poh pileci stapici sa susamom i krompirici , za dexzert poderane gace ce biti, da se okusamuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

31.03.2020, 11:01

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Samo cepaj,Voci😊

branki

clock-img

31.03.2020, 11:03

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ahahhaha, rekla mi je mama, ugojicete se, rekla sam, neka i treba malo, pa cemo posle na dijetu.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

31.03.2020, 11:16

clock-img

branki*

pencil-img

20828

MenE vise opterećuje to što zderem samo,nego korona.ali stvarno.da ne pomislite da sam debil..Ali je tako.

branki

clock-img

31.03.2020, 11:48

clock-img

princezica1

pencil-img

1295

Kiflice sa sirom, boraniju.

clock-img

31.03.2020, 16:44

clock-img

pari

pencil-img

6778

Cufte u paradajz sosu, pire, povrcne pljeskavice u rerni i evo sad brauni pecem :)

A treba smisliti veceru...

sitnice i emocije čine život...

clock-img

31.03.2020, 17:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34352

Pari pa te pljeskavice možeš za večeru :D

Jao kako sam se smejala sinoć. Ostale dve palačinke i uzeli mm i dete da pojedu. I pitam ja M da li mu je to dosta za večeru a tek će on zapanjeno SAMO OVO ZA VEČERU??!!

Hahaha user posted image i onda je posle te slatke palačinke pojeo dva sendviča sa pavlakom, biber blokom i krastavcem i šolju jogurta user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

31.03.2020, 17:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34352

Mm je kupio belo kukuruzno brašno tako da za večeru spremam presnac user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 31.3.2020 17:43:30 >

clock-img

31.03.2020, 18:14

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ana sta je biber blok i sta je presnac?

Mi smo danas corbu od povrca i juneci gulas sa testeninom, kupus salata 

clock-img

31.03.2020, 18:32

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

Za doručak rol viršle.Za ručak pileći kroketi sa susamom,pire i kupus salata.Evo sad napravih smuti sa višnjama-moji traže još.Osvežava,stavljaju se mrzle višnje.

clock-img

31.03.2020, 18:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34352

Jess, biber blok je neka kao kobasica uvaljana u biber klik ja kupujem na meru, nisam kod nas u maxiju viđala ovo slajs pakovanje. To je jedino što Marko voli od suhomesnatog.

A presnac je jelo mog detinjstva haha bosansko jelo od mleka, jaja, belog kukuruznog brašna i pavlake. Zamuti se smesa kao za palačinke i peče se u većem plehu kako bi presnac bio tanji. Tokom pečenja sloj pavlake i jaja se odvoji gore i bude divno zapečeno.

clock-img

01.04.2020, 08:32

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ana, hvala😊

Sta kuvamo danas? 
Mm i ja imamo gulas od juce, a ne znam sta bih mogla za njih dve. 

clock-img

01.04.2020, 08:34

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mi danas cufte. Sa sve persunom belim i crnim lukom user posted image vole svi, pire krompir, kuvani kukuruz i naravno supa. A imam i par cevapa da ispecem.

Jess dodjoh da vidim da ne mesis nesto haha... i da se pohvalim da sam jutros u 6 uranila po kvasac i to imadem 12komada. Doduse sveki cu da dam 8. Ona kuka za kvascem

clock-img

01.04.2020, 08:37

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ima u juhoru neka varijanta kao taj biber blok, mm voli, ali mi bas i ne. Ja od suhomesnatog mnogo volim najobicniji pileci parizer, neki lepi, bez gromuljica, plasticni, sto bi rekao mm.Moja Boka obozava slaninu i to onu domacu isključivo sa sto vise belog. Ne znam sta cu da kuvam. Juce sam spagete. Dans moram nesto u loncu konkretno. 

branki

clock-img

01.04.2020, 08:59

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ljiso, a gde ces da turis taj kukuruz?

Ccc, ja ostala na 4 kom, daj malo. 

clock-img

01.04.2020, 09:17

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

jess moja deca su ko prascici obarim kukuruz i bude kao prilog pored. Obozavaju gauser posted image

Ovde jedna pekara u 6 ujutru dobija kvasac pa mi rekla zena da tad dodjem.

clock-img

01.04.2020, 09:48

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Ovaj biber blok kako ga zovete imate odlican u Juhor mesara. Imaju vise varijanti. Mm uzima za meze uz pice.

Danas pohovane tikvice. Malo da odmorimo od mesa.