cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Letovanje 2020.

clock-img

21.08.2020, 00:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Budimlija ima mesta tek u drugoj polovini septembra.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.08.2020, 00:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Baš htedoh da kažem ovo što i Anči.
Ali ne samo Budimlija, mnogi, ali i logično je.

Fil, hm, ne znam, svuda je gužva. Mi smo hteli još da ostanemo u Banji, ma jok, nije bilo slobodnog smeštaja.

Možda Stara planina, ima lep hotel, nisam bila, ali čini mi se veći je, možda ima mesta ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

21.08.2020, 08:17

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Istu muku mucimo.
Odustali od Sarimsaklija.
Sad trazimo nesto u Srbiji, a ne znamo ni sami sta. Znam samo da bih da izbegnem veliku guzvu, a izgleda da ce to biti nemoguce jer je sve puno. A cene su tek posebna prica

clock-img

21.08.2020, 08:43

clock-img

nata11

pencil-img

9225

IZVORNA PORUKA: dunja RR

.

Možda Stara planina, ima lep hotel, nisam bila, ali čini mi se veći je, možda ima mesta ...

Katastrofalna cena (kao Dubai za dvoje) i nema slobodnih apartmana do kraja septembra.

clock-img

21.08.2020, 10:08

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

dunja, imate varijantu seoskog turizma na Staroj planini...probaj tu da procunjas.....domaca jela, priroda i divni ljudi ☺️☺️

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

21.08.2020, 10:08

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Fil,a Tara? 

Mi idemo na Mitrovac,pun pansion za odrasle je 2150din,deca od 7 1650din,a od 2 do 7 1350din..To je onaj Centar beogradskih letovalista...

clock-img

21.08.2020, 11:41

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Jess hvala ti!!! Ali nema mesta, bas kao sto Ana kaze. :( 

IZVORNA PORUKA: Ana RR

clock-img

21.08.2020, 11:43

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Hvala Von!!! Sad cu da vidim. 

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Fil,a Tara? 

Mi idemo na Mitrovac,pun pansion za odrasle je 2150din,deca od 7 1650din,a od 2 do 7 1350din..To je onaj Centar beogradskih letovalista...

clock-img

21.08.2020, 11:45

clock-img

doramar11

pencil-img

1138

I na Tari su velike guzve.

clock-img

21.08.2020, 11:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Jess hvala ti!!! Ali nema mesta, bas kao sto Ana kaze. :( 

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jbg i mi smo tamo hteli ali nema...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.08.2020, 11:56

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Nama je potrebno mesto gde ima puno zanimacije za decu i polupansion. Zivimo u Bg, nama je guzva drugo ime. 😀 Tara nam je daleko, a plasim se koliko ce biti hladno na planini u sept. 

clock-img

21.08.2020, 12:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Fil, a Srebrno jezero? Jel ima tu nešto zanimljivo?

Ja sam gledala i Goliju i Zlatar i na kraju rezervišem ovo na Zlatiboru međutim morala sam da otkažem klik

< Poruku je uredio Ana RR -- 21.8.2020 12:04:09 >

clock-img

21.08.2020, 12:23

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ja sam se sad vratula sa Stare planine, sve je prepuno... Suzi, mislim da na hotele i pansionski smeštaj možeš da zaboraviš. Jedino možda da se proba smeštaj u Pirotu.

< Poruku je uredio milicicak -- 21.8.2020 12:26:39 >

clock-img

21.08.2020, 13:53

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Hvala zene, ja ne planiram vise nigde, bar ne u Srbiji, nego sam Fil pisala. Bili smo u Banji u Solarisu i sjajno nam je bilo kao i par godina unazad.

Mi smo u Bosni sada, ali ko zna kada cemo nazad.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

21.08.2020, 14:11

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dunja,to znaci da vam je lepo😁

clock-img

21.08.2020, 15:23

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Von, kako je u Mitrovcu? Solaris je prilicno skup, bas mi se nesto ne daje previse novca kad vec nismo tamo gde zelimo. 

clock-img

21.08.2020, 15:44

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Ma kakvi, evo mm izgleda pokupio koronu preko svoje neodgovorne sestre. Nismo sigurni ali liči. Tata od mm je juče saznao isto da je pozitivan.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

21.08.2020, 15:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

Fil verujem, ja imam saradnju sa njima pa ne znam cene, ali što se uživanja tiče ja se uvek u Solarisu odmorim 10 puta bolje nego na moru.
More više volim, ali mi Solaris posle mora uvek legne, iskreno. Meni je sve tamo savršeno, mir, miri, bazen, hrana, sunce, klima u Banji je potpuno morska, a volim i grad uveče, od detinjstva. A niu Solarisu nema mesta svakako, sve je puno.

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Von, kako je u Mitrovcu? Solaris je prilicno skup, bas mi se nesto ne daje previse novca kad vec nismo tamo gde zelimo. 

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.8.2020 15:49:35 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

21.08.2020, 15:52

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Jaoooo uzas, najvise zbog svekra, ipak je on u godinama. A i zvog vas, na putu ste, ma strasno. Cuvate se po BG i na kraju dobijete bukvalno tamo gde se najmanje ocekuje. :( Nadam se da cete svi biti dobro i da je to ipak samo najblazi oblik. Sad mi smor da pisem o odmoru, a ovo i dalje hara na svakom cosku. 

Ma kakvi, evo mm izgleda pokupio koronu preko svoje neodgovorne sestre. Nismo sigurni ali liči. Tata od mm je juče saznao isto da je pozitivan.

clock-img

21.08.2020, 16:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

O Suzi, znači ipak? Pa strašno... što reče Fil, u Bg se niste zarazili i odete u selo maltene i zarazite se...

clock-img

21.08.2020, 21:21

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dunja, da se brzo oporave tm i svekar. Baš je neodgovorno ponašanje njegove sestre stvarno. Jeste li vi ostali ok? 

clock-img

21.08.2020, 22:14

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Zezas me dunja!?! Pa strasno!Pazi fil,mi smo dobili sobu na poslednjem spratu,cisto je,renovirano,ali nije zavrseno..nema šalona kod nas,nema ormana...imamo 7 kreveta😂😂😂 nema u kupatilu drzaca za peskire..znaci bukvalno socijala..ali je hrana dobra i obilna. Mislim kao u vrticima.Meni je prelepo,nema guzve,ima.dece..ali mi ne jedemo sa njima..pustili smo ih,trcali su okolo,bez da sam vikala pazi,nemoj..meni sad treba da ne kuvam i ne jurcam za njima..ali evo jos se nisu umorili,iako smo 8km presli user posted image user posted image

clock-img

21.08.2020, 22:20

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Von, takodje i meni treba da ne mislim o spremamju hrane i da ima dosta zanimacija za decu. Ostalo me ne zanima u ovom trenutku. Zvala sam ih, cene su bas te kao sto si napisala. I onda pogledah prognozu za prvu nedelju sept, sve je ispod 20 stepeni i kisa. Tako da mislim da cemo odustati od planina. 😏😞 

clock-img

21.08.2020, 22:58

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Vonavoj, da li ste smestaj dobili u centralnom paviljonu ili u nekom drugom? I radi li bazen? Pokusala sam da pronadjem informacije na sajtu, ali pola linkova im ne radi.

Fil, gde si gledala tu prognozu?To ima da se promeni 100 puta :)

clock-img

22.08.2020, 09:59

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

U glavnom paviljonu smo,radi bazen..za nas je od 18 do 21h.

Hladno je uvece bas dosta,sad je toplo.