writing-img

RE: Letovanje 2020.

clock-img

27.06.2020, 16:23

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ma gledala ja Peloponez hoteli pp izglwdaju extra, a jeftiniji nego sever Grcke. Al meni dalek put do tamo. Sta znam,mozda nekad i prelomim da odemo do tamo.
70e nije mnogo za vas sestoro, to je nesto vise od 10e po osobi dan. Kud ces jeftinije user posted image

clock-img

30.06.2020, 06:20

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

Maraj, to je povoljno.
Ja resila jok more ove god. Banja da, sad ima i neka varijanta za planinu.

clock-img

30.06.2020, 06:28

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Maraj da, ali juni mesec😉. To sto si ti gledala  je verovatno u sezoni. Pa ti taj deo Grcke bude skuplji  ili ti se cini da je skupli nego Peloponez .Sve u svemu nam je divno.  Treci dan smo u Atini , apartman u centru kod Nemacke ambasade. Sve preporuke .

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

30.06.2020, 06:31

clock-img

bikicaV

pencil-img

1015

Masnice, hvala na preporukama.

clock-img

30.06.2020, 08:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Cek, Masnice, jeste vi bili u apartmanu ili hotelu na Peloponezu?

,,Carpe diem"

clock-img

30.06.2020, 17:00

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Masnica je bila u san snova apartmanima..svaka ti cas_t kako nadjes! 

Joj,ima sanse da cemo se osoliti ove godine,da odemo na 5 dana u Hr kod sestre.

clock-img

30.06.2020, 20:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30471

Ja zivkala par domaćinstava, na selu, sa bazenima, sve što mi se dopalo, puno, krcato, do septembra. Htedoh da imam neku rezervu ako ne odemo u banju, ili da odemo još negde pored banje, ali ne znam ni kako da uglavim, jer idemo u Bosnu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

01.07.2020, 14:36

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Sad gledala reportazu na Euron o gradjanima nonEU i letovanju. Bukvalno mogu sa nama kako im se prohte. Danas jedno, sutra moze biti drugo resenje. Grcka i Portugalija se najvise bunile ali su saglasni da se EU mora zastiti (od nas :).)

Iskreno ja bih isla preko Evzonija ali mm nije za. 

clock-img

01.07.2020, 14:42

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

dunja, mozete da organizujete letovanje i u Bosni, taman ustedis vreme za putovanje..kad ste vec tamo.. 😎

Mi nemam pojma gde cemo, nigde mi se je ide preko granice iskreno, cas ovako...cas onako...da me ceka izolacija u sred leta u stanu, nije mi bas do toga...polako pa cemo ovde da obilazimo sta ima a ima dosta toga.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

01.07.2020, 14:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34368

Evzoni je ponovo zatvoren za nas.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.07.2020, 14:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30471

Joj Iva, bi da Bosna ima smeštanih kapaciteta, imaju najlepšu prirodu, ali su tanki sa turizmom, bar ovaj kraj gde mi idemo. Tu je popularan rafting, ali nije mi sad za decu, dok su mali ..

Ti si beše u Slo? Moje kolege iz Slo i moj nabolji drugar iz srednje, koji živi u Ljubljani, svi su otišli sada u HR na more, plaše se da posle ne zatvore, pa sada dok još mogu ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.07.2020, 14:47

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Evzoni otvoren pa opet zatvoren.

clock-img

01.07.2020, 14:55

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Da, da u Slo smo...blizu Ljubljane dvadeset_ak km. Hrvatsku svakog dana pominju kao moguceg clana za crvenu zonu, 40 obolelih na 100000 to im je kao granica...za sada karantin nije potreban iz Hr ali je sve na staklenim nogama. 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

01.07.2020, 15:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30471

Muka mi je više od ovog virusa, MUKA.
Išlo mi se na more, ali sada nemam hraborsti.
Ide mi se u Bosnu da svekar vidi Milicu, još je nije video, i nadam se da ćemo otići. Sve zavisi od mojih obaveza, poslovnih, prviatnih, zatrpana sam, mama mi nije dobro, više ne znam ni šta da radimo sa njom, jer kuka a ne želi sama sebi da pomogne, da se potrudi.

A sanjam o moru, i o Bosni, da ne moram posle u karantin.

Prokleti virus.
Odo' u off, ali letovanje mi je u mislima ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.07.2020, 15:38

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Iva, a Portorož, Kopar? Jesam davno bila, ali prvi grad mi se svidio.
Dunja, jesu mali za rafting. Imap varijantu Tjentišta pa se raspitaj. To ti je kod Foče. Renovirali su nešto hotel mladost, ali ne znam kako i koliko. Tu se ima svašta lijepo vidjeti. Imam i to u planu za ovo ljeto. 

clock-img

01.07.2020, 18:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30471

Bebi, to mi je palo bilo na pamet da znaš. Ajd ako se odlučimo, javim ti, da se nađemo.
I gore na Brione ćemo, na Ćehotini iznad Foče ali to je redovnoveć, ali malo, samo za jednodnevni izlet. Ranije sam i plivala tamo ali mislim da više nema te mini plaže.

Ja kada me ne mrzi, kada smo u Foči, odem i do Trebinja, možda se nakanim sada, ili za Mostar kod strica mm. A onda kada smo već u Mostaru, glupo ne otići za Dubrovnik (koji poznajem super, iz detinjstva), i onda ne odemo nikad za taj Mostar, da ne padamo na morska iskušenja user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 1.7.2020 18:53:12 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

02.07.2020, 07:30

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Dunja, u Trebinju imate dobar aqua park, Grad sunca mislim da se zove. A na Tjentištu bazen koji stalno puni Sutjeska. Ja Mostar ne bih zaobišla 😁

clock-img

04.07.2020, 06:26

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Gle koja situacija sad.. ajde ,stisni,pa rizikuj.nine to više ni -stisni petlju,nego bukvalno se kockaj.kako ces proći. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.07.2020, 19:48

clock-img

Bebana17

pencil-img

1186

Da se javim i pozdravim vas iz Grcke. Mi smo tu od 28.juna, nikad lepsi odmor nismo imali. Toliko dobrodoslice, ljubaznosti odavno nismo oset_ili nigde. Granice smo prolazili za pet minuta, niko nas nista nije pitao. U prodavnicama jedino muz i ja nosimo maske. Deca uzivaju u cistom prekrasnom moru i pesku, a bome i mi stariji :). Ako sam mogla ja da se uputim u Grcku sa cetvoro male dece, moze svako. Sve je samo stvar percepcije. Ja se pazim i ovde i u Bg, ali kako vidim u vestima ovde je mnogo bezbednije biti nego u Srbiji. Ja nisam htela da odustanem od uplacenog letovanja, a ni muz. Tako nas dvoje vidimo stvari, uredu je i kad se neko boji pa nece da putuje. Mene bi od Grcke odvratilo jedino ne daj Boze rat ili necija bolest. 

clock-img

04.07.2020, 19:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Divno bebana. Gde ste, u kom delu Grcke?

clock-img

04.07.2020, 19:59

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Super bebana, nadam se da ce svi tako proci kao i vi.
Gde ste, je l' ima guzve na plazi?

,,Carpe diem"

clock-img

04.07.2020, 20:05

clock-img

Bebana17

pencil-img

1186

Ima ljudi, ali ni blizu da je puna plaza. Mi smo u Nea Peramosu, idemo svaki dan na Amolofi plazu koja je idealna za malu decu, klinci mi uzivaju. Recimo od cetiri reda koji bi mogli da se naprave na plazi prva dva imaju poset_ioce, svaki suncobranje na minimum sest sedam metara udaljenosti jedan od drugog, a plaza je velika.

clock-img

04.07.2020, 20:08

clock-img

Bebana17

pencil-img

1186

Nekad bude i praznije. Lokalna plaza u mestu je jos slabije posecena (uzana je), nema ljudi, tek ponegde sa suncobranom ima Grka. Svi idu na Amolofi. A more je prekrasno, i u mestu i Amolofi.

clock-img

04.07.2020, 20:09

clock-img

Bebana17

pencil-img

1186

Mesto je na 14 km od Kavale. Gledam u Tasos sa terase :)

clock-img

04.07.2020, 20:51

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Divno bebana, samo uzivajte i da vam tsko bude sve vreme ❤️

,,Carpe diem"